- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.101
İyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Ay evet istiyorlarmis meğer bu zamanda yine hemogram aclik sekeri bir daha 20 haziran aşı ve seker yuklemesi 36.hafta hemogram haftada bir nst yazıyor kağıttakontol zamanı mı :)?
Ay evet istiyorlarmis meğer bu zamanda yine hemogram aclik sekeri bir daha 20 haziran aşı ve seker yuklemesi 36.hafta hemogram haftada bir nst yazıyor kağıttahazırlıkli ol
Hemogram için aç karnina kan veroyorsun kan değerlerine bakılıyor yani sonram şeker taramasıni doktor isteyecek sanırım yapayim gitsin aman dedim arkadaşin doktoru ki eski hekim yaptirma onu yaptiracagina bir tepsi baklava ye demiş kafam karıştıhemogram için kan mı veriyorsun ? şeeker taraması yaptırcakmısın ?nst nasıl yapılıyor ?cok soru sordum bea :)
Hemogram için aç karnina kan veroyorsun kan değerlerine bakılıyor yani sonram şeker taramasıni doktor isteyecek sanırım yapayim gitsin aman dedim arkadaşin doktoru ki eski hekim yaptirma onu yaptiracagina bir tepsi baklava ye demiş kafam karıştınst icin de karnina steteskop gibi birsey dayiyorlar bir iki saat yatiyorsun sanci derecene ve bebegin kalp atislarina bakiyorlar
Napsak :-/şeker taramasında bende kararsızım ya
geçmiş olsun canım
Ayrıca fotonu kaldirmissin yinebenimde hastane özcekimim var emme değiştirmek için pcye girmek lazim
İnşallah hayrlıdır görmesi oyle düsün.Pek hayir sayilmaz ama oraya beta hcg yapsaydim sak diye koyardim gorecegi yerede...simdi bisey yok ya cesaret yokk:)))
Çok geçmiş olsun ttlmHepinize dualariniz desteğiniz için çok tesekkur ederim.. Simdi çok şükür iyiyim agrim yok . anesteziyi verirken canım çok yandı ondan mi bilmem agrim var diye diye uyandım ne kocacim ne de paraciklarim demedimilk 2 saat agrim vardı 2 iğne yaptılar. Yurümem gerekmiş yürümeye başlayınca agrimda azaldı aksam 7 buçuk gibi çıktık hastaneden.. Haftaya çarşamba tekrar gideceğiz .
Test sonucu ne cikti? Progesteron hormonu rahmin kalinlasmasini sağlar cok cok da yumurtayla alakasi yok yaniKızlar ya progesteron hormonu normal çıktıysa yumurtlamis mi oluyorum bu doktorlar niye herşeyi tam söylemiyorlar anlamiyorum
Test negatif bgn 12.gun yok hala progesteron hormonum da normalmis ben yumurtaliklarla alakalı sanıyordum hormonuTest sonucu ne cikti? Progesteron hormonu rahmin kalinlasmasini sağlar cok cok da yumurtayla alakasi yok yani
Napsak :-/
Onu söylemedi doktor ama sadece normal dedi o kadarProgesteron degeriniz 10uzerindeyse yumurtlamissinizdir
Canim nasilsin? Bende bugun asi vuruldum :))bilemiyorum ki benim hamile kalmadan önce 3 sene oluyor tatlıyı fazla kaçırdıydım o zaman midem bozulduydu ıstıfra falan hastaneye gıttım tahlıl yaptılardı kandaki glıkozum yukselmıştı gecendede aşı vurulurken seker taraması yapılcak dedi hemsıre yaptırcaksınız demi dedi bende bılmıyorum kı dedim onu söyledıydım bence mutlaka yaptırın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?