- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #85.981
Ben girmisimdir ruyana...dun kv ile beraber bi bebk ziyaretine gittik bebek 6 aylik ama masssalllaah tosuncuk...aldim kucagima terazi asagi dogru kaymis gibi kollarim yer ile yeksaan olduuuHişt Hişt sakin ol sinirlerine hakim olhayırdır kuzucum .. Bu sefer enteresan rüya benden arkadaşımın kilolu kardeşi vardı rüyamda çocuğu olmuş 2si(benimle ayni gün evlendi 2 yaşına girecek kızı) . çocuğu kucagima veriler 2 aylık ama maşallah ne yediyse artik rahat 15 kilo bi de bidi bidi konusuyor zor tasidim
Bursa ulu camiden selamlar
Yagarsa yagmur yagar yagarda yagmur yaagaar:)))kuzum niye kendine bahane turetiyon kiiiizzz daha iyi kapali hava iste sicaklamiyacaktin...ben yaptim yuruyusu geldim evi supurdum haaa ondan once esimle kavga ettim yolladim ise:))))simdi de silmeye geldi sira...benim bu gün ki yürüyüş hayal oldu sabah bi uyandım dışarısı bulutlu e birazda uykum vardı ya yağmur yağarsa dedim uyudum
Haaa once benim zayiflamam lazim da...ben zayif dogmusum onlarda calimsiz olur beee
Ben girmisimdir ruyana...dun kv ile beraber bi bebk ziyaretine gittik bebek 6 aylik ama masssalllaah tosuncuk...aldim kucagima terazi asagi dogru kaymis gibi kollarim yer ile yeksaan olduuu
Yagarsa yagmur yagar yagarda yagmur yaagaar:)))kuzum niye kendine bahane turetiyon kiiiizzz daha iyi kapali hava iste sicaklamiyacaktin...ben yaptim yuruyusu geldim evi supurdum haaa ondan once esimle kavga ettim yolladim ise:))))simdi de silmeye geldi sira...
Sehzade bi dogsun kucaga alistrmicam onu koyacam tavrimi oyle her geln kucaga alir surekli kucakta pohpohlanirsa olmaaaaz...cileyi brn cekerim onlar gidince...varya herkes 4 gozle bekliyo gelmesini simdiden taki listesi yapiim bariSürekli kilo deyince rüyalarda ona gore hal aldimaşallah maşallah senin tombis bebegin olsa yürüyüşe gerek kalmaz kaldır yatır derken kas yaparsın
Haaa once benim zayiflamam lazim da...ben zayif dogmusum onlarda calimsiz olur beee
Anaaa adam tamam demis sen niye cikmiyon?neymis ben sabah yuruyuse cikiyomusum onunla ilgilenmiyomusum haftalik olagan kavgamizi baslatan sacma sebep...sanki keyfime cikiyom ben istemiyo muyum yatmak heeey heey8 de çıkıyorum ben güneş olmuyor oluyor da sahanın yarısı . sitede ki binaların golgesinde kalıyor. Esimde yürüyüşten Vazgeçtim diye triplendi adam istikrari seviyorbende napayim yağmur yağsın islanayim mi dedim o da yağsın nolcak dedi bende hasta olayım ameliyat oldum yatmadim ya siz beni hasta olarak gormeyin dedim tamam dedi ama uykum vardı
Kiz senin kilon azdi?kac kiloydun ki bi tek derdin gobek evde mekik ceksen o da gider ama benim oylee mi kalca eccuk gobek belden asagisi aldi kiloyu bi de masslaaah gkgus de var e daha nooolsun?Zayiflicaz inanıyorum ben
Sehzade bi dogsun kucaga alistrmicam onu koyacam tavrimi oyle her geln kucaga alir surekli kucakta pohpohlanirsa olmaaaaz...cileyi brn cekerim onlar gidince...varya herkes 4 gozle bekliyo gelmesini simdiden taki listesi yapiim bari
Ne biliiim benim icimden kiz geciyo saglikli olsunlar yeterki ama bekleyis sehzade gibime geliyo!...yengesi diyoki simdi neler neler cikmis bizim dogumda boyle cicili bicili seyler yoktu bende dedim yenge sen icinde kaldiklarini yaz ben dogumda tek tek gerceklestiririmŞehzade yani sultan değilhayirlisiyla bi gelsinler onlar karar veriyor senin hareketlerine bazıları kucakci oluyor ben taktiklarimi alsam yeter eşimin ailesinde taki yok bende zıbın listesi yapayım
Kiz senin kilon azdi?kac kiloydun ki bi tek derdin gobek evde mekik ceksen o da gider ama benim oylee mi kalca eccuk gobek belden asagisi aldi kiloyu bi de masslaaah gkgus de var e daha nooolsun?
Ayyy kiz bi gorsen ne guzel seyler var isme ozel battaniye hastane cikisi kapi susu hosgeldin hediyeleri...mevlutu saymiyorum bile...ama ahdim vaar ilk bebegimde bunlari fazlasiyla yapicam insallah...bi de sanci tutup devlet hastanesine atiyomusum kendimi yazik hayallerimeŞehzade yani sultan değilhayirlisiyla bi gelsinler onlar karar veriyor senin hareketlerine bazıları kucakci oluyor ben taktiklarimi alsam yeter eşimin ailesinde taki yok bende zıbın listesi yapayım
Arkadaslar merhaba araniza yeni katiliyorum uzun sure sizi okudum bugun uye olmaya karar verdim agustosta iki yillk evli olacagim bebek girisimine
Deliiii yaaaEn son 49 ama boy yok bende bazen ve göbek var. Hamilelikte bile bu kadar değildi göbek . ben yürümek istiyorum d vitamini almış olurum hem . bak bu sabah için bi bahane daha güneş yoktu vitaminde yok
Oyleee herseyden mahrum kaliyoruz yahu...Facesi olmayan trip can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?