- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.081
Canim bende asiri yoktu zaten ama sogan kurunu tavsiye ederim yardimci oluyo cunku...insallah kavusurz...Aynen canım bende de pko var.. Nasıl tedavi oldun, doğum kontrol verdiler bana ama hiç fayda etmedi. Bırakınca yine aynı düzensizlikler devam ediyor. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize canım..
Pek hayir sayilmaz ama oraya beta hcg yapsaydim sak diye koyardim gorecegi yerede...simdi bisey yok ya cesaret yokk:)))Bn de dedim noluyo diyebelki de hayrlısı görmesidir ttlm.
Canim belirtisiz hamilelik cok ben pozitifi gordum gogus hassasiyeti basladi bir bucuk hafta sonra da bulantiHimmm ama hamilelik belirtisi var miydi test negatif çıksada bende hiç bir ağrı filan yok adet ağrısıda yok
devamlı geliyoda bi türlü denk gelip alamadım 25-35 civarı oluyoValla mı ne kdrdı pki canm
geçmiş olsun canommİyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Hayırlı sabahlar.. soğanı 15 gün içtim sadece. Fayda etti mi bilemiyorum..Canim bende asiri yoktu zaten ama sogan kurunu tavsiye ederim yardimci oluyo cunku...insallah kavusurz...
Uygnms valla yadevamlı geliyoda bi türlü denk gelip alamadım 25-35 civarı oluyo
Rabbim hayırlısını nasip eylesin hakkında inşaallah. Sağ salim atlatırsın umarım bu operasyonu
Canimmm...insallah kolaylikla atlatirsin bu kadar skntin bekleyisin sona erer insallah...kendini iyi hissettigunde haberlerini bekliyoruz...
Haber et mutlaka Allah yardımcın olsun cnm
canım benim dualarım seninle hayırlısıyla iyi geçsin operasyonun tertemiz olsun rahmin sorunların gitsin bebeğin gelsin inşaallah gülüm benimm
inşallah geçicek canım atlatıcan bunu dualarımız seninle sen yeter ki çok stres yapma
Cok geçmiş olsun nasl oldun iyi misin
Geçmiş olsun tatlım :))
Allah sifa versin canim....gorusuruz yarin
Canim benim cok geçmiş olsun iyi olmana cok sevindim
Gecms olsn canım.. rabbim acil sifalar versn
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olursun
geçmiş olsun canomm
geçmiş olsun canımmmmmmm
Hepinize dualariniz desteğiniz için çok tesekkur ederim.. Simdi çok şükür iyiyim agrim yok . anesteziyi verirken canım çok yandı ondan mi bilmem agrim var diye diye uyandım ne kocacim ne de paraciklarim demedimilk 2 saat agrim vardı 2 iğne yaptılar. Yurümem gerekmiş yürümeye başlayınca agrimda azaldı aksam 7 buçuk gibi çıktık hastaneden.. Haftaya çarşamba tekrar gideceğiz .
Maşallah canm benm bunu da atlattık çok şükür
Kiz bunlari bize garezi ne yazık bize :-/ bir dahakine sola vursa olmuyor mu acep :))
Kendini bilime adamis garibanbebeem yine kan vermeye gider laborantin gelmeyeceği tutar dönüşte yagmus altinda yürürken bi de size mesaj atar ihmal etmez yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?