Gebe kalamayanlar buraya.....

Aynen canim...bi 5 kilo bile farkediyo diyolar kilo verenler ama ben azmettim 5 te benden olsun...10 kilo iyidir iyi...en azindsn hamile kalinca fit anne olurum

Bende baslicam yarin tekrar yürüyüşe giydiklerim de iyi durmuyor göbek çıkıyor ortaya

En son 13.gunumde gitmistim.kendi Doktorum izindeydi nöbetçi doktor bakti 2 kez.1 tane 2.5 cm kist ve 2 yumurta var dedi erkekti üstten muayene etti.ilişki dedi duphaston kullanma çatlatmak iğne vermicem dedi.kendi haline birakti.bugün 26.günüm nasip bakalim bekliyorum canim.olmazsa artik tüp bebek yaptir dedi 2 doktor.dua ediyorum gerek kalmaz inşaallah diye.

Amin ttlm sen doktora gitmismiydin ben koptum bu aralar biraz

Son düzenleme:
Bende baslicam yarin tekrar yürüyüşe giydiklerim de iyi durmuyor göbek çıkıyor ortaya
Basla kuzum en azindan kafani dagitiyosun iyi geliyo...yarin temizlik yapicam ctesi misafirim var ama yine de sabah cikicam yuruyuse sonra moralim bozuk geziyorum evde cikamadim diye...

Basla kuzum en azindan kafani dagitiyosun iyi geliyo...yarin temizlik yapicam ctesi misafirim var ama yine de sabah cikicam yuruyuse sonra moralim bozuk geziyorum evde cikamadim diye...

Temizlik olayı bende de var. Zona hastalığı geçirdim 1 ay is yapamadim sonra dişçi hastane histeroskopi derken temizlik yapamadim 2 3 gün sonra bende baslarim temizliğe. Yürümek dinç tutuyor insani

Bende ki sorun göbek can simidi değil kamyon tekerleği mübarek biz simdilik zayiflayalim sonra gobisleri dolduralım
Ayyy deli yaaa...erir merak etme gobis haraketleri bol su yuruyus tamamdir...insallah kuzzuuuum bi an once dolsun o gobisler..

Kizlar yaa size bisey sorucam. Bugun lavaboya abdest almaya giderken genital bolgemde yani vajinanin sol kenarinda asagi kisma dogru olan yerde boncuk tanesi buyuklugunde bi sislik farkettim. Elimle sivilce felan sandim sikmaya calistim kan geldi ama sislik hala duruyom ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum sizce neden olabilir? Korkmaya basladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…