- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.881
hakketenn bende kime sorsam erkek diyorda tabi mevlamın takdiri sağlıklı olsunlarda.. inşallah.. bakalım gittimde söylecek mi doktorum sorcamm benn zaten.. herkes diyo bana oğlun olcak diyede.. nasip kızımız da yok oğlumuzda değil mi..doktorumda dediydi bu sene hep erkek dedim annelerimize diye allahın takdiri tabi o ne ısterse o olur :) ınsallah iyi gecer 14.haftaya giriyorsun he bakalım belli olcakmı cinsiyet seninde ben 16.haftamda öğrendıydım:)
ayy senn sanmaaa kızz.. bakk bende hiö sanmıyordumm kılımı bile kıpırdatmıyodumm yani...çok şükür ki.. olduu sıra sizlerdee inşallah.. bende bilmiyorum kii hiç niyee ağrıdığını üşütmüşte olabilirim.. inşallah kötü bi sebepden değildir..
rabbimin ne zaman ol diyeceği belli değil.. o yüzden umutsuzluk yokk her daim ümidimiz var elbette... he yaa inşallah canım.. normaldırr... doktoraa gidene kadar yapcak bişiyim yokkInşaallah canım benim bakarsın olur kimbilirbelki normaldir ağrın kuzum sen dikkat et de kendine başka bişeyden değildir umarım..
benide 2800 doğurmuş 50 gr varmıştı kız aramızda
maşaallah kuzuma benimmmm yerim ben onun pıtpıtlarını be.şeker annelerin tepikli bebişleri :)İyiym cok skr abla. Eltimle gozleme yaptk demnbyorldm brz belm agrmya basladi yatym smdi :) bde sanirm bzm pit pitlar basladi :) dun aksm eaimn koluna yattydm knusuodk 2kere pit pit etti bu sbhda oldu :) tam emn olamdm ama byk ihtml basladi kmldamaya :)
tüh tüh sivilcede çıkarsa napar sonra bizimkiya doktorun demediyse daha sorun yoktur. sivilceler mı çıkıyor ilerde demek ayyyy tüh nasıl baş ediceğiz peki:) bende ergenlikte bile tek sivilce çkmadı ki yaaa:)
rabbimin ne zaman ol diyeceği belli değil.. o yüzden umutsuzluk yokk her daim ümidimiz var elbette... he yaa inşallah canım.. normaldırr... doktoraa gidene kadar yapcak bişiyim yokk
çok şükür iy bir sorun yok sanırım ama rahim byüdüğü için gerilme yaşıyorum arada:) bide koku hassasiyetim devam ediyor maleesef:)inşallah canımm gitmeden strese girmek yokk yani yersizz oluyo.. senin nasıl gidiyo şuann
hakketenn bende kime sorsam erkek diyorda tabi mevlamın takdiri sağlıklı olsunlarda.. inşallah.. bakalım gittimde söylecek mi doktorum sorcamm benn zaten.. herkes diyo bana oğlun olcak diyede.. nasip kızımız da yok oğlumuzda değil mi..
neyse sağlıklı olsunlarda hissederiz inşallah :) sabrsızlıkla bekliyorum :)Bnm onceknde 4buck aylkkn baslamsti :) ilk gebelkte gec hssedlrms genelde cnm ama bellide olmz insallah erkn hssedrsn
Evet canm biz minnaklarInşaallah bebişlerimiz de öyle olur ki rahat doğururuz
şimdi benim tahminime göre geç yumurtlama veya geç döllenme sürecini geçmiş bulunuyosun.normalde gebelik yok ise 1-2 güne adet olman laızm.yok olmazsan ve kan verip bakmazsan bence doktora git söktürücü verir.sana vermişmiydi söktürücü tam hatırlamıyorum.hayırlısı olsun inşaallahKızlar mrb. Bugün adetim gecikmeli 14 gün oldu idrar negatif. Ama çok akıntım ve bel ağrım var. Kan veremedim bi türlü randevu alamadım
yaaaa ankakuşum dalga geçme amaaa:) şaka bir yana hiç çkmayan sivilceler çıkarsa naparız yaa:) ayyy göbüşüm büyüyyecek çirkin olucam hisine girmiştim bir ara . düşündümde büyümezse stresli bebek büyümüyor deriz dimi amaaa:)tüh tüh sivilcede çıkarsa napar sonra bizimki
İNŞALLAH CANIM.. ÇOK ŞÜKÜR İÇİM FERAH kendimi sıkmıyorum hayırsılı mevladannEvet kuzum bizde ol diyeceği vakti bekliyoruz işte hayırlısı bakalım. Sende aklını kalbini ferah tut bişeycik yoktur
inşallah fazlaa zorluk yaşamazsın canım benim o kadar olmadı koku hassaiyetim birde tiksinme dışında bişi olmamıştı bel ağrımı hiç demiyorum zaten o halaa devam ediyoo..çok şükür iy bir sorun yok sanırım ama rahim byüdüğü için gerilme yaşıyorum arada:) bide koku hassasiyetim devam ediyor maleesef:)
evet öyle deriz :)yaaaa ankakuşum dalga geçme amaaa:) şaka bir yana hiç çkmayan sivilceler çıkarsa naparız yaa:) ayyy göbüşüm büyüyyecek çirkin olucam hisine girmiştim bir ara . düşündümde büyümezse stresli bebek büyümüyor deriz dimi amaaa:)
bakalımm bizde ne olcak insan yinede merak ediyo işte..nasip tabi allah ne verirse kabulümüz canım banada erkek diyorlardı tuttu :)
ayy ne güzel ben kendime nazar değdirdim 7. haftamdan sonra başladı ve devam ediyor buzdolabı kokusu mutfak kokusu dayanamıyorum . halbuki kokucak birşey yok ama kokuyor işteinşallah fazlaa zorluk yaşamazsın canım benim o kadar olmadı koku hassaiyetim birde tiksinme dışında bişi olmamıştı bel ağrımı hiç demiyorum zaten o halaa devam ediyoo..
Ttlm kendine bi hobi edinmeye çalış kafayı dağıtmak için. Yoksa insan takılıyo malesefçok şükür cnm iyiyim . ara sıra ağrılarım oluyor hala sadece.
maalesef heryer kokuyo geliyor pencere kapı dayalı yemek hazırlardım ben.. geçip gidiyoo iştede..ayy ne güzel ben kendime nazar değdirdim 7. haftamdan sonra başladı ve devam ediyor buzdolabı kokusu mutfak kokusu dayanamıyorum . halbuki kokucak birşey yok ama kokuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?