Gebe kalamayanlar buraya.....

Yaaa kizlarr benim 17.günüm ve kasiklarimda çok baski var ben usuttum mu naptim bide 1 kist 2 yumurta vardi onlarmi bu kadar baski yapiyor ya hic olmuyordu boyle birşey ya.bugün saat 3 ten sonra sizlamaya başladı.ne olur Allah'im bu kist basima is acmasin gitsin kendiliğinden lütfen

Ablacim yumurtluyosundur bugun aunen bana da oldu aynen adet agrisi gibi afedersin oturamadim bile...lavaboya gittim baktim olmamisim...aksama da tuttum idrarimi ovi yaptim cizgi cikti...bugun 15.gunum..belkide sende oylesindir...

Ablacim yumurtluyosundur bugun aunen bana da oldu aynen adet agrisi gibi afedersin oturamadim bile...lavaboya gittim baktim olmamisim...aksama da tuttum idrarimi ovi yaptim cizgi cikti...bugun 15.gunum..belkide sende oylesindir...
Anammm inşaallah öyledir ama tuhaf 17.günüm olduğu halde mi yani geçmi yumurtluyorum acaba.ben kontrol günüm dolmadan gitsemmiki yarin aksam doktora.hem baksinlar yumurtalar catlamismi kist ne durumda.

Anammm inşaallah öyledir ama tuhaf 17.günüm olduğu halde mi yani geçmi yumurtluyorum acaba.ben kontrol günüm dolmadan gitsemmiki yarin aksam doktora.hem baksinlar yumurtalar catlamismi kist ne durumda.
Valla eger sorun cikarmayan bi doktorsa git abla...ben dedigin gibi oldum...ozellikle sag tarafim ama solda da oldu...beklerim aksama sonuc yumrtam buyumus heralde ki cuma 16mmdi simdi vardir 20 22...sende bi baktr agrim var de keske ovi testin olsaydi?

Yumurtlama grçeklesiyo olabilir bnce ttlm

banada hangi kolunu daha çok kullanıyorsun dedi sol dedim sola vurdu doktorda sola yatmaya çalış dediydi o aklıma hiç gelmedi ama olsun düne göre hafif yine inşallahh dediğin gibidir

5.aymdn snra kilo almştm önceknde cnm bn bunda dha almadm 3buck aylgz dha bakalm alıcm mı insallah kndm almamda bebegm alr sadece :)

inşallah bende öyle diyorum fazla almayayım bebeğim alsın söyle 3 5 kılo falan olsun tabi beslemek lazım işte bol bol :)

yumurtlama zamanındır ablacım ya değerlendirin bir kaç gün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…