- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.481
aşılama içinmi başladın iğneyekızlar gunaydın.gonal f iğneye gectım.ılk ıgnemı wuruldum.bırbırımıze dua edelım..ins Rabbım ısteyen herkese nasıb eder saglıklı hayırlı evlatlar.bana da:) birde bu gonal f ıcın hıc acımıyor hıssetmıyorsun dıyenler yazabılır mı bana acaba :)
aşılama içinmi başladın iğneye
yok olmadım da bu çatlama iğnesimi acaba bn onuda kullanmadım gerek görmediyok cnm ılk denemem olucak daha.doktorum asılama lafı etmedı daha.sen oldunmu bu ıgneden hıc?
kimse yokkkkkSelam canlaaaaaar:)))nerdesiniz?
yok olmadım da bu çatlama iğnesimi acaba bn onuda kullanmadım gerek görmedi
Evde sen npan bebişSelam canlaaaaaar:)))nerdesiniz?
bn klomen kullanıyodumyok cnm bu klomen gıbı yumurta buyutucu ıgne .ama ıgne daha etkılıymıs ıns ole olur
antalya damısın sen canımtm26 canim medical parkta sordum ayrintili usg yi 400 tl ye yapiyorlarmis
Yok tatlm istanbuldayim ben, canim sen ayrintili usg yaptirmismiydin sahiden?antalya damısın sen canım
Aynen yaaa oyle durgunlasti ki bu ay burasikimse yokkkkk
Aynen tatlim bende evdeyim...yuruyusten geldim...yorgun da dustum yaahuuEvde sen npan bebiş
Belki gec dollenme?adete kadar umut var canim...slm kızlar dün test aldım bugün sabah yaptım ama sonuç negatifhemen hemen belirtilerin hepsi var şuan, hele kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum, bel ağrım kasık ağrım var anlamadım olsaydı çıkardı heralde dimi kızlar?
bebeem benim batı degistirebilirsin :) 9 temmuz oldu artk. Dün gece hastalandm hastaneye gittik. Gebelik tedavisi gordüğumü soyledim kan testi yaptılar. Sonuç negatif
inşallah canım öyledir..Belki gec dollenme?adete kadar umut var canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?