Gebe kalamayanlar buraya.....

Olabilir cnm. Ben daha yeni yeni kilo almaya basladm bide gecen hafta tartildim tam 3 haftada 3 kilo birden almisim :)) insallah cok kilo almadan atlqtiriz bu hamileligi
evet bende 20. hfaftaya kadar doktorum 2 kilo alıcaksın dedi ona göre dedi:) bende nasl olcak diyordum 10. haftamdayım kilo almak değil gram bile azalmışm:)

kız özeller hep para bende özele gidiyorum her ay muyane üçreti testlere para ayrıntılıya bı sonrakı randevuda seker taraması yapılcakmış hep gidiyor he değer mi değer tabıkıde ama işte allah yardımcımız olsun eşlerimize güç kuvvet versin paralarını kazanmaları için kolaylık sağlasın eskısehırde cok fazla pahalı değil orası ıstanbul canım ıster ıstemez fıyatlarda yukselme oluyor tabi eşin ne diyor bu konuda ?

zaten almaya gittiğinde mağazaya girince birbirinden cesit seyler var öncebir kafan karışıor ne alsam diye ınsanın hepsını alası gelıyor ama görevli seni yönlendırıyor allahtan benım öyle olduydu fıyat soruşturması yapalım dedydik gecende

Ya canim esim istiyorsan yaptiralim diyo ama bence gereksiz diyo. Ama son soz benim ben istersem yaptiririz da cok pahali geliyo banada 20 dk lik bisey icin 600 tl benimde doktor 3 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi, sen yaptircan mi onu?

Mide bulantin felan cok varmi? Benim tam 10.cu haftada baslamisti cunku
senin bayağı geç başlamış o zaman . benim 7. haftamda bir başladı şuan devam ediyor mutfak kokusu buzdolabı kokusu hissedersem kusuyorum. tatlı asla yiyemiyorum . eşim işten gelip bide yemekle uğraşıyor yaa yazık onada . 12. haftadan sonra geçer diyorlar ya bakalım :)

olur olur cinsiyeti öğrenır öyle gidersın memleketıne inşallah :)

evet ya çok güzel şeyler var:)

Canim benimde gobegim one dogru duruyo dar giyinince cok tuhaf yaa :)) sendede gogusler cok buyudu mu ve iyice damarlar belli oluyo yaa :))

aynen dar giyince öyle oluyor gittim 1 2 tane bol şeyler aldım bu seferde cok kıloluymuşum gibi oldu tam ortasını bulamadımgöğüsler cok acıyor hele ucları bazen sızlıyor dedğin gibi büyüdüde doğum yapınca nabıcaz bılemıyorum emzırırken cok acıyormuş öyle diyorlar

Canim bilmezmiyim benim esim hala mutfakta cogu zqman :)) valla benim bulantim pek olmadi ama mide rahatsizliklarim halada devam ediyo 1 gun iyiysem 2 gun kotuyum. Insallah seninki pek uzamaz :))

Evet ilk emzirince cok kotuymus canım kucagimiza alalim hayirlisiyla elbet onada alisiriz

Selam canlar herkesin kandili mubarek olsun...dualarda birbirimizi unutmayalim insallah...
Eylulll09 test yaptinmi canim?merak ettim...
Seninde kandilin mübarek olsun canım..
Yok yapmadım bugün alıcam test yarın sabah yapıcam canım..
Hamişler dua edin bize inşallah hamileyizdir..

Ya canim esim istiyorsan yaptiralim diyo ama bence gereksiz diyo. Ama son soz benim ben istersem yaptiririz da cok pahali geliyo banada 20 dk lik bisey icin 600 tl benimde doktor 3 hafta sonra seker yuklemesine cagirdi, sen yaptircan mi onu?

gereksiz mi bılemıyorum orda herseyı ayrıntılı öğrenıyormuşun sen bıleceksın canım ama gercekten pahalı yada uzak yerlerden arastırma yapıcaksınız oralara gidebılırsen bır seferlığıne göze alıcaksın benim fikrim yaptırmamaktı aslında ama her kafadan bir ses cıkıyor etrafımda yaptıranda cok doktorumla konuştum yaptırmanız taraftarıyım dedi sanırım yaptırcam sen ne düşünüyorsun ?

Canim bilmezmiyim benim esim hala mutfakta cogu zqman :)) valla benim bulantim pek olmadi ama mide rahatsizliklarim halada devam ediyo 1 gun iyiysem 2 gun kotuyum. Insallah seninki pek uzamaz :))
ayy yazık eşlerimizee:)
midem sindiremiyor sanki yaaa öyle hissediyorum bugün 3 bardak ballı sıcak su içtim anca rahatladım :)

ayy seninki belki riskli derde çünkü doğuma bayağı yakın oluyor ama denize girmezsel dinlemeyede mi gidemeyiz canım amannn:)

demesin ya yakın yere gidicez balıkesir akçay ören o taraflara iki sefer antalya alanyaya gttiydik bu sefer yakın olsun dedim hamıle olunca burdan 4.5 5 saatmiş balıkesr denize bıle girmicm eşim gircek yani o kadar o havayı soluyayım ortamı göreyım yeter bu senelık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…