Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay evet istiyorlarmis meğer bu zamanda yine hemogram aclik sekeri bir daha 20 haziran aşı ve seker yuklemesi 36.hafta hemogram haftada bir nst yazıyor kağıtta hazırlıkli ol

hemogram için kan mı veriyorsun ? şeeker taraması yaptırcakmısın ?nst nasıl yapılıyor ?cok soru sordum bea :)

hemogram için kan mı veriyorsun ? şeeker taraması yaptırcakmısın ?nst nasıl yapılıyor ?cok soru sordum bea :)
Hemogram için aç karnina kan veroyorsun kan değerlerine bakılıyor yani sonram şeker taramasıni doktor isteyecek sanırım yapayim gitsin aman dedim arkadaşin doktoru ki eski hekim yaptirma onu yaptiracagina bir tepsi baklava ye demiş kafam karıştı nst icin de karnina steteskop gibi birsey dayiyorlar bir iki saat yatiyorsun sanci derecene ve bebegin kalp atislarina bakiyorlar

şeker taramasında bende kararsızım ya

Kızlar ya progesteron hormonu normal çıktıysa yumurtlamis mi oluyorum bu doktorlar niye herşeyi tam söylemiyorlar anlamiyorum

Çok geçmiş olsun ttlm

bilemiyorum ki benim hamile kalmadan önce 3 sene oluyor tatlıyı fazla kaçırdıydım o zaman midem bozulduydu ıstıfra falan hastaneye gıttım tahlıl yaptılardı kandaki glıkozum yukselmıştı gecendede aşı vurulurken seker taraması yapılcak dedi hemsıre yaptırcaksınız demi dedi bende bılmıyorum kı dedim onu söyledıydım bence mutlaka yaptırın dedi

Canim nasilsin? Bende bugun asi vuruldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…