Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi yapmış gerçekten çok üzülmüştüm gittin aramızdan diye.Allah ayırmasın burdaki arkadaşlarından :) söyle kocana affettim onu :)

Söyliyim tabi abla yaa :))
Ya aslında o başka bişeye kızmıştı yani yine benimle alakalı da işte birazcık burdan çıkarmış oldu acısını

bende klomen çookkk hafif adet sızısı gibi sızı yaptı ama bir önceki aydan kist yapmıştı o duruyor hala benim o yüzdendir :) senin kist değildir inşaallah.hala gitmedi ya 25mm. enson

Yani demi yaa çok şükür senin gibi bi dostum var işte

Cok şükür sanal da da olsa tanismisiz . bazen sayfaya gelip konustuklarimiz oluyor bir iki takılıp gidiyorlar ama burada bir kaç isim çok güzel arkadaş olduk o yüzden giremicem dediğinde çok üzüldüm ayrilmayalim biz

Değildir inşaallah yaa zaten yeterince dert var başımızda bide yeni bi kist çıkmasın
İnşallah buay gebelikten geçtim kistim olmasn diye dua ediyorum bu sancıdan sonra. Cünkü doktora gittim solda 20mm yumurta var dedi sağı göremiyorum dedi sıkışık gitmediğim için. ama ya kistse. Soldan batıyo rssmen. Yattığmda sorun yok kalknca igne gibi batıyor

Aaaaa çok ilginç.Ben muayeneye girmeden önce tuvalete uğruyorum ya birde sıkışık olunca dahamı iyi tespit ediliyor ultrasonda hiç bana demedi öyle birşey ama

bende klomen çookkk hafif adet sızısı gibi sızı yaptı ama bir önceki aydan kist yapmıştı o duruyor hala benim o yüzdendir :) senin kist değildir inşaallah.hala gitmedi ya 25mm. enson
Valla bilmiyom artk diyorum geçtim gebelikten diye. Zaten yaz tatilini bi atlatsam hayrlısı ile. Bi tek eşimin ailesi bilmiyo durumumuzu. Söyleyip kurtulmak istiyorum artk. Sadece nasl söyleyeceğimden emin değilim. Şu andaki fikrim eşimin ağzından görümceme mesaj atmak. Bakalm artk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…