- 19 Ocak 2015
- 422
- 213
- 133
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.441
Çarşamba vericem bakalım randevu alamadım İşl. Bakarlar gittiğimdetabi olsa silikte olsa cıkardı ama kesin çözüm kan vermek yine
Gecen kan vermistim ya onların sonuclari bunlar ararlar seni de belki bi ara :)sağlık ocağında mı yaptırdın ne yaptırdın ?
Kiz sana çok guluyorum ya ben :) olmasi lazim zaten bunlarcanım birsey sorucam sen bana daha yakınsın hafta olarak karnın büyürken cızz cızzz ediyormu yani geriliyormu içten çatlıyormu öyle birşey hissediyorum sanki
Şali günü cikicakmis bakkalim hayirlisi olsun inş. Hic hayir demem buyur gel :)Sonuclar ne zaman cikicak?ben geliim abla yardima
Daha birşey demedi.cihazi dun evde kendim cikardim bu savahta eşim götürdü teslim etti yarin cikacakmis.telefonla sorucam artikAbla işim vardı şimdi girebildim siteye. Hamd olsun iyiym sen nasılsın.. Çok geçmiş olsun.. Ne dedi doktorun?
Daha birşey demedi.cihazi dun evde kendim cikardim bu savahta eşim götürdü teslim etti yarin cikacakmis.telefonla sorucam artik
Sende Allaha dua et beni senden başkasına muhtaç etme diye diyeydinEki Görüntüle 1544590 Sabah öğrencimin yolladığı mesajı sizinle de paylaşayım dedim. Günümuz aydınlık olsun
Ne çıkacak gıŞali günü cikicakmis bakkalim hayirlisi olsun inş. Hic hayir demem buyur gel :)
Ay bu aklma gelmediSende Allaha dua et beni senden başkasına muhtaç etme diye diyeydin
Geliriiiiim:)))insallah guzel temiz sonuclarla ablacimŞali günü cikicakmis bakkalim hayirlisi olsun inş. Hic hayir demem buyur gel :)
Nerdesin kiz seeeeeenKızçeler nasılsınız
Nerdesin kiz seeeeeen
Haritadan konum atayim midün keyifsizdim bugüne kaldıydi isler, simdi de yemek dusunuyorum
Haritadan konum atayim midün keyifsizdim bugüne kaldıydi isler, simdi de yemek dusunuyorum
karides çorbası portakallı pekin ördeği. Şatobiryan. Üzerine pain perdu ve karamel macchiatoBendee
senin menün bayağ genişmiş canım yemeğe gelsek mi acepkarides çorbası portakallı pekin ördeği. Şatobiryan. Üzerine pain perdu ve karamel macchiato
Heee deliii oyle degil nerdeydin ugramadin maksatliHaritadan konum atayim midün keyifsizdim bugüne kaldıydi isler, simdi de yemek dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?