Gebe kalamayanlar buraya.....

Okuldan yeni geldim cnm. Son haftalar oldugu için biraz yoğun geçiyo. Sınavlar falan. Sen napan bakam

bir sezon daha bitti diyorsun bi gebe kalamadık :) ben tam olarak adı batasıca batı bekliyorum desem yeridir :) bat yakın ya sıyırdım yine :) hayırlısı bakalım bugün 26.günüm.1-2 güne gelmesi lazım hoş eski düzenime göre dün veya bugün gelmesi lazımdı.ilaçlardan şaşırdık bu sıralar hormonlar falan :)

Valla sorma. Geçen sene bu zamanlar ilk denemelerdi. Her ay heyecan ve mutlulukla bekliyodum. Simdi onun yerini keder ve hüzün aldı. Allah hayırlısını versin ttlm ne edelim yapacak bi şey yok. Ben memlekette doktora görüncem bi de. O da bi şey yok derse artk burda tedavi şansm kalmadı. Süreklı erzuruma gidip gelmem gerekecek. O da zor geliyo bilmiyorum kararm değişir mi ama artk burda tedavi görmek istemiyorum.

Söktürücü kullanmadım daha önce. İşl. Bebiştir Die umut ediyorum ama dediğin gibi geç döllenmyi geçmiş Die tahmin ediyorum.

Haklisin hüzün basiyor insani ana biz umidimizi kesmiyoruz.inşaallah hepimizin hakkında hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…