Gebe kalamayanlar buraya.....

Zaten bi gun o testte cizgiyi gorursem aglicami kesin biliyorum ultrasonu kalp aysino tekmesini dusunemiyorum bileAllahim cok istedigimiz icin mi imtihana aliyo bilmiyorumki?
hayır Rabbim isteyin diyro hep hep isteyin her işte her şeyde hayır var ama Rabbimin ne zaman nerde nasıl ne yaşatacağını bilmiyoruz. o yüzden herşeyin zamanı var o zaman gelince mutlu olunca herşey unutulur merak etme sadece kalbimiz tertemiz Rabbime güvenerek beklemek lazm. evet beklemek çok zordur eminim ama yapacakbirşeyimiz yok ki Rabbim sağlkla çocuklarla ailelerimizle imtahan etmesin inşallah

Biliyorum dua kapisi hep acik...ama su da var ben hep istediklerimden imtihan olmisumdur Rabbim hep bana sabri ogretti...insallah canim...ailemizle imtihan etmesin ve bizi daha cok bekletmeyip hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...ben yoruldum cunku...

işte tam yoruldum dediğin anda gelir her güzel şey inşallah nasip olur sağlıklı evlatlar canımmmm

Gunaydin herkese kizlar insallah cok güzel bir gun olur hepimize. Dun aksam kontrolum vardi gittik cok sukur bebegim iyiydi ama yine asagi inmiş biraz. Doktor kizdi bana naptin agir is felanmi yaptin yok dedim. Hep yatip dinlenicen dedi . Bel agrilarim icinde uroloji uzmanına git muhakkak dedi bobreklerine baski yapiyo bebek sorun olusturabilir dedi. Bugun ogleden sonrq da urolojiye gidecem. Off benim sorunlarim bitmiyo

olur böyle şeyler stres yapma cano bebek iyiymiş işte doğuma kadar herşeyi der doktor yat dinlen bişey olmaz az kaldı zaten yolu yarıladın

gece 23:30 da aradım doktoru benim doktor izinde yerine gökhan bey 2 kere yumurtayı takip etmişti.yine o vardı gece aradığımda.anlattım kistten olabilirmi patlamasın bide dedim.muayeneye geleyimmi dedim.gelmene gerek yok yumurtaların çatlamış ilişkiye devam dedi.yattım zıbardım gece bi baskıyla yine uyandım 03:30 da bari wcye gideyim dedim idrarda baskı yapmasın.öyle öyle sabah ettim anlayacağın.
ya ben bu klomen kullanıp 2 günde bir zaten doktora gidiyorum diye ovi testi almaya gerek görmedim.bu ay doktor kontrolünü bırakıyoruz sanırım.belki artık alırım kendim takip etmek için.Şu kistten bi kurtulsam hayırlısıyla..

Kızlar yardım edin adetim geçeli 11gün oldu kan ve ıdrar testi ni 9.günde yaptırdım negatif bgn tekrar gittim hastaneye yine kan tahlili istedi ve rahim kalinlasms gebelik yokısa adet sokucu veri cem dedi napayim kullanayımmi sizce yarin alicam sonucu

inanırmısın dün gece aklıma geldin.@bebeem listeyi yenilemiş ona bakıyordum dedim accounter nerelerde acaba bebeği kaybettikten sonra girmez oldu diye.aklımdan geçtin canım öyle.inşaallah daha iyisindir yeniden Allah'ın izniyle gebe kalırsın inşaallah canım

maşaallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah

ohh gözünaydın maşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…