Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar benim şuan yaşadığım birşey var anlatıcam yorumunuz nedir bana biraz skıntı veriyor
şimdi ben ailemden uzakta yaşıyorum eşiminde benimde ailelerimiz burada değil. neyse benim teyzem dayım yaşadığım şehirdeler ama nedense beni sevdiklerini düşündüğüm halde kendi çocuklarda ben ve kardeşimin yaşndalar o yüzden mi olsa gerek biraz kıskançlık yapılıyor yaşantıma. neyse şimdi annemin yaşadığı yerdeki teyzemden benim hamile olduğumu duymuş burdaki teyzem ve beni aradı. hayırlı olsun ne kadarlık dedi ama sesi öyle garip ki hiç sevinmiş gibi değildi canım sıkıldı öyle soğuk konuşmasına. genelde yanına gittiğimizde bebek yokmu geç kalmayn falan diyenler ki ben daha 1.5 yıllık evliyim istemediğimi biliyorlardı. soran isteyen onlar gibiydi . şimdi ben hamileyim mutlu mutlu değilde komşunun çocuğunu sorar gibi kaç aylık dedi hayırlı olsun dedi bitti. normalde incik cincik herşeyi soran tiptendir. offf buda mı kıskançlık konusu oldu. neyse evine davet etti her zaman tüm akrabları toplar evinde davet etti ama hiç içimden gitmek gelmiyor offf . arayı soğutsammı yoksa nasıl davransam bilemedim . sizin yorumunuzu merak ediyorum ???

Cnm. Bence git sonuçta büyüğün kıskananlar içinde ayetle kürsiyi oku öyle gir.

Cnm. Bence git sonuçta büyüğün kıskananlar içinde ayetle kürsiyi oku öyle gir.
offf hayatmda o kadar güzel şeyler olurken Rabbim e sonsuz şükürler olsun ama etrafta olunca ayağım geri geri gidiyor. yani insan teyzesin her seferinde soruyorken şimdi öyle yarım ağız hayırlı olusn deyip kapatmakta nedir

büyüklük sende kalsın canım... biliyosun ki davete icabet etmek gerekir sen ona 1 adım at Allahn izniyle o sana 40 adım atar çünkü utanır

sen yine o teyzene dua et bn teyzemin yanına kalmaya gidiyodum tatile bni sabah 6 da kaldırırdı canım kalk temizlik yapcaz cam silcez diye kendi kızları bnden 6-7 yaş büyüktü ki düşün.... hep hasetlik olur bnm dügünümde bile rezillik çıkardılar nelerr nelerr... hayırlı işlerde hep haset olur gülüm sen boşver hoş tut gönüllerini....

büyüklük sende kalsın canım... biliyosun ki davete icabet etmek gerekir sen ona 1 adım at Allahn izniyle o sana 40 adım atar çünkü utanır
canım keike öyle olacağını bilsem koşa koşa giderim bu yıllardır böyle ama insan evlenince başka oluyor eşiminde alınması hoşuma gitmiyor açıkcası. düşünün onların ailede zengin diye baktığı insanların aldığı evden daha lüksünü daha iyisini aldık onlar aralarında ayyy çok güzel lüks ev onlar diye konuşurken biz ev aldk ordan bile diyemedik şuan oturduğum evim de kira değil ama yenisinide aldık . biz sırf laf ederler diye aldk biz o evden bile diyemiyoruz yani taaa oturuncaya kadar haberleri olmasın istiyoruz. böyle şeyler kıskanclıklar keszin olucak çünkü. sanki biz haketmiyoruz lüksü gibi düşünmeleri saçma. gözlerinde büyüttükleri insanlarda yakınımız ama benim bu yaşta onlardan daha iyisine sahip olmam bile batıyor onlara çok hemdeeee

Amaaan aklima geldi bak benim sorum benim filmi gostericektin ya?yarin onu bi araya skstrsan canimcim yaaa?listene onu da eklesen

önce fotoyu telefona indirmem lazım. uygun bir an bulursam araya sıkıştırırım gerçi doktora soru olarak nasıl soracağım onu da düşünmem lazım . ayrıca aynı hastanenin kadın tüp bebek doktoru da var hatta fiyat olarak o daha uygunmuş.

valla canım benim hepsi aynı şu anlattıklarını sanki önceden duymuşum gibi :) boşver hiç düşünme mutlusun elhamdulillah hamişsinde hiç takma bunları..

valla canım benim hepsi aynı şu anlattıklarını sanki önceden duymuşum gibi :) boşver hiç düşünme mutlusun elhamdulillah hamişsinde hiç takma bunları..
ayyy çokkk şükürler olsun Allahım fazlasıyla nasip etti ediyor sağlık en başta sevdiklerim olsun. ama işte bunlarda can sıkıyor yaa

Canim kacinci sayfayfi gonderdigim bilmiyorum ama ozelden yine atabilirim sanabu senin dedgin yer neresiydi?su an gittik ya doktora takipteim yani ama sonuc alamazsam dedigin yeri konusurum esimle...bu ara zayflamaya verdim ya kendimi bekliyom iste

Canim kacinci sayfayfi gonderdigim bilmiyorum ama ozelden yine atabilirim sanabu senin dedgin yer neresiydi?su an gittik ya doktora takipteim yani ama sonuc alamazsam dedigin yeri konusurum esimle...bu ara zayflamaya verdim ya kendimi bekliyom iste

medipol mega canım. ben aslında o kadın doktoru araştırırken buldum doktoru.. gerçi sen şuan gidiyorsun kafan karışmasın, spor yumlarımız içinde çok önemli o yüzden benimde başlamam lazım.. özelden at canım bulması zor değilde uğraşması olmasın inşallah sorabilirim canım çünkü doktorla konuşurken unutuyorum hatta o konuşurken unutuyorum

kuzum bak çizdim. doktor bana böyle gösterdi

Evet canim...yuruyusten mi bilmiyorum sag kasgm sismis zorlanmadim oysaki...boyle arada findk gibi bisey geliyo elime ozellikle ayaktayken?unutma canim eger ilgiliyse hepsini sor...cunku icini kemiriyo insanin sonra

Evet canim...yuruyusten mi bilmiyorum sag kasgm sismis zorlanmadim oysaki...boyle arada findk gibi bisey geliyo elime ozellikle ayaktayken?unutma canim eger ilgiliyse hepsini sor...cunku icini kemiriyo insanin sonra

yürüyüştendir canım.. kendi aklımda ki herşeyi soracağım araya sıkıştırabilirsem sormaya calışacağım . doktor hakkında ki yorumlar çok iyi hasta ilişkileri falan , işte uygun bi dil bulup gösterebilirsem göstereceğim resime bakıp yorum yapar mı bilmiyorum, bakalım o an ki ortama göre eşimde olacak yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…