Gebe kalamayanlar buraya.....

Maşallah o zaman bebisine bende burdayim diyor artik :) bende sizi özledim.evde çekmiyor vodafone esenyurt bölgesinde baz istasyon calismasi varmis.su an serviste yolda yaziyorum.evde cekmezse diye :)

Ben öyle birşey demedim dememde :) benim kalcadandi ve aciyordu.hatta her aksam stres tutuyordu iğne vurulcam diye :)

A

Aradim az önce sonuçların iyi dedi asistanı.yalniz ben cihazi cikardiktan 2 saat sonra yorgunluk tan carpintim oldu o kayda girmedi tabi :) demekki kalbi de kendimizi de yormamak lazim :)
Ohhh ablam cok sukur bisey cikmamis evet kendine dikkat et yorma kendini...o zaman kalbini de yormamis olursun zaten

Sen once kendi hakkinda olanlari sor canim...beni dusunurken unutursun falan?o yuzden sen bi atlat da sonra ben insallah...

Sen once kendi hakkinda olanlari sor canim...beni dusunurken unutursun falan?o yuzden sen bi atlat da sonra ben insallah...
bende dün bat oldum,civan perçemi içiyorum sancıya iyi gelirmiş,benim çooook sancım var belim kopuyo adeta

Yok degilmis canim negatf
ayy yazılarınızı okurken ne de çok sevindim yaa ...benim de komşum 9aydan sonra bu ay hamile kaldı görseniz nasıl mutlu allah bağışlasın inşaallah,civan perçemi içiyordu her ay bat günlerinde

Şu canan karatay'i gördükçe vicdan azabı cekiyorum kadın D vitamini 100e çıkacak diyor benim ki 6 ama bu verilen ilacın tadı çok kotu hap olsa tamamda 1 bardak su icilmiyor

ayy yazılarınızı okurken ne de çok sevindim yaa ...benim de komşum 9aydan sonra bu ay hamile kaldı görseniz nasıl mutlu allah bağışlasın inşaallah,civan perçemi içiyordu her ay bat günlerinde
Duymadim canim civan percemi icildigini gebelik icin...gozu aydin komsununda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…