Gebe kalamayanlar buraya.....

canım idrar kültürünü ilk kez mi yaptılar yoksa daha önce yaptılar yeniden mi ?
bana 7. haftamda yapıldı bir sürü test te acaba daha sonrada mı yapılcak
Canim 20.haftada falan tekrarlaniyor kan ve idrar tahlili Allah korusun iltihap falan var mi diye erken doğum yapiyor fark edilmezse

Hic öyle birşeyim olmadı da bilmiyorum bi doktorla konusayim hele o da yaptirma taraftari gerçi ya birsey cikacagindan da değil ya. Bi de sağlık ocagi biz yapmıyoruz dedi :-/ arkadaşim da almış eczaneden 50mg.lik glikozu içmiş yaptirmis testi birsey cikmamis sonra gel yüzlük yapalim demis gitmemis. O kadar tatlı yemiyoz ki yahu zaten.

İyi geceler hanımlar.. nasılsınız bakalım??

Selam kızlar nabersiniz. Aylar oldu foruma giremeyeli . Ne var ne yok bakalım. Hatırlayan varmı beni.

Hadi ya :-/ 20.haftada yapildi kalp atisindan sonra bu sefer sadece kan seker sonra sanırım bi ara kan idrar sekere bakılıyor yine 36.haftada mi ne
Her ay yapıolr valla hm idrar hm kan tahlili ztn aydan aya gdiorm ya ac gel diolr aylk kontrl oldgu içn kan verp idrar verip karnını doyur gwl ultrasn içn diolr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…