- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.821
iyi yapmış gerçekten çok üzülmüştüm gittin aramızdan diye.Allah ayırmasın burdaki arkadaşlarından :) söyle kocana affettim onu :)
Ahhh keske ama sanmam ttlm bu kdr erken belirti vermez zaten. Kist olmasından endişe ediyorum açıkçası.
bende klomen çookkk hafif adet sızısı gibi sızı yaptı ama bir önceki aydan kist yapmıştı o duruyor hala benim o yüzdendir :) senin kist değildir inşaallah.hala gitmedi ya 25mm. ensonKızlar klomen sizde sancı yapıyo mu ya da yaptı mı. Adet olac gibi gergin karnm. Eşime de sordum baktı çok sert karnın dedi. Kalkar kalkmaz bıçak gibi batıyor. Yatarken bi sey yok cok az var daha doğrusu. Klomen kist de yapıyo acaba kiste mi dönüştü diye düşünüyorum
Evet yaa sorma kuzum bi vardım bi yok oldum gibi bi durum oldu :)))
Bak o konu da haklisin benim bildiklerimi annen bilmez , senin bildiklerini de benim annem bilmezyani ben kadına nasıl diyeyim toto altına yastık diye
İşte bnde bnu demş bulndm adam delrdi evde kesnlkle grmycksn fln dedi zor ikna etmştmAyyy rezalete bakanacım haklı işte adamlar
İyi olmuş cnm sevindim :)
kistte bu kadar erken ağrı yapmaz ama.sen üşütmüş falan olmayasın bu ay kendiniAhhh keske ama sanmam ttlm bu kdr erken belirti vermez zaten. Kist olmasından endişe ediyorum açıkçası.
İşte bnde bnu demş bulndm adam delrdi evde kesnlkle grmycksn fln dedi zor ikna etmştm
Yani demi yaa çok şükür senin gibi bi dostum var işte
Bak o konu da haklisin benim bildiklerimi annen bilmez , senin bildiklerini de benim annem bilmezyani ben kadına nasıl diyeyim toto altına yastık diye
inşaallah yarabbim bize merhamet etCok şükür ablam ya bende çok uzulmustum daha beraber güzel haberler alacağız inşallah
İnşallah buay gebelikten geçtim kistim olmasn diye dua ediyorum bu sancıdan sonra. Cünkü doktora gittim solda 20mm yumurta var dedi sağı göremiyorum dedi sıkışık gitmediğim için. ama ya kistse. Soldan batıyo rssmen. Yattığmda sorun yok kalknca igne gibi batıyorDeğildir inşaallah yaa zaten yeterince dert var başımızda bide yeni bi kist çıkmasın
inşaallah yarabbim bize merhamet et
hayırlısı olsun inşaallah Allah yardımcın olsunkızlar selam bana dua edın nolur iğne tedawısıne baslıcam yakında
Aaaaa çok ilginç.Ben muayeneye girmeden önce tuvalete uğruyorum ya birdeİnşallah buay gebelikten geçtim kistim olmasn diye dua ediyorum bu sancıdan sonra. Cünkü doktora gittim solda 20mm yumurta var dedi sağı göremiyorum dedi sıkışık gitmediğim için. ama ya kistse. Soldan batıyo rssmen. Yattığmda sorun yok kalknca igne gibi batıyor
Haber var bize emi bakalim napiyo oğluşumuz :)Canim ya benim doktorum burda değildi 1 haftadir bugun akşamüstü gelecekmis aksam 9 gibi gel dedi. Hem benim için daha iyi esimde isten cikmis oluyo beraber gideriz :))
Valla bilmiyom artk diyorum geçtim gebelikten diye. Zaten yaz tatilini bi atlatsam hayrlısı ile. Bi tek eşimin ailesi bilmiyo durumumuzu. Söyleyip kurtulmak istiyorum artk. Sadece nasl söyleyeceğimden emin değilim. Şu andaki fikrim eşimin ağzından görümceme mesaj atmak. Bakalm artk.bende klomen çookkk hafif adet sızısı gibi sızı yaptı ama bir önceki aydan kist yapmıştı o duruyor hala benim o yüzdendir :) senin kist değildir inşaallah.hala gitmedi ya 25mm. enson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?