- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.021
gece 23:30 da aradım doktoru benim doktor izinde yerine gökhan bey 2 kere yumurtayı takip etmişti.yine o vardı gece aradığımda.anlattım kistten olabilirmi patlamasın bide dedim.muayeneye geleyimmi dedim.gelmene gerek yok yumurtaların çatlamış ilişkiye devam dedi.yattım zıbardım gece bi baskıyla yine uyandım 03:30 da bari wcye gideyim dedim idrarda baskı yapmasın.öyle öyle sabah ettim anlayacağın.
ya ben bu klomen kullanıp 2 günde bir zaten doktora gidiyorum diye ovi testi almaya gerek görmedim.bu ay doktor kontrolünü bırakıyoruz sanırım.belki artık alırım kendim takip etmek için.Şu kistten bi kurtulsam hayırlısıyla..
Yani en azindan agrinin sebebini anlardin abla neyse bu ay alirsin artik...bende de oyle oluyo uykumdan uyandiriyo...sonra geciyo...doktorunda demis bak artik calismaa zamanigece 23:30 da aradım doktoru benim doktor izinde yerine gökhan bey 2 kere yumurtayı takip etmişti.yine o vardı gece aradığımda.anlattım kistten olabilirmi patlamasın bide dedim.muayeneye geleyimmi dedim.gelmene gerek yok yumurtaların çatlamış ilişkiye devam dedi.yattım zıbardım gece bi baskıyla yine uyandım 03:30 da bari wcye gideyim dedim idrarda baskı yapmasın.öyle öyle sabah ettim anlayacağın.
ya ben bu klomen kullanıp 2 günde bir zaten doktora gidiyorum diye ovi testi almaya gerek görmedim.bu ay doktor kontrolünü bırakıyoruz sanırım.belki artık alırım kendim takip etmek için.Şu kistten bi kurtulsam hayırlısıyla..
Ay zati hepimizin bat yakın birbirine bu aralar ondan kimse sayfaya yazmıyoYani en azindan agrinin sebebini anlardin abla neyse bu ay alirsin artik...bende de oyle oluyo uykumdan uyandiriyo...sonra geciyo...doktorunda demis bak artik calismaa zamani
Aynenn su anAy zati hepimizin bat yakın birbirine bu aralar ondan kimse sayfaya yazmıyotam çalşma haftası
istr istemz bozuluo ya bebegmi beslemycm die korkuormKıyamam yaa ama kilo vermek de normal olabiliyo ilk aylarda. Biraz daha geçsin almaya başlarsın yani merak etme hep böyle kalcan diye bi durum yok moralini bozma yeter ki
Valla mı ne kdrdı pki canmbime A101 geliyo geçen hafta vardı bnd alıcam aklımda o
Olur arada öyle cnm. Takl burda moralin yerine gelsin :)Aynenn su anbastin ustunr kaldir ayagini:)))benimde 11 haziran kiiizzzz...ama benim moralim yerinde degildi ki buraya yazmak icin...bakip cikiyodum bazen ondan yani tatlimm
Salgiladigin hormonu hissetmistir minnak :) anne kokusu olarak alirmis o kokuyu :))Kızlar ablamin yanina gittim karsi komsusu dogum yapmis 3 aylik olmus onu gormeye gittik Allah'im cok tatliydi agliyodu kucagima aldim salladim konustum onunla sustu uyuduAnnesine gitti uyandi onun kucagindayken bana bakiyo surekli ve ablam galiba sen hamilesin bebekte anladi bunu o yuzden bakiyo sana dedi insallah dedim
Cok geçmiş olsun nasl oldun iyi misinİyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Geçmiş olsun tatlım :))İyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Allah sifa versin canim....gorusuruz yarinİyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Kesinlikle tatlimOlur arada öyle cnm. Takl burda moralin yerine gelsin :)
Canim benim cok geçmiş olsun iyi olmana cok sevindimİyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Gecms olsn canım.. rabbim acil sifalar versnİyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Protestan 50 mg . adi 5 adet ampul varmis.bana doktor transfer yapildiktan sonra kullanilan demişti.sanirim sen yumurta büyütme iğneleri ariyorsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?