- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.501
Yok ttlm olmadm doktor ilaç yazmak için kanda baktı gebelik yok dediadet mi oldun erken degilmi yaaa???
e hamişlerde çoğaldı dierleride girmiyo yoruldu herkes ama sevmiyorum böyle olduğunda yaa eskisi gibi olsa keşkeAynen yaaa oyle durgunlasti ki bu ay burasiyaz geldi ondan heralde herkes disari vurdu kendini:))))
Selam canlaaaaaar:)))nerdesiniz?
Evet dogru...keskee hamişlerde çoğaldı dierleride girmiyo yoruldu herkes ama sevmiyorum böyle olduğunda yaa eskisi gibi olsa keşke
Ben sabah 8-10 30 arasi yuruyusteyim cicim...gun arasinda bakiyorum kimse yok cikiyorum...herkes oyle yapiyo galiba...en iyisi gelen burdayim desin de toplanaka.s canımbize diyene bak sen nerelerdesin
E canim olsun daha adet olmadinki niye hemen gelecek bati dusunuyosun?hele bekle...neyin var niye gittin doktora canim?Yok ttlm olmadm doktor ilaç yazmak için kanda baktı gebelik yok dedi
Ben sabah 8-10 30 arasi yuruyusteyim cicim...gun arasinda bakiyorum kimse yok cikiyorum...herkes oyle yapiyo galiba...en iyisi gelen burdayim desin de toplanak
Gene hasta oldum malesef. Ama bu sefer ateşim cktı bez yaptm duş aldım ama düşüremedim. Gerci dısarisi cok soğuktu hastaneye gidene kadar düştü :) antibiyotik vermek için de gebelik testi yaptı negatif çktı. Dayadı antibiyotiğiE canim olsun daha adet olmadinki niye hemen gelecek bati dusunuyosun?hele bekle...neyin var niye gittin doktora canim?
YAPTIRDIM CANIM BEBEĞİMİN MESANESİNE YAKIN BİR YERDE KİST ÇIKMIŞTI EN SON GİTTİĞİMDE DOKTORUM KAYBOLMUŞ DEDİ SEN YAPTIRDIN MIYok tatlm istanbuldayim ben, canim sen ayrintili usg yaptirmismiydin sahiden?
Yorgun uykusuz :) sen nasılsın bakim bebis nasıl?bebeem nbr kız
Almadilar mi stenti?iyiles de yurursun canimgün gelecek bende yürüyeceğimgündüz seninde dediğin gibi girip bakıyorum kimse yok ki galiba sanırsam herkes girip çıktığı için kimse olmuyor
Canim yaaa ses de gitti zaten...o yuzden hepsi ust uste geldi...hayirlisi olsun insallah...umut bitmesin yinedeGene hasta oldum malesef. Ama bu sefer ateşim cktı bez yaptm duş aldım ama düşüremedim. Gerci dısarisi cok soğuktu hastaneye gidene kadar düştü :) antibiyotik vermek için de gebelik testi yaptı negatif çktı. Dayadı antibiyotiği
Almadilar mi stenti?iyiles de yurursun canimaynen kimse ses etmiyo kaciyo bende dahil:)))
Durmak yok yola devam bebişimCanim yaaa ses de gitti zaten...o yuzden hepsi ust uste geldi...hayirlisi olsun insallah...umut bitmesin yinede((
Hadi bakalim cano insallah olumlu sonuc alirsin yarin...yarın sabah 10 da randevum
Anladm cnm cok gecmis olsun. B3n yaptirmadm daha galiba da yaptirmayacamYAPTIRDIM CANIM BEBEĞİMİN MESANESİNE YAKIN BİR YERDE KİST ÇIKMIŞTI EN SON GİTTİĞİMDE DOKTORUM KAYBOLMUŞ DEDİ SEN YAPTIRDIN MI
AynenDurmak yok yola devam bebişim
Hadi bakalim cano insallah olumlu sonuc alirsin yarin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?