- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.861
Oyy kıyamam sana beenişte senin bu hissettiklerini aynen bende hissetmiştim o yüzden karalar başlamıştım yaani :) ama Kavuştuk çok şükür ki. Dilerim bi daha ayrılmayııız
Olsun kuzum sen iyi ol da
@uslutuba mmm nerdesin
Amin kuzum eğer giremiceksek buraya çocuklardan vakit bulamadığımız için olsunayrıca profilde fotonu görmeyi bile ozlemisim
Uc gece ağrıdı benimben vuruldum dün acıyor pek üstüne yatamadım gece
oyy canım benim ya bende iğneler kullandım hatta ucuz olanından almıştım ama doktor bana tam adette yaotırdı iğneleri kalmadı.birtek buzdolabımda progestan mı ne iğne var hiç açılmadık.benim yumurtam döllenmeyince tarnsfer yapılamadı malesef.eğer transfer olsaydı o iğneyi kullanacaktım.ama yinede lazım olursa haber et olurmu canımamın cnm Rabbım hepimize tez zamanda yawrularımıza kawusmayı nasıb etsın..sızlerede ınsallah...acaba burada iğnelerden bulabılır mıyım?durumumuz pek ıyı diil
amin inşaallah canım benim senin de sınavın anne olmak inşaallah bu sınavı da verirsin canımAmin ttlm inşallah. Sorunsuz bi cocukluk, cok iyi bi aile. Egitim ve meslek elde etmede hiç sıkıntı yasamadm. Şükürler olsun iyi bi evlilik yaptım. Yani hic büyük bi sınavdan geçmedim bu zamana kadar. Yavaş yavaş kabullenmeye başladım ttlm ya. İnşallah olur ama ne zaman olur nasıl olur belli değil. Bu hayatımn bi parçası ve bunla yaşamak zorundayım. Şükürler olsun yine de. İnşallah hepimize bu sınavda rabbim güç versin, isyan ettirmesin.
evet ya keyfi yoktu inşaallah düzelmiştir.Evet yok ortalıklarda arada cööö diyor ama keyfi yok
Aynen öyle cnm rabbim ne zmn isterse o zaman olacak. Sizinki yine iyi karşılamış. Bizimkiler ne derler nasl karşılarlar bilemiyorum ama artk üzerimden bu yükü atmak istiyorum. Pek ağızlarında bakla ıslanmaz. Kesin herkes duyar ondan eminim. Cünkü bi defasnda doktordan geldik eşim ailesiyle konuşuyordu ağzından kaçıriverdi bebek olması için gittik diye. O hafta telefon hic susmadı herkes aradı. Yani memleketin tamamı duyar ondan emininCanım söyleyin o zaman . bizde öyle diyorduk KV sizde is yok ben simdi istesem hamile kalırim, bi torun veremediniz falan diyordu.. Bunlari benim gebelik kaybimdan sonra da söyledi eşim 3 4 ay önce soylediydi özelde test yaptiriyoruz neden olmuyor flan diye demiş. KV pahalı tutar daha gencsiniz olur demiş eşime. Sizde söyleyin kurtulun laflardan ama dillendirilmesini istemiyoruz deyin didisinin didisi bilmesin.. Bizim kayiplarimiz olduğu için artik herkes az çok biliyor istediğimizi ama olmadığını .. Kul ne derse desin Rabbim vermeyince olmuyor o yüzden olay ne sende ne de esinde bitiyor . bak dun gece benzer haberi aldık tüp bebek için embriyoları donduruluyor ama o ay hamile kalıyor önceden aşılama denemiş olmasına rağmen..
Valla çok şaşırdım sevindim ne kadar güzel bir mucize ya :)bende akşam gördüm tam yatıcam dedim gözlerime inanayım mı doğrumu görüyorum :) demek doğruymuş :)
Amiiiiin. Canımsın yaaa bende sizi çook özlemişim valabana bile bi acayip gelmişti inan bomboş duruyodu demi
Ah Ttlm benden de cekiniyolar direk hayatta demediler ama ne zaman eşimin yeğenleri kucağıma alsam ay çok yakıştı sizin de olsun falan filan. K baba sadece ciddi laf sokuyo bana. Aman ne edem ya artk ne olacaksa olsun. Yeter ki hayırlısı olsunzormuş işin ya senin haklısın sen gibi bakınca olaya..bende kimse cesaret edip soramıyor.birazda tabi başıma gelen dış gebelik ve ameliyatlardan haberleri var çevremdekilerin.birde ben bebek lafı geçince onlar söyleyip beni üzeceğine ben kendim söylüyorum.Vakti gelmeden olmayacağına göre...Nasibimde varsa olacaktır... gibilerinden hiç şeklimi suratımı bozmadan söylüyorum.Ben rabbime sığınmışım siz söyleseniz ne olur söylemeniz ne olur demeye geliyor.onlarda bunu çok iyi anlıyorlar.birde benim yapımı az çok tanıyor çevrem.hiç çekinmem aklımdakini yekten söylerim suratına.sizin üstünüze vazife mi bile derim yani o derece..
Ttlm bn de kilo alırım diye bi sey almıyordum ama artk alıyorum hem de çlgnlar gibi :) al al iyi geliyobnd senin gibi aynen tatile gebe gitmek istiyorum özellikle bayrama üstümden koca bi ağırlık kalkmış mutlu şekilde gitmek dün akşam eşime de diyorum bayramda gebe kalsam ne güzel kıyafetler alırım diyrm şimdi aylardır bişey almıyorum içimden gelmiyo alışverişi unuttum
Aynen öyle cnm rabbim ne zmn isterse o zaman olacak. Sizinki yine iyi karşılamış. Bizimkiler ne derler nasl karşılarlar bilemiyorum ama artk üzerimden bu yükü atmak istiyorum. Pek ağızlarında bakla ıslanmaz. Kesin herkes duyar ondan eminim. Cünkü bi defasnda doktordan geldik eşim ailesiyle konuşuyordu ağzından kaçıriverdi bebek olması için gittik diye. O hafta telefon hic susmadı herkes aradı. Yani memleketin tamamı duyar ondan emininduyarsa da duysunlar cnm artk ciddi yük üzerimde bu durum. Hayırlısı ne ise o olur inşallah
11 hazran ttlm daha çok varAllah allah enteresan yahuAma belki ciftsariliyumurta ablamın dediği gibi üşütmüşsündür bilemedim ki kuzum. Ama biz yinede iyi düşünelim iyi olsun. Bat ne zaman Senin
Haklı tbikde canm. İnsallah olmz :/Ama haksız mı sence? Inşaallah bi daha olmaz tatlım
evet ya keyfi yoktu inşaallah düzelmiştir.
Amin cnm inşallahamin inşaallah canım benim senin de sınavın anne olmak inşaallah bu sınavı da verirsin canım
bebek olsun kendimi donatıcam yani İNŞALLAH bayrama hamiş girerizTtlm bn de kilo alırım diye bi sey almıyordum ama artk alıyorum hem de çlgnlar gibi :) al al iyi geliyo
İnşallah evliligi yoluna girer cnm o bence cocuksuz olmaktan daha zorBizimkilerin de pek bi farkı yok ki kuzum. Ben KV öyle deyince Allah'a inanciniz olduğundan şüphe ediyorum deyince bi daha da bisi demedi.. Benim eşimin ailesi de tuhaf hele ki eşimin halasinin esi var 10 gorumceye bedel biz balayına gittik adam KV aramış nolmus aradiniz mi diye
Bizimde imtihanimiz bu benim ablamın dünyalar tatlısı 2 çocuğu var ama evlendi evleneli huzur yok kaç kere ayrıldılar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?