Gebe kalamayanlar buraya.....

Oyy kıyamam sana been işte senin bu hissettiklerini aynen bende hissetmiştim o yüzden karalar başlamıştım yaani :) ama Kavuştuk çok şükür ki. Dilerim bi daha ayrılmayııız

Amin kuzum eğer giremiceksek buraya çocuklardan vakit bulamadığımız için olsun ayrıca profilde fotonu görmeyi bile ozlemisim

amın cnm Rabbım hepimize tez zamanda yawrularımıza kawusmayı nasıb etsın..sızlerede ınsallah...acaba burada iğnelerden bulabılır mıyım?durumumuz pek ıyı diil
oyy canım benim ya bende iğneler kullandım hatta ucuz olanından almıştım ama doktor bana tam adette yaotırdı iğneleri kalmadı.birtek buzdolabımda progestan mı ne iğne var hiç açılmadık.benim yumurtam döllenmeyince tarnsfer yapılamadı malesef.eğer transfer olsaydı o iğneyi kullanacaktım.ama yinede lazım olursa haber et olurmu canım

amin inşaallah canım benim senin de sınavın anne olmak inşaallah bu sınavı da verirsin canım

Aynen öyle cnm rabbim ne zmn isterse o zaman olacak. Sizinki yine iyi karşılamış. Bizimkiler ne derler nasl karşılarlar bilemiyorum ama artk üzerimden bu yükü atmak istiyorum. Pek ağızlarında bakla ıslanmaz. Kesin herkes duyar ondan eminim. Cünkü bi defasnda doktordan geldik eşim ailesiyle konuşuyordu ağzından kaçıriverdi bebek olması için gittik diye. O hafta telefon hic susmadı herkes aradı. Yani memleketin tamamı duyar ondan eminin duyarsa da duysunlar cnm artk ciddi yük üzerimde bu durum. Hayırlısı ne ise o olur inşallah

Ah Ttlm benden de cekiniyolar direk hayatta demediler ama ne zaman eşimin yeğenleri kucağıma alsam ay çok yakıştı sizin de olsun falan filan. K baba sadece ciddi laf sokuyo bana. Aman ne edem ya artk ne olacaksa olsun. Yeter ki hayırlısı olsun

Ttlm bn de kilo alırım diye bi sey almıyordum ama artk alıyorum hem de çlgnlar gibi :) al al iyi geliyo

Bizimkilerin de pek bi farkı yok ki kuzum. Ben KV öyle deyince Allah'a inanciniz olduğundan şüphe ediyorum deyince bi daha da bisi demedi.. Benim eşimin ailesi de tuhaf hele ki eşimin halasinin esi var 10 gorumceye bedel biz balayına gittik adam KV aramış nolmus aradiniz mi diye
Bizimde imtihanimiz bu benim ablamın dünyalar tatlısı 2 çocuğu var ama evlendi evleneli huzur yok kaç kere ayrıldılar ..

İnşallah evliligi yoluna girer cnm o bence cocuksuz olmaktan daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…