Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba bn 2. Bebek istiyorum 5 aydır hamile kalmadı.m. Dr a gittim prolaktin 35 çıktı tsh de 4.62 ilaç verdi .dostinex ve troid için. Ben gibi olan var mı? Tecrübeli olanlardan yardimm

Ben sabah 8-10 30 arasi yuruyusteyim cicim...gun arasinda bakiyorum kimse yok cikiyorum...herkes oyle yapiyo galiba...en iyisi gelen burdayim desin de toplanak

gün gelecek bende yürüyeceğim gündüz seninde dediğin gibi girip bakıyorum kimse yok ki galiba sanırsam herkes girip çıktığı için kimse olmuyor

E canim olsun daha adet olmadinki niye hemen gelecek bati dusunuyosun?hele bekle...neyin var niye gittin doktora canim?
Gene hasta oldum malesef. Ama bu sefer ateşim cktı bez yaptm duş aldım ama düşüremedim. Gerci dısarisi cok soğuktu hastaneye gidene kadar düştü :) antibiyotik vermek için de gebelik testi yaptı negatif çktı. Dayadı antibiyotiği

Canim yaaa ses de gitti zaten...o yuzden hepsi ust uste geldi...hayirlisi olsun insallah...umut bitmesin yinede((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…