- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.921
5.aymdn snra kilo almştm önceknde cnm bn bunda dha almadm 3buck aylgz dha bakalm alıcm mı insallah kndm almamda bebegm alr sadece :)bende 2 kilo aldım sanırım bu ay belli olur cumaya:) benimde öyleydı işte bi anda 4 kilo verdıydım gecen ay yeni ulaştım eski kıloma
Sanada iyi aksamlar canim nasilsinHerkese iyi aksamlar
Ablacim yumurtluyosundur bugun aunen bana da oldu aynen adet agrisi gibi afedersin oturamadim bile...lavaboya gittim baktim olmamisim...aksama da tuttum idrarimi ovi yaptim cizgi cikti...bugun 15.gunum..belkide sende oylesindir...Yaaa kizlarr benim 17.günüm ve kasiklarimda çok baski var ben usuttum mu naptim bide 1 kist 2 yumurta vardi onlarmi bu kadar baski yapiyor yahic olmuyordu boyle birşey ya.bugün saat 3 ten sonra sizlamaya başladı.ne olur Allah'im bu kist basima is acmasin gitsin kendiliğinden lütfen
Bende eşini bekliyorum 1 saat sonra gelecek inşaallah.o gecikince ben corbami iciyorum mecbur midem rahatsız çünkü.sanada kolay gelsin canimIyim canim isten geldim yemek fasli sizler nasılsınız
Anammm inşaallah öyledir ama tuhaf 17.günüm olduğu halde mi yani geçmi yumurtluyorum acaba.ben kontrol günüm dolmadan gitsemmiki yarin aksam doktora.hem baksinlar yumurtalar catlamismi kist ne durumda.Ablacim yumurtluyosundur bugun aunen bana da oldu aynen adet agrisi gibi afedersin oturamadim bile...lavaboya gittim baktim olmamisim...aksama da tuttum idrarimi ovi yaptim cizgi cikti...bugun 15.gunum..belkide sende oylesindir...
Sağol canim afiyet olsunBende eşini bekliyorum 1 saat sonra gelecek inşaallah.o gecikince ben corbami iciyorum mecbur modem rahatsız çünkü.sanada kolay gelsin canim
Valla eger sorun cikarmayan bi doktorsa git abla...ben dedigin gibi oldum...ozellikle sag tarafim ama solda da oldu...beklerim aksama sonuc yumrtam buyumus heralde ki cuma 16mmdi simdi vardir 20 22...sende bi baktr agrim var de keske ovi testin olsaydi?Anammm inşaallah öyledir ama tuhaf 17.günüm olduğu halde mi yani geçmi yumurtluyorum acaba.ben kontrol günüm dolmadan gitsemmiki yarin aksam doktora.hem baksinlar yumurtalar catlamismi kist ne durumda.
iyiyim çok şükür ablacım KV'deydim iş güç yemeği yedik geldik eşimleİyiyiz canim sen nasilsin naptin bugun
Yumurtlama grçeklesiyo olabilir bnce ttlmYaaa kizlarr benim 17.günüm ve kasiklarimda çok baski var ben usuttum mu naptim bide 1 kist 2 yumurta vardi onlarmi bu kadar baski yapiyor yahic olmuyordu boyle birşey ya.bugün saat 3 ten sonra sizlamaya başladı.ne olur Allah'im bu kist basima is acmasin gitsin kendiliğinden lütfen
Kolunu dinlendir kuzum is yapma onunla gerçi sağdan da vuruyorlar amasağa yatmadan zor uykuya dalıyorum ben bir de düşün üçüncü akşam hafifledi işte. Allah'tan ikincisi o kadar agrimiyormus sanki öyle okudum bakalım
Cuma gnu herks doktrda desene :)aysima00 da cuma gtcm diodu kız valla delrcm ya. Su cuma gecsede kurtlsm :)
5.aymdn snra kilo almştm önceknde cnm bn bunda dha almadm 3buck aylgz dha bakalm alıcm mı insallah kndm almamda bebegm alr sadece :)
Yaaa kizlarr benim 17.günüm ve kasiklarimda çok baski var ben usuttum mu naptim bide 1 kist 2 yumurta vardi onlarmi bu kadar baski yapiyor yahic olmuyordu boyle birşey ya.bugün saat 3 ten sonra sizlamaya başladı.ne olur Allah'im bu kist basima is acmasin gitsin kendiliğinden lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?