- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #84.981
offf dememek lazımmış afff demek gerekiyormuş.Rabbim dermansız dert vermesin sorunlarım bitmiyor deme şükür ki sağlıkla ilerliyor gebeliğin.senin bünyende böyle demek ki yat uzan kalk uzan bitecek inşaallah hayırlısıyla bu sıkıntılar ipeğimGunaydin herkese kizlar insallah cok güzel bir gun olur hepimize. Dun aksam kontrolum vardi gittik cok sukur bebegim iyiydi ama yine asagi inmiş biraz. Doktor kizdi bana naptin agir is felanmi yaptin yok dedim. Hep yatip dinlenicen dedi . Bel agrilarim icinde uroloji uzmanına git muhakkak dedi bobreklerine baski yapiyo bebek sorun olusturabilir dedi. Bugun ogleden sonrq da urolojiye gidecem. Off benim sorunlarim bitmiyo
gelicek inşallah canımmmmInsallah...ben her ay yoruluyorum da gelmiyo
canımbak bebeğin iyiymiş şükür sen devamlı yat birşey olmaz Allahın izniyleGunaydin herkese kizlar insallah cok güzel bir gun olur hepimize. Dun aksam kontrolum vardi gittik cok sukur bebegim iyiydi ama yine asagi inmiş biraz. Doktor kizdi bana naptin agir is felanmi yaptin yok dedim. Hep yatip dinlenicen dedi . Bel agrilarim icinde uroloji uzmanına git muhakkak dedi bobreklerine baski yapiyo bebek sorun olusturabilir dedi. Bugun ogleden sonrq da urolojiye gidecem. Off benim sorunlarim bitmiyo
Insallah canim yaaolur böyle şeyler stres yapma cano bebek iyiymiş işte doğuma kadar herşeyi der doktor yat dinlen bişey olmaz az kaldı zaten yolu yarıladın
Oyle yapiyorm canim yaa surekli uzaniyorum baskada yaptigim bisey yokcanımbak bebeğin iyiymiş şükür sen devamlı yat birşey olmaz Allahın izniyle
ben aynen bu yüzden gitmiştim doktora 5 ay önce.rahim duvarı kalınlaşmış gebelikte olabilir dedi.kan testi yaptırdık negatif çıktı.bu haftayıda bekle olmazsa söktürücü ilaç vericem dedi.ama gerek kalmadan 43.gün kendiliğinden adet oldum.sonuçta geç döllenme geç yumurtlamayı doktor tahmin ediyordur kan testi yaptırıp öyle ilaç veriyordur diye düşünüyorum.Kızlar yardım edin adetim geçeli 11gün oldu kan ve ıdrar testi ni 9.günde yaptırdım negatif bgn tekrar gittim hastaneye yine kan tahlili istedi ve rahim kalinlasms gebelik yokısa adet sokucu veri cem dedi napayim kullanayımmi sizce yarin alicam sonucu
etmeee bizi ihmal etme :) hayırdır ne için kan verecektin bu sefer canımKendini bilime adamis garibanbebeem yine kan vermeye gider laborantin gelmeyeceği tutar dönüşte yagmus altinda yürürken bi de size mesaj atar ihmal etmez yani....
Haklisin yaa canim of dememek lazim. Insallah gecicek canim inanki hep yatip dinleniyorum Rabbim e emanet artikofff dememek lazımmış afff demek gerekiyormuş.Rabbim dermansız dert vermesin sorunlarım bitmiyor deme şükür ki sağlıkla ilerliyor gebeliğin.senin bünyende böyle demek ki yat uzan kalk uzan bitecek inşaallah hayırlısıyla bu sıkıntılar ipeğim
ohh iyi boşver zaten herşeyi bebeğin seninle rahat ol:)Oyle yapiyorm canim yaa surekli uzaniyorum baskada yaptigim bisey yok
Canım böyle olupta kanda gebeligi geç cikan larda oluyormuş galiba ya bi bayan kanda çıkmamış doktor afâdet sokucu vermiş icms yine adet olmamış sonra bakms hamile ondan soruyorum icsemmi diyeÖnce sonucu al tatlım
Kullanayim mi yani cnmben aynen bu yüzden gitmiştim doktora 5 ay önce.rahim duvarı kalınlaşmış gebelikte olabilir dedi.kan testi yaptırdık negatif çıktı.bu haftayıda bekle olmazsa söktürücü ilaç vericem dedi.ama gerek kalmadan 43.gün kendiliğinden adet oldum.sonuçta geç döllenme geç yumurtlamayı doktor tahmin ediyordur kan testi yaptırıp öyle ilaç veriyordur diye düşünüyorum.
İnşallah kist değildir de yumurtluyosundur abla değerlendirbugün daha iyiyim canım dün işyerinde kasıklarım baskı yaptı gece sabaha kadar sürdü
inşallah geçicek canım atlatıcan bunu dualarımız seninle sen yeter ki çok stres yapmaBenim için dua edin emi kaderdaslarim
bana şöyle demişti doktor.korkma vereceğim ilaç gebeysen bebeğe zarar vermicek.değilsen adetini söktürecek demişti.ama ben kullanmaya gerek kalmadan adet oldum.hani ismini vermiş olsaydı sana söylerdim.amaKullanayim mi yani cnm
O pk grmio abla özelden yazısıorz :)@aysima00 ne zaman geldi ki? Ben hic gormedim
bak bak bakkk selam söyle o zaman :)O pk grmio abla özelden yazısıorz :)
inşaallah canım yaİnşallah kist değildir de yumurtluyosundur abla değerlendirbenimde bata 8 gün var dün gece göbek deliğimde hafif bir ağrı oldu kasıklarıda da aynı.. bat yaklaştıkça belirtiler çoğalıyo ama güzel birşey için olsa bari
Tamam cnm sonucu alayım bekleyin az daha en azından 15.gün olsun öyle içeyim zaten hamilelik olduğuna inanmıyorumbana şöyle demişti doktor.korkma vereceğim ilaç gebeysen bebeğe zarar vermicek.değilsen adetini söktürecek demişti.ama ben kullanmaya gerek kalmadan adet oldum.hani ismini vermiş olsaydı sana söylerdim.amabebeem inde dediği önce kan sonucunu al ondan sonra 2-3 gün daha beklerim derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?