- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.141
Kiizzz bal lokmasiiii nasilsin?Ahanda beğendim
femarayı bana tüp bebek iğnelere başlamadan önce 20 gün kullandırmıştı doktor
anladım cnaım benim 7. hafatda kide idrar kültrüydü o yüzden merak ettimCanim benimde 7.ci haftada idrar+kan sayimi yapilmisti, bunu ayri istedi cnm 2 tane idrar tahlili verdim kultur istedi dun doktorum. Bugunde saglik ocaginda kan tahlili+idrar yeniden aldilar benden
Kiizzz bal lokmasiiii nasilsin?
Madem ic ilacı da sökülme olsun cok sıkıntı veriyor yok yere gecikmesi insanaTest negatif bgn 12.gun yok hala progesteron hormonum da normalmis ben yumurtaliklarla alakalı sanıyordum hormonu
Canim 20.haftada falan tekrarlaniyor kan ve idrar tahlili Allah korusun iltihap falan var mi diye erken doğum yapiyor fark edilmezsecanım idrar kültürünü ilk kez mi yaptılar yoksa daha önce yaptılar yeniden mi ?
bana 7. haftamda yapıldı bir sürü test te acaba daha sonrada mı yapılcak
Hic öyle birşeyim olmadı da bilmiyorum bi doktorla konusayim hele o da yaptirma taraftari gerçi ya birsey cikacagindan da değil ya. Bi de sağlık ocagi biz yapmıyoruz dedi :-/ arkadaşim da almış eczaneden 50mg.lik glikozu içmiş yaptirmis testi birsey cikmamis sonra gel yüzlük yapalim demis gitmemis. O kadar tatlı yemiyoz ki yahu zaten.bilemiyorum ki benim hamile kalmadan önce 3 sene oluyor tatlıyı fazla kaçırdıydım o zaman midem bozulduydu ıstıfra falan hastaneye gıttım tahlıl yaptılardı kandaki glıkozum yukselmıştı gecendede aşı vurulurken seker taraması yapılcak dedi hemsıre yaptırcaksınız demi dedi bende bılmıyorum kı dedim onu söyledıydım bence mutlaka yaptırın dedi
Npıosnz kızlar
Ohhh valla nazlan bakalimİyiyim kuzucumm hasta taklidi yapıyorum
Kız bze heray yapıolr ya her a gttgmde hemogram idrar tahlili veriorm bn. Sze ne kdrda bi yapıolrCanim 20.haftada falan tekrarlaniyor kan ve idrar tahlili Allah korusun iltihap falan var mi diye erken doğum yapiyor fark edilmezse
Vadi başladı napabiliriz yani litfenNpıosnz kızlar
Hadi ya :-/ 20.haftada yapildi kalp atisindan sonra bu sefer sadece kan seker sonra sanırım bi ara kan idrar sekere bakılıyor yine 36.haftada mi neKız bze heray yapıolr ya her a gttgmde hemogram idrar tahlili veriorm bn. Sze ne kdrda bi yapıolr
Ayyyy aynen...markete gidicez bekliyom oyle ...hazirlandim...hele reklam arasi versin...gidecez insallah...Vadi başladı napabiliriz yani litfen
Final beklemiyorum da bi sezon finali verse de rahat etsek be ya :)) kitaba verdim kendimi napim...Ayyyy aynen...markete gidicez bekliyom oyle ...hazirlandim...hele reklam arasi versin...gidecez insallah...
Ohhh valla nazlan bakalimagrin varmi?
Her ay yapıolr valla hm idrar hm kan tahlili ztn aydan aya gdiorm ya ac gel diolr aylk kontrl oldgu içn kan verp idrar verip karnını doyur gwl ultrasn içn diolr.Hadi ya :-/ 20.haftada yapildi kalp atisindan sonra bu sefer sadece kan seker sonra sanırım bi ara kan idrar sekere bakılıyor yine 36.haftada mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?