- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.921
Aaaa seni mi kircam al 10kilo benden!...
Aynen basina gelicekleri bilmiyo kilo istiyo yavyuuuuuum.!..Gönüllü kurbanda bulduk
Aaaa seni mi kircam al 10kilo benden!...
Hadi tamam 5 yarende var sirada cunkuOoppsss 10 da çok mu ne
Hadi tamam 5 yarende var sirada cunku
Aynen basina gelicekleri bilmiyo kilo istiyo yavyuuuuuum.!..
Aynen canim...bi 5 kilo bile farkediyo diyolar kilo verenler ama ben azmettim 5 te benden olsun...10 kilo iyidir iyi...en azindsn hamile kalinca fit anne olurum
Hey maşaallah artk minnak falan değilim sayenizde kızlaaaar
Amin ttlm sen doktora gitmismiydin ben koptum bu aralar biraz
Ne yemek yaptin kiz :)
Sorma...sanki kilo cok mu iyiki...valla benim yasima boyjma gore en uygun 57mis ama 60 olsam gobek atarimMaksat merakı gitsin verelim gitsin pek gönüllü
Basla kuzum en azindan kafani dagitiyosun iyi geliyo...yarin temizlik yapicam ctesi misafirim var ama yine de sabah cikicam yuruyuse sonra moralim bozuk geziyorum evde cikamadim diye...Bende baslicam yarin tekrar yürüyüşegiydiklerim de iyi durmuyor göbek çıkıyor ortaya
Basla kuzum en azindan kafani dagitiyosun iyi geliyo...yarin temizlik yapicam ctesi misafirim var ama yine de sabah cikicam yuruyuse sonra moralim bozuk geziyorum evde cikamadim diye...
Sorma...sanki kilo cok mu iyiki...valla benim yasima boyjma gore en uygun 57mis ama 60 olsam gobek atarimsu an bende hamilenin kilosu var...
Ayyy deli yaaa...erir merak etme gobis haraketleri bol su yuruyus tamamdir...insallah kuzzuuuum bi an once dolsun o gobisler..Bende ki sorun göbek can simidi değil kamyon tekerleği mübarekbiz simdilik zayiflayalim sonra gobisleri dolduralım
Hey masaallah ellerine sağlık afiyet olsun :)Mantar çorbası
Dolma biber,
sigara böreği,
Salata
:))
Tatlı olarak da REVANİ :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?