- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.961
hayır Rabbim isteyin diyro hep hep isteyin her işte her şeyde hayır var ama Rabbimin ne zaman nerde nasıl ne yaşatacağını bilmiyoruz. o yüzden herşeyin zamanı var o zaman gelince mutlu olunca herşey unutulur merak etme sadece kalbimiz tertemiz Rabbime güvenerek beklemek lazm. evet beklemek çok zordur eminim ama yapacakbirşeyimiz yok ki Rabbim sağlkla çocuklarla ailelerimizle imtahan etmesin inşallahZaten bi gun o testte cizgiyi gorursem aglicami kesin biliyorum ultrasonu kalp aysino tekmesini dusunemiyorum bileAllahim cok istedigimiz icin mi imtihana aliyo bilmiyorumki?
Biliyorum dua kapisi hep acik...ama su da var ben hep istediklerimden imtihan olmisumdur Rabbim hep bana sabri ogretti...insallah canim...ailemizle imtihan etmesin ve bizi daha cok bekletmeyip hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...ben yoruldum cunku...hayır Rabbim isteyin diyro hep hep isteyin her işte her şeyde hayır var ama Rabbimin ne zaman nerde nasıl ne yaşatacağını bilmiyoruz. o yüzden herşeyin zamanı var o zaman gelince mutlu olunca herşey unutulur merak etme sadece kalbimiz tertemiz Rabbime güvenerek beklemek lazm. evet beklemek çok zordur eminim ama yapacakbirşeyimiz yok ki Rabbim sağlkla çocuklarla ailelerimizle imtahan etmesin inşallah
işte tam yoruldum dediğin anda gelir her güzel şey inşallah nasip olur sağlıklı evlatlar canımmmmBiliyorum dua kapisi hep acik...ama su da var ben hep istediklerimden imtihan olmisumdur Rabbim hep bana sabri ogretti...insallah canim...ailemizle imtihan etmesin ve bizi daha cok bekletmeyip hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...ben yoruldum cunku...
çünkü 1 yıl tedavi görmeden bekledik ya o yüzden öyle yazdıkNasıl yani canm neden 14. deneme yazıyo o zaman?
Insallah...ben her ay yoruluyorum da gelmiyoişte tam yoruldum dediğin anda gelir her güzel şey inşallah nasip olur sağlıklı evlatlar canımmmm
olur böyle şeyler stres yapma cano bebek iyiymiş işte doğuma kadar herşeyi der doktor yat dinlen bişey olmaz az kaldı zaten yolu yarıladınGunaydin herkese kizlar insallah cok güzel bir gun olur hepimize. Dun aksam kontrolum vardi gittik cok sukur bebegim iyiydi ama yine asagi inmiş biraz. Doktor kizdi bana naptin agir is felanmi yaptin yok dedim. Hep yatip dinlenicen dedi . Bel agrilarim icinde uroloji uzmanına git muhakkak dedi bobreklerine baski yapiyo bebek sorun olusturabilir dedi. Bugun ogleden sonrq da urolojiye gidecem. Off benim sorunlarim bitmiyo
bugün daha iyiyim canım dün işyerinde kasıklarım baskı yaptı gece sabaha kadar sürdüiyiyim çok şükür ablacım KV'deydim iş güç yemeği yedik geldik eşimlesen neler yapıyosun??
Valla eger sorun cikarmayan bi doktorsa git abla...ben dedigin gibi oldum...ozellikle sag tarafim ama solda da oldu...beklerim aksama sonuc yumrtam buyumus heralde ki cuma 16mmdi simdi vardir 20 22...sende bi baktr agrim var de keske ovi testin olsaydi?
canlarrrrr nasılsınız?biliyorsunuz çoğunuz başımdan talihsiz bir hamilellilik geçti. hemem hemen yeni iyleşmeye başladım işime geri döndüm çok giremiyorum buraya . en kısa zamanda bi daha bebek sahip olmak istiyorum.Allah bana ve tüm isteyenlere bebiş verir inşallah.Sizier nasılsınız var mı yeni hamişler??
maşaallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahRABBİM ol dedikten sonra olmayacak ne var ki dünyada tüp bebek denemesi negatif olup yada senin gibi transfer yaşamayan kişilerde bazen gebelik oluyor tabiki ciddi sıkıntı yoksa bende tüp bebek denedim negatif oldu maalesef adetim kesilmedi 25 gün adet gördüm ilaçla durdurdular sonraki ay yine öyle oldu kendiliğinden kesilmesini beklediler ve sonraki ay donmuş bebişlerimi transfer olacaktım ama o ay hamile kalmışım hemde 3 yıl uğraştıktan sonra çok şükür rabbime ki şuan 9 hafta 2 günlük hamileyimm
canım benim dualarım seninle hayırlısıyla iyi geçsin operasyonun tertemiz olsun rahmin sorunların gitsin bebeğin gelsin inşaallah gülüm benimmBenim için dua edin emi kaderdaslarim
Önce sonucu al tatlımKızlar yardım edin adetim geçeli 11gün oldu kan ve ıdrar testi ni 9.günde yaptırdım negatif bgn tekrar gittim hastaneye yine kan tahlili istedi ve rahim kalinlasms gebelik yokısa adet sokucu veri cem dedi napayim kullanayımmi sizce yarin alicam sonucu
sanada hayırlı sabahlar günaydınlar nasılsın geçtimi ayağınHerkese hayırlı sabahlar olsun inşallah kızlar Günaydın
ohh gözünaydın maşaallah :)kızlarrrr günaydın:))
dün köntrolüm vardı ya gittim çok şükür herşey iyi kalp atış olsun büyüme olsun 9. haftada olduğum için 3 hafta sonra çağrdı. 2 li test te yapılacak o gün hem doktorum aaaa büyüümüş deyince. dediki : bir daha 3 hafta sonra geldiğinizde inanılmaz değişim göreceksiniz büyüme neymiş o zaman görürüsünüz tam bir bebek minyatürü olucak dedi :) ayyy inşallah
ben onun fotosunu yerim be :)Buda yeni fotomuz;-)
amin inşaallahhhhh :)etmezmiyim RAbbim mucizesini her isteyene nasip etsin mutluluktan ağlayasınız inşallahhhhhhhhhhhhhh:)
teşekkür ederimmmm:)ohh gözünaydın maşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?