- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.941
İnşallah ttlm yaEn son 13.gunumde gitmistim.kendi Doktorum izindeydi nöbetçi doktor bakti 2 kez.1 tane 2.5 cm kist ve 2 yumurta var dedi erkekti üstten muayene etti.ilişki dedi duphaston kullanma çatlatmak iğne vermicem dedi.kendi haline birakti.bugün 26.günüm nasip bakalim bekliyorum canim.olmazsa artik tüp bebek yaptir dedi 2 doktor.dua ediyorum gerek kalmaz inşaallah diye.
Ayyy deli yaaa...erir merak etme gobis haraketleri bol su yuruyus tamamdir...insallah kuzzuuuum bi an once dolsun o gobisler..
Benim tarti cozuttu...insan sabah 69 ogleden sonra 72 cikarmi yaaa?gecen gun resmen gordum bu rakamlariSu icemiyorum kiyarin tartilmali bakalım kilo almış miyim
Bunlar gebelik belirtileri de ayni zamanda...ama brlli olmaz sen kendini de onu da umutlandirmaHayırlı akşamlar ben geldim kızlar..
Daha hala gelmedi kırmızılar bekliyorum, kasıklarım belim ağrıyo, göğüslerim şiş ve yanıyo..
İşin tuhafı eşim sen hastalanmadın daha dedi evet dedim sevindi garibim ama belli olmaz yarın öbür gün gelir dedim ama çoktan havalara girdi ve bir yerin ağrıyor mu ne istiyosun demeye başladı.. Boşuna ümitlenmese bari
işte öyle diyorum hemen birşey söylemek için erken umutlanma dedim.. ne zaman test yapacaksın diyoBunlar gebelik belirtileri de ayni zamanda...ama brlli olmaz sen kendini de onu da umutlandirma
Iste onlar oyle bi belirti gorunce hemen umutlaniyolar bizi de heveslendiriyolar sonuc ayni husran...bende artik kendimi dinlememye karar verdim...işte öyle diyorum hemen birşey söylemek için erken umutlanma dedim.. ne zaman test yapacaksın diyo
Isirsin neneeeeemmmmm :)))Teyzesi isirsin tospaaaaasiniiii
Evet ya hem kilo aldi mi merak ediyorum :)hadi yaa aynı günlerdee gitcez demekki.. özlüyo insann yahuu
Hayir hep ben almayayim kirisalim yani :))))600 650 gr olmuştur canımcım belkide fazlasıda olabılır tosuncuk onlar ya :))
Kil donmesi mi acaba?Kizlar yaa size bisey sorucam. Bugun lavaboya abdest almaya giderken genital bolgemde yani vajinanin sol kenarinda asagi kisma dogru olan yerde boncuk tanesi buyuklugunde bi sislik farkettim. Elimle sivilce felan sandim sikmaya calistim kan geldi ama sislik hala duruyom ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum sizce neden olabilir? Korkmaya basladm
aynen canım onlar umutlandırıyo.. ben söylemiyeyim dedim ama hesaplıyomuş zatenIste onlar oyle bi belirti gorunce hemen umutlaniyolar bizi de heveslendiriyolar sonuc ayni husran...bende artik kendimi dinlememye karar verdim...
Canim kil donmesi degil, olsa anlardim off yaaKil donmesi mi acaba?
Benim tarti cozuttu...insan sabah 69 ogleden sonra 72 cikarmi yaaa?gecen gun resmen gordum bu rakamlarie hergun ayni kahvaltiyi yaptim ama birden 3 kilo fark atmisim bi de hassas dijital olacak hih
Bazen oluyor oyle de ondan dedim sivilce falan gibiCanim kil donmesi degil, olsa anlardim off yaa
Ahh canim valla bitmiyo sorunlar bitmiyoBazen oluyor oyle de ondan dedim sivilce falan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?