- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.841
çocuğumuz olmuyor gebe kalamıyorum diye haber vermek mi senin sıkıntın? eşin söylesin sen neden böyle bir duruma giriyorsunki anlamadım şimdi benValla bilmiyom artk diyorum geçtim gebelikten diye. Zaten yaz tatilini bi atlatsam hayrlısı ile. Bi tek eşimin ailesi bilmiyo durumumuzu. Söyleyip kurtulmak istiyorum artk. Sadece nasl söyleyeceğimden emin değilim. Şu andaki fikrim eşimin ağzından görümceme mesaj atmak. Bakalm artk.
Ben alttan muayne olamıyorum. Üstten bakıyo. Sıkışık gelirsen daha rahat görürüz dedi. Daha önce de zayf olduğun için sıkışık gelmen cok mühim degil demişti. Zaten bu ay gene dedi gelme artk diye. Biraz ara verelim her şey bu kadar normalken aşılama için çok erken dedi. İstersen yapalım dedi. Ben de tatil dönüşü gelirim dedim tmm dedi. Eylüle kadar doktor falan yok artk. Sadece bi de memlekette gideyim mi diye düşünüyorum. Hayrlısı olsun inşallahAaaaa çok ilginç.Ben muayeneye girmeden önce tuvalete uğruyorum ya birdesıkışık olunca dahamı iyi tespit ediliyor ultrasonda hiç bana demedi öyle birşey ama
Cnm o söyleyemez malesef. Bu konularda biraz çekingen. Ben lafı açarsam mutlaka arkadan destekler ama ilk lafı açamaz. Ya sadece 10 günde o kdr geriliyorum ki. Gecen sene istediğimiz halde istemiyoruz borcumuz çok diyoduk. Bu sene borc da kalmadı. Hadi bu sene de kıvırdık diyelim. Seneye de olmazsa ne olacak ki. Yaz tatili benim icin bu küçük şehirden uzaklaşıp kafa dağıtmak. Ama şu anda hic gitmek dahi istemiyorum ağrıda kalmaya razı olacam neredeyse. Söyleyip kurtulmak istiyorum cnm. Ya ortam iyice gerilir ipler kopar ben bi daha gitmem,ya da bu konuyu yanımda artk açmazlar. Ya o 10 günde 100 defa cocuk muhabbeti geçti geçen sene. Bu sene daha da fazla olacak biliyorum. Ve artk bu soruya cevap vermek istemiyorum hadi yapın artk diye.çocuğumuz olmuyor gebe kalamıyorum diye haber vermek mi senin sıkıntın? eşin söylesin sen neden böyle bir duruma giriyorsunki anlamadım şimdi ben
inşaallah gerek kalmadan aşılamaya kendiliğinden oluverir tatildeBen alttan muayne olamıyorum. Üstten bakıyo. Sıkışık gelirsen daha rahat görürüz dedi. Daha önce de zayf olduğun için sıkışık gelmen cok mühim degil demişti. Zaten bu ay gene dedi gelme artk diye. Biraz ara verelim her şey bu kadar normalken aşılama için çok erken dedi. İstersen yapalım dedi. Ben de tatil dönüşü gelirim dedim tmm dedi. Eylüle kadar doktor falan yok artk. Sadece bi de memlekette gideyim mi diye düşünüyorum. Hayrlısı olsun inşallah
aaa iyiymiş bak o şimdi içinde maden yatıyodur onun heebenimde öyleydi ama bundan para almak için kırmak gerekiyor kırmaya kiyamadigimiz için alamıyoruz en etkili bu
bnm yumurtlama döneminide takvim bugüne veriyoda bnd günlerdir akıntı yok teee geçen hafta perşembe vardı
bnd senin gibi aynen tatile gebe gitmek istiyorum özellikle bayrama üstümden koca bi ağırlık kalkmış mutlu şekilde gitmek dün akşam eşime de diyorum bayramda gebe kalsam ne güzel kıyafetler alırım diyrm şimdi aylardır bişey almıyorum içimden gelmiyo alışverişi unuttumCnm o söyleyemez malesef. Bu konularda biraz çekingen. Ben lafı açarsam mutlaka arkadan destekler ama ilk lafı açamaz. Ya sadece 10 günde o kdr geriliyorum ki. Gecen sene istediğimiz halde istemiyoruz borcumuz çok diyoduk. Bu sene borc da kalmadı. Hadi bu sene de kıvırdık diyelim. Seneye de olmazsa ne olacak ki. Yaz tatili benim icin bu küçük şehirden uzaklaşıp kafa dağıtmak. Ama şu anda hic gitmek dahi istemiyorum ağrıda kalmaya razı olacam neredeyse. Söyleyip kurtulmak istiyorum cnm. Ya ortam iyice gerilir ipler kopar ben bi daha gitmem,ya da bu konuyu yanımda artk açmazlar. Ya o 10 günde 100 defa cocuk muhabbeti geçti geçen sene. Bu sene daha da fazla olacak biliyorum. Ve artk bu soruya cevap vermek istemiyorum hadi yapın artk diye.
zormuş işin ya senin haklısın sen gibi bakınca olaya..bende kimse cesaret edip soramıyor.birazda tabi başıma gelen dış gebelik ve ameliyatlardan haberleri var çevremdekilerin.birde ben bebek lafı geçince onlar söyleyip beni üzeceğine ben kendim söylüyorum.Vakti gelmeden olmayacağına göre...Nasibimde varsa olacaktır... gibilerinden hiç şeklimi suratımı bozmadan söylüyorum.Ben rabbime sığınmışım siz söyleseniz ne olur söylemeniz ne olur demeye geliyor.onlarda bunu çok iyi anlıyorlar.birde benim yapımı az çok tanıyor çevrem.hiç çekinmem aklımdakini yekten söylerim suratına.sizin üstünüze vazife mi bile derim yani o derece..Cnm o söyleyemez malesef. Bu konularda biraz çekingen. Ben lafı açarsam mutlaka arkadan destekler ama ilk lafı açamaz. Ya sadece 10 günde o kdr geriliyorum ki. Gecen sene istediğimiz halde istemiyoruz borcumuz çok diyoduk. Bu sene borc da kalmadı. Hadi bu sene de kıvırdık diyelim. Seneye de olmazsa ne olacak ki. Yaz tatili benim icin bu küçük şehirden uzaklaşıp kafa dağıtmak. Ama şu anda hic gitmek dahi istemiyorum ağrıda kalmaya razı olacam neredeyse. Söyleyip kurtulmak istiyorum cnm. Ya ortam iyice gerilir ipler kopar ben bi daha gitmem,ya da bu konuyu yanımda artk açmazlar. Ya o 10 günde 100 defa cocuk muhabbeti geçti geçen sene. Bu sene daha da fazla olacak biliyorum. Ve artk bu soruya cevap vermek istemiyorum hadi yapın artk diye.
Cnm o söyleyemez malesef. Bu konularda biraz çekingen. Ben lafı açarsam mutlaka arkadan destekler ama ilk lafı açamaz. Ya sadece 10 günde o kdr geriliyorum ki. Gecen sene istediğimiz halde istemiyoruz borcumuz çok diyoduk. Bu sene borc da kalmadı. Hadi bu sene de kıvırdık diyelim. Seneye de olmazsa ne olacak ki. Yaz tatili benim icin bu küçük şehirden uzaklaşıp kafa dağıtmak. Ama şu anda hic gitmek dahi istemiyorum ağrıda kalmaya razı olacam neredeyse. Söyleyip kurtulmak istiyorum cnm. Ya ortam iyice gerilir ipler kopar ben bi daha gitmem,ya da bu konuyu yanımda artk açmazlar. Ya o 10 günde 100 defa cocuk muhabbeti geçti geçen sene. Bu sene daha da fazla olacak biliyorum. Ve artk bu soruya cevap vermek istemiyorum hadi yapın artk diye.
aaa iyiymiş bak o şimdi içinde maden yatıyodur onun hee
kız biz işliyizde ne oluyo inan ev hanımıyken bundan paralıydım bakıyorum eltilere bndn paralılar gerçekten ev hanımları çalışan bayana göre daha paralı oluyo bnd de metelik kalmıyoki kumbaraya atayımAyy yok kız ne madeni anca madeni paraeskiden olsaydı şimdiye dolmuştu ama bu sıra doktor falan derken atamiyorum malum işsizim arada eşim 1 2 lira atıyor sağolsun
Cok şükür sanal da da olsa tanismisiz . bazen sayfaya gelip konustuklarimiz oluyor bir iki takılıp gidiyorlar ama burada bir kaç isim çok güzel arkadaş olduk o yüzden giremicem dediğinde çok üzüldümayrilmayalim biz
İnşallah buay gebelikten geçtim kistim olmasn diye dua ediyorum bu sancıdan sonra. Cünkü doktora gittim solda 20mm yumurta var dedi sağı göremiyorum dedi sıkışık gitmediğim için. ama ya kistse. Soldan batıyo rssmen. Yattığmda sorun yok kalknca igne gibi batıyor
hayırlısı olsun inşaallah Allah yardımcın olsun
Olsun kuzum sen iyi ol daCanm ya benm ne zaman acaba artk bilemiyorum sürekli gecikme olmaya başladı. Çalışmalar falan ne zaman olmalı acepBu aralar acayip yoğunum da
kız biz işliyizde ne oluyo inan ev hanımıyken bundan paralıydım bakıyorum eltilere bndn paralılar gerçekten ev hanımları çalışan bayana göre daha paralı oluyo bnd de metelik kalmıyoki kumbaraya atayım
Amin ttlm inşallah. Sorunsuz bi cocukluk, cok iyi bi aile. Egitim ve meslek elde etmede hiç sıkıntı yasamadm. Şükürler olsun iyi bi evlilik yaptım. Yani hic büyük bi sınavdan geçmedim bu zamana kadar. Yavaş yavaş kabullenmeye başladım ttlm ya. İnşallah olur ama ne zaman olur nasıl olur belli değil. Bu hayatımn bi parçası ve bunla yaşamak zorundayım. Şükürler olsun yine de. İnşallah hepimize bu sınavda rabbim güç versin, isyan ettirmesin.inşaallah gerek kalmadan aşılamaya kendiliğinden oluverir tatilde
Son adeti denemesi falan lazım ama akşam girerse bakariz hemiyeni hamişide koy cano sümeyyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?