Gebe kalamayanlar buraya.....

bencede demesin yaa dinlemcem orada yatcam de:)

Canim valla ben senin yerinde olsam yaptirirdim, 180 tl bizim burda olsa hic tereddüt etmezdim yaptirirdim ki benim doktorumda bende yaptirilma taraftariyim dedi. Hani Allah korusun bebegin herhangi bir organinda bi sorun varsa dogumdan once ya da sonra tedavi yaptirilabiliyormus. Ama cogu kiside cok gereksiz diyo ama ben gereksiz oldugunu düşünmüyorum. Bizim burda medical park da var orayida bi arastirayim fiyati uygun bulursam yaptircam insallah.

Seninde kandilin mübarek olsun canım..
Yok yapmadım bugün alıcam test yarın sabah yapıcam canım..
Hamişler dua edin bize inşallah hamileyizdir..
Canim benim insallah Rabbim bu mubarek gecede sana, burda cocuk isteyenlere ve tum isteyenlere en yakin zamanda saglikli, hayirli gebelikler nasip etsin insallah. Birbirimize dua edelim bu gece

ayrıntılıya gircem canım onu yaptırcam zaten carsamba günü randevum var seker taraması ıcın teredütlüyüm ben

Haa seker yuklemesi mi? Canim ben yaptircam yaa bi zarari olmayacağını düşünüyorum onu da yaptircam bakalim :))

doktorda sekerli suyun size ve bebeğe zararı yok dedi doktora güvenıyoruz mecbur zaten :) sende o medicali araştır bi önemli çünkü ayrıntılı usg merak ettim ne kadarmış telefonu falan yok mu ara hemen :)

doktorda sekerli suyun size ve bebeğe zararı yok dedi doktora güvenıyoruz mecbur zaten :) sende o medicali araştır bi önemli çünkü ayrıntılı usg merak ettim ne kadarmış telefonu falan yok mu ara hemen :)
Canim numarasi var da internetten buldum su an kontorum yok arayamiyorum. Esimde gorevde telefona cevap veremiyo o arasin diyecektim anca aksam uzeri arayip sorabilirim esimi bekliyorum anlayacagin, bana geri dönüş yapsin ona arattircam

Aynen canim ne zarari olur ki sekerli suyun cocuga bende oyle dusunuyorum

Canim numarasi var da internetten buldum su an kontorum yok arayamiyorum. Esimde gorevde telefona cevap veremiyo o arasin diyecektim anca aksam uzeri arayip sorabilirim esimi bekliyorum anlayacagin, bana geri dönüş yapsin ona arattircam

tamam canım arayınca haber ver inşallah daha düşüktür biraz en azından oraya gidersiniz ya

Canim bisey sorucam simdi biz bebegin haftasini hesaplarken son regl tarihine gore mi yoksa doktorun usg de soyledigi haftaya gore mi hesapliyoruz? Şimdi benim sat a gore 20 haftalik olmam lazim ama gecen hafta sali gunu usg de doktor 21+5 dedi simdi hangisini baz almam lazim?

Aynen canim ne zarari olur ki sekerli suyun cocuga bende oyle dusunuyorum

ya bir kaç kişi bu seker yuklemesınden dolayı doğum sonrası bebeklerinde seker bulunmuş ondan korktum haberlerde mı cıkmış ne annem söyledıydı gcenlerde ama belkide bizde bi durum varsa o cıkabılır en azından bende kendimi öyle avutuyorum

Seninde kandilin mübarek olsun canım..
Yok yapmadım bugün alıcam test yarın sabah yapıcam canım..
Hamişler dua edin bize inşallah hamileyizdir..
Anladim canim...insallah yarin guzel ve hayirli haberler aliriz senden...insallah dualarimdasiniz siz de dua edin bana

Ahh canim valla napacagimizi sasirdik daha

normalde bata göre hesaplıyorlar mesela benim 3 ocak son adet tarıhım doktorum dediki günü gününe büyüyor 21+3 lüyüm bugün ben ama seninki sanırım yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta ilerden gidiyor bebişin o zaman sende aynısın benim gibi o yüzden doktorun dediğini baz alcaksın ilerden gitmeseydın adet tarıhını baz alcaktın

Canim benim insallah Rabbim bu mubarek gecede sana, burda cocuk isteyenlere ve tum isteyenlere en yakin zamanda saglikli, hayirli gebelikler nasip etsin insallah. Birbirimize dua edelim bu gece
Canı gönülden AMİN canım inşallah.. Sizlere de kolay doğumlar nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…