- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.901
Iyiyim canim elh sen nasilsin?A.s kuzum nasılsın
Bazen dilimin ucuna kadar geliyo da abla sakayla karsk yapistryorum lafi...esim hic muhatap olma soylenip dursunlar diyo!...tut kendini ama canına tak ederse hiçte tutma kendini..bırak sen de diyeceğini birazda şapkalarını önüne koyup onlar düşünsün bu nedir ya..
Burdayim ablammmnurun_ala_nur mmm nerdesin
Iyiyim canim elh sen nasilsin?
Selam kizlar
Bazen dilimin ucuna kadar geliyo da abla sakayla karsk yapistryorum lafi...esim hic muhatap olma soylenip dursunlar diyo!...
Kizzzz çok tatli cikmissiniz maşallah size :)Bende degistirecektim emme mobil yuklemiyor
oyy canım benim ya bende iğneler kullandım hatta ucuz olanından almıştım ama doktor bana tam adette yaotırdı iğneleri kalmadı.birtek buzdolabımda progestan mı ne iğne var hiç açılmadık.benim yumurtam döllenmeyince tarnsfer yapılamadı malesef.eğer transfer olsaydı o iğneyi kullanacaktım.ama yinede lazım olursa haber et olurmu canım
Ve aleykum esselam canim tubammSelam kizlar
Kizzzz çok tatli cikmissiniz maşallah size :)
İyiyiz canim sen nasilsin naptin bugunSlm kizlar neler yapiyosunuz??
Ayy masallah bn de cok beğendmTesekkur ederiz ablacim
Protestan 50 mg . adi 5 adet ampul varmis.bana doktor transfer yapildiktan sonra kullanilan demişti.sanirim sen yumurta büyütme iğneleri ariyorsun tatlimhay Allah razı olsunsendden iğnenın markası ne cnm ?
Cuma gnu herks doktrda desene :)ilk zamanlar bendekorkuyordum ya kötü vıkarsa söyle olursa diye :)şimdide yok seker taraması yapılcak deniliyor bakalım bu ay değilde bı sonrakı aya yapar heralde benimde cuma günü kontrol :)
Hosbuldum canimOooo tubiş hoşgeldin :))
5bende 2 kilo aldım sanırım bu ay belli olur cumaya:) benimde öyleydı işte bi anda 4 kilo verdıydım gecen ay yeni ulaştım eski kıloma
Etrafimda lafini bilmeyen kadinlar...evde ayagi hala alcida esim...ve 2 haftadr icimi bunaltan sknti var...boyle yani kuzumTubiş senin neyin vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?