Gebe kalamayanlar buraya.....

offf dememek lazımmış afff demek gerekiyormuş.Rabbim dermansız dert vermesin sorunlarım bitmiyor deme şükür ki sağlıkla ilerliyor gebeliğin.senin bünyende böyle demek ki yat uzan kalk uzan bitecek inşaallah hayırlısıyla bu sıkıntılar ipeğim

canımbak bebeğin iyiymiş şükür sen devamlı yat birşey olmaz Allahın izniyle

ben aynen bu yüzden gitmiştim doktora 5 ay önce.rahim duvarı kalınlaşmış gebelikte olabilir dedi.kan testi yaptırdık negatif çıktı.bu haftayıda bekle olmazsa söktürücü ilaç vericem dedi.ama gerek kalmadan 43.gün kendiliğinden adet oldum.sonuçta geç döllenme geç yumurtlamayı doktor tahmin ediyordur kan testi yaptırıp öyle ilaç veriyordur diye düşünüyorum.

Haklisin yaa canim of dememek lazim. Insallah gecicek canim inanki hep yatip dinleniyorum Rabbim e emanet artik

Kullanayim mi yani cnm

bugün daha iyiyim canım dün işyerinde kasıklarım baskı yaptı gece sabaha kadar sürdü
İnşallah kist değildir de yumurtluyosundur abla değerlendir benimde bata 8 gün var dün gece göbek deliğimde hafif bir ağrı oldu kasıklarıda da aynı.. bat yaklaştıkça belirtiler çoğalıyo ama güzel birşey için olsa bari

Kullanayim mi yani cnm
bana şöyle demişti doktor.korkma vereceğim ilaç gebeysen bebeğe zarar vermicek.değilsen adetini söktürecek demişti.ama ben kullanmaya gerek kalmadan adet oldum.hani ismini vermiş olsaydı sana söylerdim.ama bebeem inde dediği önce kan sonucunu al ondan sonra 2-3 gün daha beklerim derim ben

Merabalar ben bu siteye yeni uye oldum size de danışmak istedim bende genelde genc kizlgmdan beri adet duzensiLigi sorunu vardi 1 yillik evliyim suan ve 4 ay once smear testi yaptirdim ultrasonda bakildi temiz ckti hormon testimde temiz 2 aydr duzenliydi adetim ama 50 gundur adet olmuyorum suan ve lekelenmem oldu adet oncesi..doktora gttim dun ultrasonda bakti kucuk kucuk kistler olusmus adet olamamissn bu yuzden dedi hamile kalmaya engelmidir bu kistler acaba

Tamam cnm sonucu alayım bekleyin az daha en azından 15.gün olsun öyle içeyim zaten hamilelik olduğuna inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…