- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.121
sağol canım yazarsan çok sevinirimMerhaba... bnm arkadaşımdada kistler vardı 1 ay bi ot kullandı ismini öğrenince yazarım doktor gitmesi imkansız dedi 1 ayda gitti kistler Allahın izniyle...
çalıştık bakalım hayırlısı Allah'a emanet :)Yani en azindan agrinin sebebini anlardin abla neyse bu ay alirsin artik...bende de oyle oluyo uykumdan uyandiriyo...sonra geciyo...doktorunda demis bak artik calismaa zamani
canım benimmm çok geçmiş olsun şükür bunuda atlattın rabbim şifasını versin bebiş gelsin inşaallahİyi aksamlar benim canım arkadaşlarım . çok şükür eve geldik ilk 2 saat agrim fazlaydı ama simdi daha iyiyim yine de ağrı var. Yarin görüşürüz inşallah hepinizi öpuyorum hayırlı aksamlar
Normal dediyse yumurtlamissinizdirOnu söylemedi doktor ama sadece normal dedi o kadar
Canim nasilsin? Bende bugun asi vuruldum :))
kul dara düşmeden hızır imdadad yetişmezmiş rabbim senin hızırınıda gönderecektir sabret gün doğmadan neler doğaraynen öyle cnm.klomen denedım ıkı defa ılkınde 16 mm oldu ama doktor catlatma iğnesı wermedı.bı arkadas bnım gbı 16 mm yumurtayla we catlatma iğnesıyle hamıle kalmmıs.doktor deneyın dedı.hatırladıkca sınırım bozuluyo.şans wer dımı.ıkıncı klomende hiç buyumedı.iğneye gecelım dedı.ama ogrendımkı ıgneler cok pahalı.çok caresızım
femarayı bana tüp bebek iğnelere başlamadan önce 20 gün kullandırmıştı doktorUmudunu yitirme.. Ne zaman nerede gelecek bebeğin belli olmaz. İnancın olsun hep. İnanç insanı yaşatır. Umutsuz olursan eğer baştan kaybeden olursun zaten. Bu arada yumurtayı büyütmek için sadece iğne değil klomenden daha etkili ilaçlar varmış canım kk'da gördüm örneğin femara
çok teşekkürler canım soralım deneyelim bakalım nasipsecanım bnm çam göveleğiymiş aradım az önce öğrendim 1 ay kullanmış aktarcıya sor nasıl kullanılacagını bnm arkadaşım aç karna içiyormuş..
yuhhh ben o kadar paramı vermişim 1 sene öncebaktım smdı cnm 112.25 kurusmus
Iyiym cok sukur tatlm. Benimde yarin sonuclarim cikiyo bendende idrar kültürü istemisti dun doktorum. Asi sandigimdan da kolay gecti ama midem yine ilk haftalara döndü berbat haldeyimçok şükür iyim canım gçmiş olsun :)benimde yarın randevum var içim içimi yiyor sonuçlarım cıkcıcak idrar kültürü kötü bişey duyarsam diye korku bastı sen nasılsın ?
13.18 çıkmışNormal dediyse yumurtlamissinizdir
Iyiym cok sukur tatlm. Benimde yarin sonuclarim cikiyo bendende idrar kültürü istemisti dun doktorum. Asi sandigimdan da kolay gecti ama midem yine ilk haftalara döndü berbat haldeyim
canım idrar kültürünü ilk kez mi yaptılar yoksa daha önce yaptılar yeniden mi ?Iyiym cok sukur tatlm. Benimde yarin sonuclarim cikiyo bendende idrar kültürü istemisti dun doktorum. Asi sandigimdan da kolay gecti ama midem yine ilk haftalara döndü berbat haldeyim
kul dara düşmeden hızır imdadad yetişmezmiş rabbim senin hızırınıda gönderecektir sabret gün doğmadan neler doğar
yuhhh ben o kadar paramı vermişim 1 sene önce
Aklindan beni cikardin demiçalıştık bakalım hayırlısı Allah'a emanet :)
Ahh canim insallah bitsin artik bu mide rahatsizliklari. Benim ilaclar da yapiyor olabilir cnm sabah kan ilaci kullaniyorum alsam yatmadan once de 200 mg lik progestan aliyorum mahvediyo beniaşı o anlık bişey olmuyor zaten sonrasında ağrı yapıyor 1 2 gün :)çok şükür mide sorunlarım kalmadı inşallah seninde en kısa sürede biter gider
Canim benimde 7.ci haftada idrar+kan sayimi yapilmisti, bunu ayri istedi cnm 2 tane idrar tahlili verdim kultur istedi dun doktorum. Bugunde saglik ocaginda kan tahlili+idrar yeniden aldilar bendencanım idrar kültürünü ilk kez mi yaptılar yoksa daha önce yaptılar yeniden mi ?
bana 7. haftamda yapıldı bir sürü test te acaba daha sonrada mı yapılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?