- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.801
Bkereck oldu öle bse kadn sandm özeldn msj attı nbr fln filan dha yeni evlym sn dedi bnde 2olck dedm sn tecrubelsn dedi knslm dedi ne knslm dedm cinsellk dedi bnde caktı ztn hmn ama anlamya calstm ne gbi dedm snra bna bi ftgrf gndrdi bu kapalı bi kız resmi magazada kıyaft deniormda sence bu elbse nasl esm begnmioda dedi ftgrfta parmklrna baktm kndni aynadan cekmş yuzk fln yk dha 17yasnda fln bi kz ftgrfı sikayt ettm hmn yöneticlre baktm snra gecici olark hesabnı kaptmşlr
Seker ben senin akşamları ictigin süte kadar biliyorum
Daha Adete çok var ya. Ama sağlam sancım var. Daha doğrusu batıyo.
Ay abla yaaa inanki ben nasıldım biliyon mu böyle sıkılgaan somurtkan meraklı falan hallere girmiştim. Ama çok şükür ki kıyamadı yaa söyledim anlattım falan tamam dedi ama öyle yarın öbürgün yeni yeni şeylerle de gelme karşıma lütfen dedi bende tamam kocacım didim
Ahhh keske ama sanmam ttlm bu kdr erken belirti vermez zaten. Kist olmasından endişe ediyorum açıkçası.Belki bebiştir tatlım
tut kendini ama canına tak ederse hiçte tutma kendini..bırak sen de diyeceğini birazda şapkalarını önüne koyup onlar düşünsün bu nedir ya..Bi gun agzimdan kotu bisey cikacak bebisim olunca da ben yuzlerine bakamicam onlarda benim yuzume...tutuyorum kendimi...
kızzz kavuştuk çitlenbiğimize daha nazar değmesin bize inşaallah artık güzel şeyler olsun amin :)
Ay allah seni napmasın yaren yaaa delimaşallah sana annem bilmiyodur bu kadar beni hea
bende akşam gördüm tam yatıcam dedim gözlerime inanayım mı doğrumu görüyorum :) demek doğruymuş :)Aaaa.... AAAAAAAAA.....
biz iyiyiz sen nasılsın hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah sağlıkla :)Selam kızlar nasılsınız
kızzz kavuştuk çitlenbiğimize daha nazar değmesin bize inşaallah artık güzel şeyler olsun amin :)
güya bzd kumbara almıştık geçen sene başlardı para oluyodu şimdi fare düşse kafası yarılır
Haşa rabbimin ol deyince olmayacak şey varmı.Şükürler olsun.ha önceki spermler ha mide sorunların ne yazar.Rabbim istemiş rabbim.çok sevindim tatlım ya.şimdi tüp bebeğe gerek kalmadı dimi doğru anladım yani tüp bebek yapılmadan dinlenme sürecindeyken oldu :). 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.
inşaallah :)Günaydınlarrr kuzular güzel haberler alalım inşallah bugün de
güya bzd kumbara almıştık geçen sene başlardı para oluyodu şimdi fare düşse kafası yarılır
amin inşaallah :)
amin inşaallah :)Masallah girmeyeli ne kadar çok hamiş olmuş ne güzel. İnşallah listedeki diğer arkadaşlar da tez vakitte bizde böyleekleniriz
10 mayıs anneler gününde oldum ben.benim hesabıma göre 4-5 haziran gibi adet olmam laızm ama takvimim programında 28 güne istinaden 7 haziran veriyor :) A amorevole günleri bazen 32-35-37 oluyor o yüzden daha zor oluyor onun yumurtlama takibi.cano karıştı sana batı soruyodum sn ablayla aynı tarihte olmamışmıydın diye
kızdırma sende şu adamı yaben biliyorum da mevzu onun anlaması :)) neyse bakalım şuan bi sorun yok görüyo bişey demiyo çok şükür
Ya o bide bana kızmıştı sanırım o yüzden acısını burdan uzak durmamla çıkardı sonra da kıyamadı
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :) diye bir replik vardı sanırım :)Evet canm henüz gelmedi yoğundur muhtemelen :) evet yakındı galiba tarihler bende de gecikme oldu ya 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?