Gebe kalamayanlar buraya.....

Aynen canım bende de pko var.. Nasıl tedavi oldun, doğum kontrol verdiler bana ama hiç fayda etmedi. Bırakınca yine aynı düzensizlikler devam ediyor. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize canım..
Canim bende asiri yoktu zaten ama sogan kurunu tavsiye ederim yardimci oluyo cunku...insallah kavusurz...

merhaba iyi geceler benim Amh testi 4.56 cikmis ama testte olculer 5 ve ustu SIKINTILI GORUNUYOR YANI PKOLUSUN DEMEK OLUYOR YA CANIM COK SIKKIN OYLE SIZE YAZMAK ISTEDIM.

2 SENELIK EVLIYIM HALA HAMILE olmamin aile baskisi ve mahalle baskisi beni cok bunaltti.yillardir cocugu olmayanlar nasil basediyorlar acaba

Canim bende asiri yoktu zaten ama sogan kurunu tavsiye ederim yardimci oluyo cunku...insallah kavusurz...
Hayırlı sabahlar.. soğanı 15 gün içtim sadece. Fayda etti mi bilemiyorum..

Rabbim hayırlısını nasip eylesin hakkında inşaallah. Sağ salim atlatırsın umarım bu operasyonu

Canimmm...insallah kolaylikla atlatirsin bu kadar skntin bekleyisin sona erer insallah...kendini iyi hissettigunde haberlerini bekliyoruz...

Haber et mutlaka Allah yardımcın olsun cnm

canım benim dualarım seninle hayırlısıyla iyi geçsin operasyonun tertemiz olsun rahmin sorunların gitsin bebeğin gelsin inşaallah gülüm benimm

inşallah geçicek canım atlatıcan bunu dualarımız seninle sen yeter ki çok stres yapma

Cok geçmiş olsun nasl oldun iyi misin

Geçmiş olsun tatlım :))

Allah sifa versin canim....gorusuruz yarin

Canim benim cok geçmiş olsun iyi olmana cok sevindim

Gecms olsn canım.. rabbim acil sifalar versn

Çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olursun

geçmiş olsun canomm

Hepinize dualariniz desteğiniz için çok tesekkur ederim.. Simdi çok şükür iyiyim agrim yok . anesteziyi verirken canım çok yandı ondan mi bilmem agrim var diye diye uyandım ne kocacim ne de paraciklarim demedim ilk 2 saat agrim vardı 2 iğne yaptılar. Yurümem gerekmiş yürümeye başlayınca agrimda azaldı aksam 7 buçuk gibi çıktık hastaneden.. Haftaya çarşamba tekrar gideceğiz .

Maşallah canm benm bunu da atlattık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…