Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah bende öyle diyorum fazla almayayım bebeğim alsın söyle 3 5 kılo falan olsun tabi beslemek lazım işte bol bol :)
Bn bu sbh ck fenalstm canm basm dönmye basladı elm ayagm kndni saldı. Tansiyonm düstü byk ihtimal. Hala dgru duzgn aykta duramıorm annemi aradm hmn o gelck brzdan

Allah Allah ne kadar güzel masallah kucağına almayı nasib etsin inşallah sağlkla. O kdr uğraş, masraf vs. Kendiliğinden olsun. Maşallah
amin canım inş.rabbimin hikmeti işte bizde çok şaşırdık hatta herkes tüp bebek sandı buna kayınvalidem annemlerde dahil ama benim bebişim kendi buldu yolu rabbim uğraşan tüm kadınların yüzünü güldürsün çok zor bi süreç

benimde bebişim 9 haftalık ne güzel bende o anı bekliyorum bebek şekliyle görmeyi

Geçmiş olsun canm dikkat et kendine yaa aç kalma sakın öyle canm istemiyo falan yok
Saol canım ya söle bse yiyiyorm mesela tavk en sevdgm ymk dun aksm ymktn yptm kızarttm en fzla.3kere alabldm mide istemio sisio zorlarsm midem bulanıo canm kacio annemi cagrdm sbh aglayark aradm dedm anne gel bn ck ktuym oda saolsn gelck brzdan. Kilo almam gerekrkn zayflıorm

Bende onsan diyorum icme diye benim gec döllenme olmus kanda ckmadi bes gün sonra kanda pozitif cikti o yüzden bekle
Canım böyle olupta kanda gebeligi geç cikan larda oluyormuş galiba ya bi bayan kanda çıkmamış doktor afâdet sokucu vermiş icms yine adet olmamış sonra bakms hamile ondan soruyorum icsemmi diye

Tatlim sanmıyorum engel olacağını adet gecikmesinin sebebi var mi peki pko falan? Benim de hep duzensizdi 20-25 gün gectigini bilirim bebiş kaybim oldu ondan sonra duzene girdi. Adet olduktan sonra olmadı doktorundan yumurta takibi iste eğer gerek duyulursa esine de bi bakilsin bazen cok basit bir çözüm için çok gereksiz bir şekilde bekliyoruz yonlendiren olmayınca

Kıyamam yaa ama kilo vermek de normal olabiliyo ilk aylarda. Biraz daha geçsin almaya başlarsın yani merak etme hep böyle kalcan diye bi durum yok moralini bozma yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…