Gebe kalamayanlar buraya.....

İyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
canım benimmm çok geçmiş olsun şükür bunuda atlattın rabbim şifasını versin bebiş gelsin inşaallah

kul dara düşmeden hızır imdadad yetişmezmiş rabbim senin hızırınıda gönderecektir sabret gün doğmadan neler doğar

femarayı bana tüp bebek iğnelere başlamadan önce 20 gün kullandırmıştı doktor

çok şükür iyim canım gçmiş olsun :)benimde yarın randevum var içim içimi yiyor sonuçlarım cıkcıcak idrar kültürü kötü bişey duyarsam diye korku bastı sen nasılsın ?
Iyiym cok sukur tatlm. Benimde yarin sonuclarim cikiyo bendende idrar kültürü istemisti dun doktorum. Asi sandigimdan da kolay gecti ama midem yine ilk haftalara döndü berbat haldeyim

Iyiym cok sukur tatlm. Benimde yarin sonuclarim cikiyo bendende idrar kültürü istemisti dun doktorum. Asi sandigimdan da kolay gecti ama midem yine ilk haftalara döndü berbat haldeyim

aşı o anlık bişey olmuyor zaten sonrasında ağrı yapıyor 1 2 gün :)çok şükür mide sorunlarım kalmadı inşallah seninde en kısa sürede biter gider

canım idrar kültürünü ilk kez mi yaptılar yoksa daha önce yaptılar yeniden mi ?
bana 7. haftamda yapıldı bir sürü test te acaba daha sonrada mı yapılcak

aşı o anlık bişey olmuyor zaten sonrasında ağrı yapıyor 1 2 gün :)çok şükür mide sorunlarım kalmadı inşallah seninde en kısa sürede biter gider
Ahh canim insallah bitsin artik bu mide rahatsizliklari. Benim ilaclar da yapiyor olabilir cnm sabah kan ilaci kullaniyorum alsam yatmadan once de 200 mg lik progestan aliyorum mahvediyo beni

canım idrar kültürünü ilk kez mi yaptılar yoksa daha önce yaptılar yeniden mi ?
bana 7. haftamda yapıldı bir sürü test te acaba daha sonrada mı yapılcak
Canim benimde 7.ci haftada idrar+kan sayimi yapilmisti, bunu ayri istedi cnm 2 tane idrar tahlili verdim kultur istedi dun doktorum. Bugunde saglik ocaginda kan tahlili+idrar yeniden aldilar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…