Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben girmisimdir ruyana...dun kv ile beraber bi bebk ziyaretine gittik bebek 6 aylik ama masssalllaah tosuncuk...aldim kucagima terazi asagi dogru kaymis gibi kollarim yer ile yeksaan olduuu

benim bu gün ki yürüyüş hayal oldu sabah bi uyandım dışarısı bulutlu e birazda uykum vardı ya yağmur yağarsa dedim uyudum
Yagarsa yagmur yagar yagarda yagmur yaagaar:)))kuzum niye kendine bahane turetiyon kiiiizzz daha iyi kapali hava iste sicaklamiyacaktin...ben yaptim yuruyusu geldim evi supurdum haaa ondan once esimle kavga ettim yolladim ise:))))simdi de silmeye geldi sira...

Ben girmisimdir ruyana...dun kv ile beraber bi bebk ziyaretine gittik bebek 6 aylik ama masssalllaah tosuncuk...aldim kucagima terazi asagi dogru kaymis gibi kollarim yer ile yeksaan olduuu

Sürekli kilo deyince rüyalarda ona gore hal aldi maşallah maşallah senin tombis bebegin olsa yürüyüşe gerek kalmaz kaldır yatır derken kas yaparsın

8 de çıkıyorum ben güneş olmuyor oluyor da sahanın yarısı . sitede ki binaların golgesinde kalıyor. Esimde yürüyüşten Vazgeçtim diye triplendi adam istikrari seviyor bende napayim yağmur yağsın islanayim mi dedim o da yağsın nolcak dedi bende hasta olayım ameliyat oldum yatmadim ya siz beni hasta olarak gormeyin dedim tamam dedi ama uykum vardı

Sürekli kilo deyince rüyalarda ona gore hal aldi maşallah maşallah senin tombis bebegin olsa yürüyüşe gerek kalmaz kaldır yatır derken kas yaparsın
Sehzade bi dogsun kucaga alistrmicam onu koyacam tavrimi oyle her geln kucaga alir surekli kucakta pohpohlanirsa olmaaaaz...cileyi brn cekerim onlar gidince...varya herkes 4 gozle bekliyo gelmesini simdiden taki listesi yapiim bari

Anaaa adam tamam demis sen niye cikmiyon?neymis ben sabah yuruyuse cikiyomusum onunla ilgilenmiyomusum haftalik olagan kavgamizi baslatan sacma sebep...sanki keyfime cikiyom ben istemiyo muyum yatmak heeey heey

Arkadaslar merhaba araniza yeni katiliyorum uzun sure sizi okudum bugun uye olmaya karar verdim agustosta iki yillk evli olacagim bebek girisimine baslayali uc ay olacak bu ay bugun de sogan kurune basladim benim durumum boyle :)

Son düzenleme:
Sehzade bi dogsun kucaga alistrmicam onu koyacam tavrimi oyle her geln kucaga alir surekli kucakta pohpohlanirsa olmaaaaz...cileyi brn cekerim onlar gidince...varya herkes 4 gozle bekliyo gelmesini simdiden taki listesi yapiim bari

Şehzade yani sultan değil hayirlisiyla bi gelsinler onlar karar veriyor senin hareketlerine bazıları kucakci oluyor ben taktiklarimi alsam yeter eşimin ailesinde taki yok bende zıbın listesi yapayım

Şehzade yani sultan değil hayirlisiyla bi gelsinler onlar karar veriyor senin hareketlerine bazıları kucakci oluyor ben taktiklarimi alsam yeter eşimin ailesinde taki yok bende zıbın listesi yapayım
Ne biliiim benim icimden kiz geciyo saglikli olsunlar yeterki ama bekleyis sehzade gibime geliyo!...yengesi diyoki simdi neler neler cikmis bizim dogumda boyle cicili bicili seyler yoktu bende dedim yenge sen icinde kaldiklarini yaz ben dogumda tek tek gerceklestiririm

Kiz senin kilon azdi?kac kiloydun ki bi tek derdin gobek evde mekik ceksen o da gider ama benim oylee mi kalca eccuk gobek belden asagisi aldi kiloyu bi de masslaaah gkgus de var e daha nooolsun?

En son 49 ama boy yok bende bazen ve göbek var. Hamilelikte bile bu kadar değildi göbek . ben yürümek istiyorum d vitamini almış olurum hem . bak bu sabah için bi bahane daha güneş yoktu vitaminde yok

Ayyy kiz bi gorsen ne guzel seyler var isme ozel battaniye hastane cikisi kapi susu hosgeldin hediyeleri...mevlutu saymiyorum bile...ama ahdim vaar ilk bebegimde bunlari fazlasiyla yapicam insallah...bi de sanci tutup devlet hastanesine atiyomusum kendimi yazik hayallerime

En son 49 ama boy yok bende bazen ve göbek var. Hamilelikte bile bu kadar değildi göbek . ben yürümek istiyorum d vitamini almış olurum hem . bak bu sabah için bi bahane daha güneş yoktu vitaminde yok
Deliiii yaaakiz 49 ne beeee...yerinde olsam mekik ceker yarim saat yururdum...bu haftayayi atlatiim aksamda cikicam yuruyuse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…