Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar ablamin yanina gittim karsi komsusu dogum yapmis 3 aylik olmus onu gormeye gittik Allah'im cok tatliydi agliyodu kucagima aldim salladim konustum onunla sustu uyudu Annesine gitti uyandi onun kucagindayken bana bakiyo surekli ve ablam galiba sen hamilesin bebekte anladi bunu o yuzden bakiyo sana dedi insallah dedim

Merhaba... bnm arkadaşımdada kistler vardı 1 ay bi ot kullandı ismini öğrenince yazarım doktor gitmesi imkansız dedi 1 ayda gitti kistler Allahın izniyle...

Yani en azindan agrinin sebebini anlardin abla neyse bu ay alirsin artik...bende de oyle oluyo uykumdan uyandiriyo...sonra geciyo...doktorunda demis bak artik calismaa zamani

Yani en azindan agrinin sebebini anlardin abla neyse bu ay alirsin artik...bende de oyle oluyo uykumdan uyandiriyo...sonra geciyo...doktorunda demis bak artik calismaa zamani
Ay zati hepimizin bat yakın birbirine bu aralar ondan kimse sayfaya yazmıyo tam çalşma haftası

Ay zati hepimizin bat yakın birbirine bu aralar ondan kimse sayfaya yazmıyo tam çalşma haftası
Aynenn su anbastin ustunr kaldir ayagini:)))benimde 11 haziran kiiizzzz...ama benim moralim yerinde degildi ki buraya yazmak icin...bakip cikiyodum bazen ondan yani tatlimm

Hayırlı akşamlar hanımlar..
Nasılsınız?? Son durumlarınız nasıl, güzel gelişmesi olan var mı?

Salgiladigin hormonu hissetmistir minnak :) anne kokusu olarak alirmis o kokuyu :))

İyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Cok geçmiş olsun nasl oldun iyi misin

İyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Canim benim cok geçmiş olsun iyi olmana cok sevindim

Protestan 50 mg . adi 5 adet ampul varmis.bana doktor transfer yapildiktan sonra kullanilan demişti.sanirim sen yumurta büyütme iğneleri ariyorsun tatlim

aynen öyle cnm.klomen denedım ıkı defa ılkınde 16 mm oldu ama doktor catlatma iğnesı wermedı.bı arkadas bnım gbı 16 mm yumurtayla we catlatma iğnesıyle hamıle kalmmıs.doktor deneyın dedı.hatırladıkca sınırım bozuluyo.şans wer dımı.ıkıncı klomende hiç buyumedı.iğneye gecelım dedı.ama ogrendımkı ıgneler cok pahalı.çok caresızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…