- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.001
çünkü 1 yıl tedavi görmeden bekledik ya o yüzden öyle yazdık
Bn bu sbh ck fenalstm canm basm dönmye basladı elm ayagm kndni saldı.inşallah bende öyle diyorum fazla almayayım bebeğim alsın söyle 3 5 kılo falan olsun tabi beslemek lazım işte bol bol :)
Oda iyi mansallah :) pk grmio o arada grp özeldn yazıo naptn fln dieallahın izniyle o günde gelecek aysimayı hiç görmüyorum ben o nasılmış ?
Kendini bilime adamis garibanbebeem yine kan vermeye gider laborantin gelmeyeceği tutar dönüşte yagmus altinda yürürken bi de size mesaj atar ihmal etmez yani....
Aleyküm selam sölerm :) ama takp eder belki burayıdabak bak bakkk selam söyle o zaman :)
teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inş.hamile annelerde bende dahil sağ salim alırız inş.bebişlerimizi kucaklarımızamaşaallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Bn bu sbh ck fenalstm canm basm dönmye basladı elm ayagm kndni saldı.Tansiyonm düstü byk ihtimal. Hala dgru duzgn aykta duramıorm annemi aradm hmn o gelck brzdan
amin canım inş.rabbimin hikmeti işte bizde çok şaşırdık hatta herkes tüp bebek sandı buna kayınvalidem annemlerde dahil ama benim bebişim kendi buldu yolu rabbim uğraşan tüm kadınların yüzünü güldürsün çok zor bi süreçAllah Allah ne kadar güzel masallah kucağına almayı nasib etsin inşallah sağlkla. O kdr uğraş, masraf vs. Kendiliğinden olsun. Maşallah
benimde bebişim 9 haftalıkkızlarrrr günaydın:))
dün köntrolüm vardı ya gittim çok şükür herşey iyi kalp atış olsun büyüme olsun 9. haftada olduğum için 3 hafta sonra çağrdı. 2 li test te yapılacak o gün hem doktorum aaaa büyüümüş deyince. dediki : bir daha 3 hafta sonra geldiğinizde inanılmaz değişim göreceksiniz büyüme neymiş o zaman görürüsünüz tam bir bebek minyatürü olucak dedi :) ayyy inşallah
eve bi tansiyon aleti alsana hamilelikte tansiyon ya da şeker çıkıyoBn bu sbh ck fenalstm canm basm dönmye basladı elm ayagm kndni saldı.Tansiyonm düstü byk ihtimal. Hala dgru duzgn aykta duramıorm annemi aradm hmn o gelck brzdan
Saol canım ya söle bse yiyiyorm mesela tavk en sevdgm ymk dun aksm ymktn yptm kızarttm en fzla.3kere alabldm mide istemio sisio zorlarsm midem bulanıo canm kacioGeçmiş olsun canm dikkat et kendine yaa aç kalma sakın öyle canm istemiyo falan yok
Kola takılnlrdn almk lazm otomatk ölcelrdn asada var ama oda hastanedeklrdn bn anlamıom ondan eltm de pk anlamıoeve bi tansiyon aleti alsana hamilelikte tansiyon ya da şeker çıkıyo
inşallah canım benimbugün attığım resimde kafası ayağı biraz belli ama tam şekli 3 hafta sonra görüceğiz inşallah:)benimde bebişim 9 haftalıkne güzel bende o anı bekliyorum bebek şekliyle görmeyi
Eder miyim :) açlık sekeri hemogram bi de birsey daha vardi unuttum :-/ belirli haftalarda yapilmasi gereken şeyler varmis meğeretmeee bizi ihmal etme :) hayırdır ne için kan verecektin bu sefer canım
Canım böyle olupta kanda gebeligi geç cikan larda oluyormuş galiba ya bi bayan kanda çıkmamış doktor afâdet sokucu vermiş icms yine adet olmamış sonra bakms hamile ondan soruyorum icsemmi diye
Tatlim sanmıyorum engel olacağını adet gecikmesinin sebebi var mi peki pko falan? Benim de hep duzensizdi 20-25 gün gectigini bilirim bebiş kaybim oldu ondan sonra duzene girdi. Adet olduktan sonra olmadı doktorundan yumurta takibi iste eğer gerek duyulursa esine de bi bakilsin bazen cok basit bir çözüm için çok gereksiz bir şekilde bekliyoruz yonlendiren olmayıncaMerabalar ben bu siteye yeni uye oldum size de danışmak istedim bende genelde genc kizlgmdan beri adet duzensiLigi sorunu vardi 1 yillik evliyim suan ve 4 ay once smear testi yaptirdim ultrasonda bakildi temiz ckti hormon testimde temiz 2 aydr duzenliydi adetim ama 50 gundur adet olmuyorum suan ve lekelenmem oldu adet oncesi..doktora gttim dun ultrasonda bakti kucuk kucuk kistler olusmus adet olamamissn bu yuzden dedi hamile kalmaya engelmidir bu kistler acaba
sanada hayırlı sabahlar günaydınlar nasılsın geçtimi ayağın
Saol canım ya söle bse yiyiyorm mesela tavk en sevdgm ymk dun aksm ymktn yptm kızarttm en fzla.3kere alabldm mide istemio sisio zorlarsm midem bulanıo canm kacioannemi cagrdm sbh aglayark aradm dedm anne gel bn ck ktuym oda saolsn gelck brzdan. Kilo almam gerekrkn zayflıorm
bime A101 geliyo geçen hafta vardı bnd alıcam aklımda oKola takılnlrdn almk lazm otomatk ölcelrdn asada var ama oda hastanedeklrdn bn anlamıom ondan eltm de pk anlamıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?