- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.541
Aradim az önce sonuçların iyi dedi asistanı.yalniz ben cihazi cikardiktan 2 saat sonra yorgunluk tan carpintim oldu o kayda girmedi tabi :) demekki kalbi de kendimizi de yormamak lazim :)Geliriiiiim:)))insallah guzel temiz sonuclarla ablacim
Cumartesi ritim holter takti kalp Doktorum canim.iyi cikti şükürler olsun rabbimeNe çıkacak gı
Maşallah o zaman bebisine bende burdayim diyor artik :) bende sizi özledim.evde çekmiyor vodafone esenyurt bölgesinde baz istasyon calismasi varmis.su an serviste yolda yaziyorum.evde cekmezse diye :)yaaaaa bende zumrutu anka kuşum nerde diyordum özledim yaa seniiiiiiiiiiii napıyorsunnn:)
ayy evet myleymiş normal dedi rahim büyüyyor dedi doktorum:) zaten ara ara oldu geçiyor arada :)
ama sanırım düpdüz olan karnım büyümeye başlıyor gibi yani toparlanıyor gibi :)
Ben öyle birşey demedim dememde :) benim kalcadandi ve aciyordu.hatta her aksam stres tutuyordu iğne vurulcam diye :)kızlar gunaydın.gonal f iğneye gectım.ılk ıgnemı wuruldum.bırbırımıze dua edelım..ins Rabbım ısteyen herkese nasıb eder saglıklı hayırlı evlatlar.bana da:) birde bu gonal f ıcın hıc acımıyor hıssetmıyorsun dıyenler yazabılır mı bana acaba :)
@bebeem benim batı degistirebilirsin :) 9 temmuz oldu artk. Dün gece hastalandm hastaneye gittik. Gebelik tedavisi gordüğumü soyledim kan testi yaptılar. Sonuç negatif
Ohhh ablam cok sukur bisey cikmamis evet kendine dikkat et yorma kendini...o zaman kalbini de yormamis olursun zatenA
Aradim az önce sonuçların iyi dedi asistanı.yalniz ben cihazi cikardiktan 2 saat sonra yorgunluk tan carpintim oldu o kayda girmedi tabi :) demekki kalbi de kendimizi de yormamak lazim :)
Sen once kendi hakkinda olanlari sor canim...beni dusunurken unutursun falan?o yuzden sen bi atlat da sonra ben insallah...yürüyüştendir canım.. kendi aklımda ki herşeyi soracağım araya sıkıştırabilirsem sormaya calışacağım . doktor hakkında ki yorumlar çok iyi hasta ilişkileri falan , işte uygun bi dil bulup gösterebilirsem göstereceğim resime bakıp yorum yapar mı bilmiyorum, bakalım o an ki ortama göre eşimde olacak yanımda
@ebrar09 hamile mi canlaaarSen once kendi hakkinda olanlari sor canim...beni dusunurken unutursun falan?o yuzden sen bi atlat da sonra ben insallah...
Yok degilmis canim negatf@ebrar09 hamile mi canlaaar
bende dün bat oldum,civan perçemi içiyorum sancıya iyi gelirmiş,benim çooook sancım var belim kopuyo adetaSen once kendi hakkinda olanlari sor canim...beni dusunurken unutursun falan?o yuzden sen bi atlat da sonra ben insallah...
ayy yazılarınızı okurken ne de çok sevindim yaa ...benim de komşum 9aydan sonra bu ay hamile kaldı görseniz nasıl mutlu allah bağışlasın inşaallah,civan perçemi içiyordu her ay bat günlerindeYok degilmis canim negatf
Sen once kendi hakkinda olanlari sor canim...beni dusunurken unutursun falan?o yuzden sen bi atlat da sonra ben insallah...
Aaa ben bilmiyodum. Gözün aydın ttlmCumartesi ritim holter takti kalp Doktorum canim.iyi cikti şükürler olsun rabbime
Evet canimKızlar siz folik asit kullanıyo musunuz
Duymadim canim civan percemi icildigini gebelik icin...gozu aydin komsunundaayy yazılarınızı okurken ne de çok sevindim yaa ...benim de komşum 9aydan sonra bu ay hamile kaldı görseniz nasıl mutlu allah bağışlasın inşaallah,civan perçemi içiyordu her ay bat günlerinde
Yat canim dinlen ayagina da sicak su torbasi al o uykuyu da getiriyo...agrin biraz geciyo uyuyunca tavsiye ederimbende dün bat oldum,civan perçemi içiyorum sancıya iyi gelirmiş,benim çooook sancım var belim kopuyo adeta
Eveettttt
hangisini kullanıyosunuzEvet canimda bi kac gundur unutuyorum hep almayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?