- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.941
banada hangi kolunu daha çok kullanıyorsun dedi sol dedim sola vurdu doktorda sola yatmaya çalış dediydi o aklıma hiç gelmedi ama olsun düne göre hafif yine inşallahh dediğin gibidir
Amin inşallahcanlarrrrr nasılsınız?biliyorsunuz çoğunuz başımdan talihsiz bir hamilellilik geçti. hemem hemen yeni iyleşmeye başladım işime geri döndüm çok giremiyorum buraya . en kısa zamanda bi daha bebek sahip olmak istiyorum.Allah bana ve tüm isteyenlere bebiş verir inşallah.Sizier nasılsınız var mı yeni hamişler??
Etrafimda lafini bilmeyen kadinlar...evde ayagi hala alcida esim...ve 2 haftadr icimi bunaltan sknti var...boyle yani kuzum
RABBİM ol dedikten sonra olmayacak ne var ki dünyada tüp bebek denemesi negatif olup yada senin gibi transfer yaşamayan kişilerde bazen gebelik oluyor tabiki ciddi sıkıntı yoksa bende tüp bebek denedim negatif oldu maalesef adetim kesilmedi 25 gün adet gördüm ilaçla durdurdular sonraki ay yine öyle oldu kendiliğinden kesilmesini beklediler ve sonraki ay donmuş bebişlerimi transfer olacaktım ama o ay hamile kalmışım hemde 3 yıl uğraştıktan sonra çok şükür rabbime ki şuan 9 hafta 2 günlük hamileyimm. 2 asilama dededm olmadi tüp bebege karar verdm igneler ilaclar kullandm ve yumurtalarimi toplattım ve embriyolar donduruldu 1 ay dinlenmek istedm. Yumurta toplama islemi sonrasi 20 gün gecmiştiki göguslerm cok agriyodu uclarina dokunamıyordum bile adet olmam lazmken 3 gun adet gecikmesi rahim kaslmasi akınti derken olmaz ama test yapiyim dedm ve cift cizgiyi gördm agladm inanamadm. Eşimi aradm sesimin titremesinden konusamadm tek cümle ile anlatmaya calistm aşkm çift cizgi cikti dedim eşim anlam veremedi ne diyosun anlamadn ne cizgisi dedi test yaptm hamile olabilirmiym dedim ve eşim telefonu kapatmasiyla bikac saate işten yanima gelmesi bir oldu. Hemen kan testi yaptirdm ve sonuc beta hcg 288.86 cikti ve inanamadm doktorumu aradm olabilir bu ay bi yumurtan catlamisti ama mide problemin vardi iliskin olmamisti dedi ama önceki spermler olabilir hemen gel dedi ve gittm sonuç hamileyim hamdolsun.
Oyle yapmaya calisiyorum canim gecicek insallah...An itibari ile anlamış bulunmaktayım kuzum. Bende öyleydim inşaallah geçer yaa sıkma o tatlı canını yüüffffeeenn
Kiz bunlari bize garezi ne yazık bize :-/ bir dahakine sola vursa olmuyor mu acep :))banada hangi kolunu daha çok kullanıyorsun dedi sol dedim sola vurdu doktorda sola yatmaya çalış dediydi o aklıma hiç gelmedi ama olsun düne göre hafif yine inşallahh dediğin gibidir
Benim için dua edin emi kaderdaslarim
Rabbim hayırlısını nasip eylesin hakkında inşaallah. Sağ salim atlatırsın umarım bu operasyonu
Amin inşallah naslsn peki şimdi.canlarrrrr nasılsınız?biliyorsunuz çoğunuz başımdan talihsiz bir hamilellilik geçti. hemem hemen yeni iyleşmeye başladım işime geri döndüm çok giremiyorum buraya . en kısa zamanda bi daha bebek sahip olmak istiyorum.Allah bana ve tüm isteyenlere bebiş verir inşallah.Sizier nasılsınız var mı yeni hamişler??
Allah Allah ne kadar güzel masallah kucağına almayı nasib etsin inşallah sağlkla. O kdr uğraş, masraf vs. Kendiliğinden olsun. MaşallahRABBİM ol dedikten sonra olmayacak ne var ki dünyada tüp bebek denemesi negatif olup yada senin gibi transfer yaşamayan kişilerde bazen gebelik oluyor tabiki ciddi sıkıntı yoksa bende tüp bebek denedim negatif oldu maalesef adetim kesilmedi 25 gün adet gördüm ilaçla durdurdular sonraki ay yine öyle oldu kendiliğinden kesilmesini beklediler ve sonraki ay donmuş bebişlerimi transfer olacaktım ama o ay hamile kalmışım hemde 3 yıl uğraştıktan sonra çok şükür rabbime ki şuan 9 hafta 2 günlük hamileyimm
Canimmm...insallah kolaylikla atlatirsin bu kadar skntin bekleyisin sona erer insallah...kendini iyi hissettigunde haberlerini bekliyoruz...Benim için dua edin emi kaderdaslarim
Masssallah...Rabbim bizlere de nasip etsin dua et annesi...Buda yeni fotomuz;-)
Haber et mutlaka Allah yardımcın olsun cnmBenim için dua edin emi kaderdaslarim
etmezmiyim RAbbim mucizesini her isteyene nasip etsin mutluluktan ağlayasınız inşallahhhhhhhhhhhhhh:)Masssallah...Rabbim bizlere de nasip etsin dua et annesi...
Zaten bi gun o testte cizgiyi gorursem aglicami kesin biliyorum ultrasonu kalp aysino tekmesini dusunemiyorum bileetmezmiyim RAbbim mucizesini her isteyene nasip etsin mutluluktan ağlayasınız inşallahhhhhhhhhhhhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?