- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.401
bencede demesin yaa dinlemcem orada yatcam de:)demesin ya yakın yere gidicez balıkesir akçay ören o taraflara iki sefer antalya alanyaya gttiydik bu sefer yakın olsun dedim hamıle olunca burdan 4.5 5 saatmiş balıkesr denize bıle girmicm eşim gircek yani o kadar o havayı soluyayım ortamı göreyım yeter bu senelık :))))
Canim valla ben senin yerinde olsam yaptirirdim, 180 tl bizim burda olsa hic tereddüt etmezdim yaptirirdim ki benim doktorumda bende yaptirilma taraftariyim dedi. Hani Allah korusun bebegin herhangi bir organinda bi sorun varsa dogumdan once ya da sonra tedavi yaptirilabiliyormus. Ama cogu kiside cok gereksiz diyo ama ben gereksiz oldugunu düşünmüyorum. Bizim burda medical park da var orayida bi arastirayim fiyati uygun bulursam yaptircam insallah.gereksiz mi bılemıyorum orda herseyı ayrıntılı öğrenıyormuşun sen bıleceksın canım ama gercekten pahalı yada uzak yerlerden arastırma yapıcaksınız oralara gidebılırsen bır seferlığıne göze alıcaksın benim fikrim yaptırmamaktı aslında ama her kafadan bir ses cıkıyor etrafımda yaptıranda cok doktorumla konuştum yaptırmanız taraftarıyım dedi sanırım yaptırcam sen ne düşünüyorsun ?
Aynen canim yaainşallah canım neler atlatmadıkki zamanla ınsan nelere alışıyor :)
Canim benim insallah Rabbim bu mubarek gecede sana, burda cocuk isteyenlere ve tum isteyenlere en yakin zamanda saglikli, hayirli gebelikler nasip etsin insallah. Birbirimize dua edelim bu geceSeninde kandilin mübarek olsun canım..
Yok yapmadım bugün alıcam test yarın sabah yapıcam canım..
Hamişler dua edin bize inşallah hamileyizdir..
Canim valla ben senin yerinde olsam yaptirirdim, 180 tl bizim burda olsa hic tereddüt etmezdim yaptirirdim ki benim doktorumda bende yaptirilma taraftariyim dedi. Hani Allah korusun bebegin herhangi bir organinda bi sorun varsa dogumdan once ya da sonra tedavi yaptirilabiliyormus. Ama cogu kiside cok gereksiz diyo ama ben gereksiz oldugunu düşünmüyorum. Bizim burda medical park da var orayida bi arastirayim fiyati uygun bulursam yaptircam insallah.
Haa seker yuklemesi mi? Canim ben yaptircam yaa bi zarari olmayacağını düşünüyorum onu da yaptircam bakalim :))ayrıntılıya gircem canım onu yaptırcam zaten carsamba günü randevum var seker taraması ıcın teredütlüyüm ben
Haa seker yuklemesi mi? Canim ben yaptircam yaa bi zarari olmayacağını düşünüyorum onu da yaptircam bakalim :))
Canim numarasi var da internetten buldum su an kontorum yok arayamiyorum. Esimde gorevde telefona cevap veremiyo o arasin diyecektim anca aksam uzeri arayip sorabilirimdoktorda sekerli suyun size ve bebeğe zararı yok dedi doktora güvenıyoruz mecbur zaten :) sende o medicali araştır bi önemli çünkü ayrıntılı usg merak ettim ne kadarmış telefonu falan yok mu ara hemen :)
Aynen canim ne zarari olur ki sekerli suyun cocuga bende oyle dusunuyorumdoktorda sekerli suyun size ve bebeğe zararı yok dedi doktora güvenıyoruz mecbur zaten :) sende o medicali araştır bi önemli çünkü ayrıntılı usg merak ettim ne kadarmış telefonu falan yok mu ara hemen :)
Canim numarasi var da internetten buldum su an kontorum yok arayamiyorum. Esimde gorevde telefona cevap veremiyo o arasin diyecektim anca aksam uzeri arayip sorabilirimesimi bekliyorum anlayacagin, bana geri dönüş yapsin ona arattircam
Canim bisey sorucam simdi biz bebegin haftasini hesaplarken son regl tarihine gore mi yoksa doktorun usg de soyledigi haftaya gore mi hesapliyoruz? Şimdi benim sat a gore 20 haftalik olmam lazim ama gecen hafta sali gunu usg de doktor 21+5 dedi simdi hangisini baz almam lazim?doktorda sekerli suyun size ve bebeğe zararı yok dedi doktora güvenıyoruz mecbur zaten :) sende o medicali araştır bi önemli çünkü ayrıntılı usg merak ettim ne kadarmış telefonu falan yok mu ara hemen :)
Aynen canim ne zarari olur ki sekerli suyun cocuga bende oyle dusunuyorum
Anladim canim...insallah yarin guzel ve hayirli haberler aliriz senden...insallah dualarimdasiniz siz de dua edin banaSeninde kandilin mübarek olsun canım..
Yok yapmadım bugün alıcam test yarın sabah yapıcam canım..
Hamişler dua edin bize inşallah hamileyizdir..
Insallah tatlim yaatamam canım arayınca haber ver inşallah daha düşüktür biraz en azından oraya gidersiniz ya
Ahh canim valla napacagimizi sasirdik dahaya bir kaç kişi bu seker yuklemesınden dolayı doğum sonrası bebeklerinde seker bulunmuş ondan korktum haberlerde mı cıkmış ne annem söyledıydı gcenlerde ama belkide bizde bi durum varsa o cıkabılır en azından bende kendimi öyle avutuyorum
Canim bisey sorucam simdi biz bebegin haftasini hesaplarken son regl tarihine gore mi yoksa doktorun usg de soyledigi haftaya gore mi hesapliyoruz? Şimdi benim sat a gore 20 haftalik olmam lazim ama gecen hafta sali gunu usg de doktor 21+5 dedi simdi hangisini baz almam lazim?
Canı gönülden AMİN canım inşallah.. Sizlere de kolay doğumlar nasip etsin RabbimCanim benim insallah Rabbim bu mubarek gecede sana, burda cocuk isteyenlere ve tum isteyenlere en yakin zamanda saglikli, hayirli gebelikler nasip etsin insallah. Birbirimize dua edelim bu gece
Ahh canim valla napacagimizi sasirdik daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?