Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim benimde sat 10 ocak aramuzda pek fark yok o zaman su an ayniyiz desene sen 1 hafta ondesin benden

Anladim canim...insallah yarin guzel ve hayirli haberler aliriz senden...insallah dualarimdasiniz siz de dua edin bana
İnşallah canım benim.. burada ki herkes her daim dualarımda zaten.. Hele bugün kandil inşallah dualarımız geri çevrilmez..

Kızlar simdi gecen ay 31inde doktora gittim yarın gidecektim perşembeye kadar doluymus çarşamba izne çıkıyoruz baska doktora mi gideyim haftaya sali mi gideyim?

Kızlar simdi gecen ay 31inde doktora gittim yarın gidecektim perşembeye kadar doluymus çarşamba izne çıkıyoruz baska doktora mi gideyim haftaya sali mi gideyim?

başka doktora gitmecanım ya bence cunku kendı doktorunla hep görüştün başka doktor bişey dese mesela kafan kurcalanır biraz daha bekle salı gününe git derim

başka doktora gitmecanım ya bence cunku kendı doktorunla hep görüştün başka doktor bişey dese mesela kafan kurcalanır biraz daha bekle salı gününe git derim
Dimi. Ya bende izne cikacagiz ya ondan dedim icimiz rahat olsun diye ama dediğin faktör de var tabi. Sağlık ocagindan dönüyorum simdi seker taramasini sordum yaptır dedi Karataya dava actilar kazandilar demek bi bildikleri var dedi.

doktorumla bende konuştum bi sonraki randevuda yapılcakmış sekerlı suyun sıze ve bebğınıze zararı yok herhangı bır durumunuz varsa eğer o cıkar falan dedi bende yaptırcam sanırım

tekrar kan ver geç döllenmye benziyo seninki
3 gün geçtiğinde kan verdim 0.100 çıktı bugünde idrar yaptım tek çizgi hala umut varmı bilemedim. Tek belirti Ovulasyon akıntısı gibi sıvı akıntı ve 2 gündür bel ağrısı. Bide arada kasıklarımda batıyor

gecikme oluyormuydu peki hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…