Gebe kalamayanlar buraya.....

canlarrrrr nasılsınız?biliyorsunuz çoğunuz başımdan talihsiz bir hamilellilik geçti. hemem hemen yeni iyleşmeye başladım işime geri döndüm çok giremiyorum buraya . en kısa zamanda bi daha bebek sahip olmak istiyorum.Allah bana ve tüm isteyenlere bebiş verir inşallah.Sizier nasılsınız var mı yeni hamişler??

Amin inşallah

RABBİM ol dedikten sonra olmayacak ne var ki dünyada tüp bebek denemesi negatif olup yada senin gibi transfer yaşamayan kişilerde bazen gebelik oluyor tabiki ciddi sıkıntı yoksa bende tüp bebek denedim negatif oldu maalesef adetim kesilmedi 25 gün adet gördüm ilaçla durdurdular sonraki ay yine öyle oldu kendiliğinden kesilmesini beklediler ve sonraki ay donmuş bebişlerimi transfer olacaktım ama o ay hamile kalmışım hemde 3 yıl uğraştıktan sonra çok şükür rabbime ki şuan 9 hafta 2 günlük hamileyimm

banada hangi kolunu daha çok kullanıyorsun dedi sol dedim sola vurdu doktorda sola yatmaya çalış dediydi o aklıma hiç gelmedi ama olsun düne göre hafif yine inşallahh dediğin gibidir
Kiz bunlari bize garezi ne yazık bize :-/ bir dahakine sola vursa olmuyor mu acep :))

kızlarrrr günaydın:))
dün köntrolüm vardı ya gittim çok şükür herşey iyi kalp atış olsun büyüme olsun 9. haftada olduğum için 3 hafta sonra çağrdı. 2 li test te yapılacak o gün hem doktorum aaaa büyüümüş deyince. dediki : bir daha 3 hafta sonra geldiğinizde inanılmaz değişim göreceksiniz büyüme neymiş o zaman görürüsünüz tam bir bebek minyatürü olucak dedi :) ayyy inşallah

Amin inşallah naslsn peki şimdi.

Allah Allah ne kadar güzel masallah kucağına almayı nasib etsin inşallah sağlkla. O kdr uğraş, masraf vs. Kendiliğinden olsun. Maşallah

etmezmiyim RAbbim mucizesini her isteyene nasip etsin mutluluktan ağlayasınız inşallahhhhhhhhhhhhhh:)
Zaten bi gun o testte cizgiyi gorursem aglicami kesin biliyorum ultrasonu kalp aysino tekmesini dusunemiyorum bileAllahim cok istedigimiz icin mi imtihana aliyo bilmiyorumki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…