- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.381
evet bende 20. hfaftaya kadar doktorum 2 kilo alıcaksın dedi ona göre dedi:) bende nasl olcak diyordum 10. haftamdayım kilo almak değil gram bile azalmışm:)Olabilir cnm. Ben daha yeni yeni kilo almaya basladm bide gecen hafta tartildim tam 3 haftada 3 kilo birden almisim :)) insallah cok kilo almadan atlqtiriz bu hamileligi
Canim ya evet cok pahali geldi banada, baska yaptiran yer de yokki bizim burda. Olan yerler de cok uzak ve fiyatları hakkinda hic bilgim yok, napacagimi bende bilmiyotum. Doktorum sen bilirsin ama yaptirirsan iyi olur dedi bende yaptirmak istiyorum ama cok pahalisenin fiyati cok iyiymis ya
Mide bulantin felan cok varmi? Benim tam 10.cu haftada baslamisti cunkuevet bende 20. hfaftaya kadar doktorum 2 kilo alıcaksın dedi ona göre dedi:) bende nasl olcak diyordum 10. haftamdayım kilo almak değil gram bile azalmışm:)
benim görümcem bebek odası almış kendine birde park yatak alımış 110 cm . dediki sakın bebek odası almıayın hiçç kullanmıyor devamlı park yatakta hem biraz büyyünce girip çıkması alttan hoşuna gidiyor dedi. zaten genç odası gibi olunca evde ben direk onu alıcam inşallah . büyüğünden alın dedi 120 cm olan zaten 5.5 yaşına kadar yatıyor galiba onlara boyu büyük diye . gerçi 3 yaşından sonra yatakta da yatabilir galiba.
Ya canim esim istiyorsan yaptiralim diyo ama bence gereksiz diyo. Ama son soz benim ben istersem yaptiririz da cok pahali geliyo banada 20 dk lik bisey icin 600 tlkız özeller hep para bende özele gidiyorum her ay muyane üçreti testlere para ayrıntılıya bı sonrakı randevuda seker taraması yapılcakmış hep gidiyor he değer mi değer tabıkıde ama işte allah yardımcımız olsun eşlerimize güç kuvvet versin paralarını kazanmaları için kolaylık sağlasın eskısehırde cok fazla pahalı değil orası ıstanbul canım ıster ıstemez fıyatlarda yukselme oluyor tabi eşin ne diyor bu konuda ?
senin bayağı geç başlamış o zaman . benim 7. haftamda bir başladı şuan devam ediyor mutfak kokusu buzdolabı kokusu hissedersem kusuyorum. tatlı asla yiyemiyorum . eşim işten gelip bide yemekle uğraşıyor yaa yazık onada . 12. haftadan sonra geçer diyorlar ya bakalım :)Mide bulantin felan cok varmi? Benim tam 10.cu haftada baslamisti cunku
ayyy süper yaa:) maşlallah :) işte bakalım ramazan bayraında nasip olursa 17. haftam falan olucak 4. ayı devirmiş olurz herhalde belli olur memeleket e gidicem de nasip olursa ben ailemden başka şehirde yaşıyorum merak ediyorladır:)
evet ya çok güzel şeyler var:)zaten almaya gittiğinde mağazaya girince birbirinden cesit seyler var öncebir kafan karışıor ne alsam diye ınsanın hepsını alası gelıyor ama görevli seni yönlendırıyor allahtan benım öyle olduydu fıyat soruşturması yapalım dedydik gecende
ayyy evet inşallah bakalım iki hafta sonrakinde belli olmaz sanırım diğerine kaldı :) birde tatil almıştk biz bakalım doktorum ne diyecek ona deniz güneş falan :)olur olur cinsiyeti öğrenır öyle gidersın memleketıne inşallah :)
Canim benimde gobegim one dogru duruyo dar giyinince cok tuhaf yaa :)) sendede gogusler cok buyudu mu ve iyice damarlar belli oluyo yaa :))
Canim bilmezmiyim benim esim hala mutfakta cogu zqman :)) valla benim bulantim pek olmadi ama mide rahatsizliklarim halada devam ediyo 1 gun iyiysem 2 gun kotuyum. Insallah seninki pek uzamaz :))senin bayağı geç başlamış o zaman . benim 7. haftamda bir başladı şuan devam ediyor mutfak kokusu buzdolabı kokusu hissedersem kusuyorum. tatlı asla yiyemiyorum . eşim işten gelip bide yemekle uğraşıyor yaa yazık onada . 12. haftadan sonra geçer diyorlar ya bakalım :)
Evet ilk emzirince cok kotuymus canım kucagimiza alalim hayirlisiyla elbet onada alisirizaynen dar giyince öyle oluyor gittim 1 2 tane bol şeyler aldım bu seferde cok kıloluymuşum gibi oldu tam ortasını bulamadımgöğüsler cok acıyor hele ucları bazen sızlıyor dedğin gibi büyüdüde doğum yapınca nabıcaz bılemıyorum emzırırken cok acıyormuş öyle diyorlar
Seninde kandilin mübarek olsun canım..Selam canlar herkesin kandili mubarek olsun...dualarda birbirimizi unutmayalim insallah...
Eylulll09 test yaptinmi canim?merak ettim...
Ya canim esim istiyorsan yaptiralim diyo ama bence gereksiz diyo. Ama son soz benim ben istersem yaptiririz da cok pahali geliyo banada 20 dk lik bisey icin 600 tlbenimde doktor 3 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi, sen yaptircan mi onu?
ayyy evet inşallah bakalım iki hafta sonrakinde belli olmaz sanırım diğerine kaldı :) birde tatil almıştk biz bakalım doktorum ne diyecek ona deniz güneş falan :)
ayy yazık eşlerimizee:)Canim bilmezmiyim benim esim hala mutfakta cogu zqman :)) valla benim bulantim pek olmadi ama mide rahatsizliklarim halada devam ediyo 1 gun iyiysem 2 gun kotuyum. Insallah seninki pek uzamaz :))
Evet ilk emzirince cok kotuymus canım kucagimiza alalim hayirlisiyla elbet onada alisiriz
Seninde kandilin mübarek olsun canım..
Yok yapmadım bugün alıcam test yarın sabah yapıcam canım..
Hamişler dua edin bize inşallah hamileyizdir..
ayy seninki belki riskli derde çünkü doğuma bayağı yakın oluyor ama denize girmezsel dinlemeyede mi gidemeyiz canım amannn:)aynen bizde bayram sonrası hemen 7.ayıma gircem rısklı mı dicek
ayy seninki belki riskli derde çünkü doğuma bayağı yakın oluyor ama denize girmezsel dinlemeyede mi gidemeyiz canım amannn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?