- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.421
Aminn canım benim. ..Canı gönülden AMİN canım inşallah.. Sizlere de kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
Canim benimde sat 10 ocak aramuzda pek fark yoknormalde bata göre hesaplıyorlar mesela benim 3 ocak son adet tarıhım doktorum dediki günü gününe büyüyor 21+3 lüyüm bugün ben ama seninki sanırım yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta ilerden gidiyor bebişin o zaman sende aynısın benim gibi o yüzden doktorun dediğini baz alcaksın ilerden gitmeseydın adet tarıhını baz alcaktın
İnşallah canım benim.. burada ki herkes her daim dualarımda zaten.. Hele bugün kandil inşallah dualarımız geri çevrilmez..Anladim canim...insallah yarin guzel ve hayirli haberler aliriz senden...insallah dualarimdasiniz siz de dua edin bana
Canim benimde sat 10 ocak aramuzda pek fark yoko zaman su an ayniyiz desene sen 1 hafta ondesin benden
Saol cnm. İyiymnck skr 2li taramaninda snclrni aldm icm rhtldi :)iyim canım sen nasılsın kandilin mubarek olsun seninde
Saol cnm. İyiymnck skr 2li taramaninda snclrni aldm icm rhtldi :)
Cnm bnm onceki hamilelgmden gobegm kalmsti ztn o yuzdn tam blemicm ama su siralr bya bi buyudu hftaya nspse 4aylk olucz :)canım senin karnın ne zaman büyümeye başladı ben sanki kabızlıktan diyorum ama hafif toplanmaya başladı gibi karnım
Sira 3lude :) cuma gnude saglk ocagnda kontrlm vr kalp atslrni dnltcklr sanirm :)oh iyi hadi çok şükür :)
Sira 3lude :) cuma gnude saglk ocagnda kontrlm vr kalp atslrni dnltcklr sanirm :)
Kızlar simdi gecen ay 31inde doktora gittim yarın gidecektim perşembeye kadar doluymus çarşamba izne çıkıyoruz baska doktora mi gideyim haftaya sali mi gideyim?
maşşallah canım :) haftaya 4. ayı bitirceksin yaa ne güzelCnm bnm onceki hamilelgmden gobegm kalmsti ztn o yuzdn tam blemicm ama su siralr bya bi buyudu hftaya nspse 4aylk olucz :)
Dimi. Ya bende izne cikacagiz ya ondan dedim icimiz rahat olsun diye ama dediğin faktör de var tabi. Sağlık ocagindan dönüyorum simdi seker taramasini sordum yaptır dedi Karataya dava actilar kazandilar demek bi bildikleri var dedi.başka doktora gitmecanım ya bence cunku kendı doktorunla hep görüştün başka doktor bişey dese mesela kafan kurcalanır biraz daha bekle salı gününe git derim
Dimi. Ya bende izne cikacagiz ya ondan dedim icimiz rahat olsun diye ama dediğin faktör de var tabi. Sağlık ocagindan dönüyorum simdi seker taramasini sordum yaptır dedi Karataya dava actilar kazandilar demek bi bildikleri var dedi.
Aclik sekerim 74 cikmis kan 11.8 bunu atlattik sira onda :)doktorumla bende konuştum bi sonraki randevuda yapılcakmış sekerlı suyun sıze ve bebğınıze zararı yok herhangı bır durumunuz varsa eğer o cıkar falan dedi bende yaptırcam sanırım
3 gün geçtiğinde kan verdim 0.100 çıktı bugünde idrar yaptım tek çizgi hala umut varmı bilemedim. Tek belirti Ovulasyon akıntısı gibi sıvı akıntı ve 2 gündür bel ağrısı. Bide arada kasıklarımda batıyortekrar kan ver geç döllenmye benziyo seninki
Aclik sekerim 74 cikmis kan 11.8 bunu atlattik sira onda :)
3 gün geçtiğinde kan verdim 0.100 çıktı bugünde idrar yaptım tek çizgi hala umut varmı bilemedim. Tek belirti Ovulasyon akıntısı gibi sıvı akıntı ve 2 gündür bel ağrısı. Bide arada kasıklarımda batıyor
Bazen ama bu kadar değil 4 ya da 5 güngecikme oluyormuydu peki hiç?
Bazen ama bu kadar değil 4 ya da 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?