- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.041
Merhaba... bnm arkadaşımdada kistler vardı 1 ay bi ot kullandı ismini öğrenince yazarım doktor gitmesi imkansız dedi 1 ayda gitti kistler Allahın izniyle...
Ayy inşallah canım ya benim içimde de o minnaktan vardır Rabbim lütfetmiştir umarımSalgiladigin hormonu hissetmistir minnak :) anne kokusu olarak alirmis o kokuyu :))
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olursunİyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
aynen öyle cnm.klomen denedım ıkı defa ılkınde 16 mm oldu ama doktor catlatma iğnesı wermedı.bı arkadas bnım gbı 16 mm yumurtayla we catlatma iğnesıyle hamıle kalmmıs.doktor deneyın dedı.hatırladıkca sınırım bozuluyo.şans wer dımı.ıkıncı klomende hiç buyumedı.iğneye gecelım dedı.ama ogrendımkı ıgneler cok pahalı.çok caresızım
Kv geldi aniden baskinla...labvaboya girdi...banyoda ovi testi gebelik testi bi kutuda duruyodu insallah gormemistir yavvortada degildi ammaaa merak bu!...
Umudunu yitirme.. Ne zaman nerede gelecek bebeğin belli olmaz. İnancın olsun hep. İnanç insanı yaşatır. Umutsuz olursan eğer baştan kaybeden olursun zaten. Bu arada yumurtayı büyütmek için sadece iğne değil klomenden daha etkili ilaçlar varmış canım kk'da gördüm örneğin femara
ne yapayım cnmadetım duzensız yummurtam buyumuyo umıtsızlıge kapılıyom.
Seninle konuşmuştuk, aynı durumdayız. Ama ben umutsuz değilim hiçbir zaman..
Bir zamanı var elbet diyorum hep..
Umut önemli.. Ağladığım üzüldüğüm çok oldu
ama ağlamak üzülmek bebeğimi bana getirmedi..
O nedenle üzülmeyin..
Doktorunuza başka hap önerin, o da size versin..
Dediğim haplarla hamile kalan çok..
Femara pahalı bir ilaç, ama aynı işlemi gören
daha farklı ilaçlarda varmış.
Doktorunuz söyler size zaten.
dogru dıon cnm da.saol moral weren yazın ıcın.doktora fıkır wermek her doktoru ayar eder.bılır mısın bunu.femarayı senden duydum daha smdı?klomen gıbımı bu?kımılerı kanser hapı demıs
canım bnm çam göveleğiymiş aradım az önce öğrendim 1 ay kullanmış aktarcıya sor nasıl kullanılacagını bnm arkadaşım aç karna içiyormuş..ne otuymus o kıstlerı bıtıren nolur yaz cnm bana
Doğru diyorsun şu şekilde diyebilirsin doktoruna, bir yakınım da pko vardı bu hapla hamile kalmış. Ben de kullanabilir miiyim, diye. Evet kanser ilacı, ama yumurtalıklara etkisi inanılmaz derecedeymiş.. Rabbim şifamızı versin inşallah.
Valla benim gebelik testi vardi kutu ustunde yaziyo acilmamis ama...ovi testini gorduyse bu ne demek diye gecirir icinden...amaaan neyse ne yaa bi an kotu oldum da ondan daha muhim olani var bebisimin olmamis olmasi...onu da takarsam kafama...cikamam isin icinden...Hep meraklı oluyolar zaten. Onun bide komşu versiyonu var ki.
Ay ben bi kere yakalanmıştım, öyle testi banyoda unutmuşum.
Tabi ki negatif testi, pozitif olsa orada bırakır mıyım...
Allahtan komşum hiçbirşey demedi
canım bnm çam göveleğiymiş aradım az önce öğrendim 1 ay kullanmış aktarcıya sor nasıl kullanılacagını bnm arkadaşım aç karna içiyormuş..
amın cnm ıns.pekı klomen gıbımı buda?nekadarmıs fıyatı?
İnşallah.. Klomen'den çok daha ağır, tam fiyatını bilmiyorum sgk karşılıyodur sanırım..
Valla benim gebelik testi vardi kutu ustunde yaziyo acilmamis ama...ovi testini gorduyse bu ne demek diye gecirir icinden...amaaan neyse ne yaa bi an kotu oldum da ondan daha muhim olani var bebisimin olmamis olmasi...onu da takarsam kafama...cikamam isin icinden...
Bu saatte wcye mi gelmiş hayrdır bea :)Kv geldi aniden baskinla...labvaboya girdi...banyoda ovi testi gebelik testi bi kutuda duruyodu insallah gormemistir yavvortada degildi ammaaa merak bu!...
merak ettım smdı cnm fıyatını?
İnşallah.. Klomen'den çok daha ağır, tam fiyatını bilmiyorum sgk karşılıyodur sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?