Gebe kalamayanlar buraya.....

afff affffffffff icimizi yaktin. hayatta en zor sey ümitsizlik, INSALLAH tez zamanda hamis kalirsin canim. gecmis olsun desem gecermi?? herseyin ilaci zaman dimi canim opuyorumnanaktan

umutlubirben nasılsın canım? Ben bu aralar pek giremedim misafir falan vardı yoğundum arada baktım çıktım. Yok mu güzel haberler verecek?

nasil oliyim canim ya nasil anlatiyim durumu bilmiyorum sabahlari kalkmak istemiyorum.cünkü yine bebek yoktu bu ayda.güzel haberler yok. INSALLAH önümüzdeki ay canim. peki sen nasilsin. nelr yaprin canim. kaydirigubbakcemile5

ileriki sayfalarin birinde 2 yasinda kizim var demisti.simdi yine bebek istiyorum diye yazmisti. o arkadasima diyorumki hos geldin nihayet bos gelmedin. allah kizini anali babali etsin canim, tekrar saglili, hayirli, boool rizikli evlatlar nasip etsin. AMIINNN olumunekankayizsmile

kızlar herkes stres yapma diyo ama allah aşkına insanın elinde mi çevremde bütün arkadaşlarım ya hamile ya da çocukları var şimdi bir sürü hamile arkadaş var doğum yapıcak onların bebeklerini bakmaya nasıl gidicem valla gücüm kalmadı beni bitiren stres zaten bi deri bi kemik kaldım stresi yenemiyoruuum daha doğrusu nasıl yenicem bilmiyorum

kizlarrrrrr herseyi doktorlarin insiyatifine birakmayin. sizde arastirin doktorlari yönlendirin. ben ve esim öyle yapiyoruz. yoksa benim doktorum hersey cok iyi diyor bizi basindan saliyordu. biz israr ettik baska tedavi yöntemi yokmu dedik o da beni gecen sene kücük bir ameliyatla rahimime bakti meger tüplerde sorun varmis.karnima yapisikmis. birde yumurtalarimin üstünde ince perde varmis.meger rahim ici sadece bu yöntemle görünürmüs. yani ultrasyondan görünmezmis. birde her sey yolun da diyerek bizi tam 3 yil oyaladi. bu ay olur öbür ay olur dedi 3 yil gecti. ben 5 yillik evliyim. bu yazdiklarimi okuyun özellikle yeni tedaviye baslayan arkdaslarim okusun. biraz yardimim dokunursa ne mutlu bana.

nasil oliyim canim ya nasil anlatiyim durumu bilmiyorum sabahlari kalkmak istemiyorum.cünkü yine bebek yoktu bu ayda.güzel haberler yok. INSALLAH önümüzdeki ay canim. peki sen nasilsin. nelr yaprin canim. kaydirigubbakcemile5

napiyim canım yaa tatilde bol bol kendime vakit ayırıyorum, kafamı dinliyorum. sıkma can ını önümüzdeki ay inşallah. bakalım bizim durumlar ne olacak.. daha var tabi de ben nedense bu ay da hiç umutlu değilim. hayırlısı olsun artık ne diyelim. Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin.

canım ben napiim? benle beraber düşük yapan kadın nerdeyse doğum yapacak. bende tık yok kaydirigubbakcemile3 valla ben artık kafaya takmamaya çalışıyorum ölüm yok ya sonunda tüp bebeğe kadar yolu var ne yapalım...

ne yap biliyormusun. bebek özlemini acikca herkes icinde dile getir. hem sen rahatlarsin, hemde herkesten önce dedigin icin . kmise sana sormaz bebegin olmuyormu. doktora gittigini cok istedigini ama her seyin ALLAH tan geldigini söyle.inana bu seni dahada rahatlaticaktir. sen zaten 1 tane dogurmussun. kaydirigubbakcemile5

kızlar ben adet oldum.mafoldumben
artık şubatta tedavi yeniden başlıcak bu arada soğan kürüne başlıcam haftaya 2 gün önceden oldum adetide 2 gün umutlanmaya bile hakkım yok ama nedense artık üzülmüyorum alışmış beynim zaten şüphelenmem hata kendi kendime dedim sen kimsinki ya senin çocuğun olsun inş sizler den biri hamile olurda seviniriz.

canım niye öyle söylüyosun? tabiki bir gün bizim de çocuğumuz olacak. o zaman bu günleri düşünüp gülcez belki de. anı olup kalacaklar. sakın umutsuzluğa kapılma. her şeyin bir vakti var. Rabbim ol deyince olur. sen kalbini ferah tut. opuyorumnanaktan

canim ben senin gibi ve de diger arkadaslarim gibi cevreden etkilenmiyorum.cünkü yurt disindayim. ama gel görki türkiyeye gitmem yaklastikca ben cok üzülüyorum. biliyorum orda hos geldine gelen herkes bebek yokmu diye soracaklar. o yüzden annemi, babami, bile ziyarete gitmek istemiyorum.sonrada üzülüyorum baskalari icin niye ben ailemi ziyaret etmiyim diyorum. bende tüp bebk yapmayi düsünüyorum. cokta korkuyorum ya tutmaz sa diye. ben 4 kere asilama oldum. 2 si ameliyattan önce diger 2 si sonra oldum. bende tik yok ALLAHIM duy sesimizi. bizi ümitsizlikten koru AMIN bilmiyorumkismile

canım arkadslarım umutlubirben kartanesi busecim ben geldimmmm

hoş geldin şeker merak ettik seni yaaaa can sıkıcı bişeler olmuş sanırım içeriğini tam anlamasamda... üzüldük gittin diye...

Herkese selamlar, bu gün biraz geç girdim buraya sabahtan saat 3 e kadar pasta yapımı kursuna gittim arkadaşlarım doğum günü hediyesi olarak bana bu kursu armağan ettiler.. çok güzel ve eğlenceliydi... bu gün vicudumdan endorfin fışkırıyor resmen.. sizler ne yaptınz..

Bazı arkadaşların mesajlarını okudum inanın çok üzüldüm, rabbim hepimizin yüzünü tez zaman da güldürsün.... dua edelim birbirimiz için kızlar.... hepinizi öptüm güzel yanaklarınızdan...

pptya canim hani isyan etmek yoktu. bizler hepimiz ayni durumdayiz. ne demek sen kimsin. sen cocuk dogurup sokaga birakan annelerden dahami kötüsün. canim ALLAH vermeyince vermiyor. cok israr etme. ben isrsri biraktim artik. MEVLANA HZ güzel sözünü duduktan sonra. diyorki SEN CEKIL ARADAN, TECELLI ETSIN YARADAN . yaaa ne kadar güzel bir söz dimi hadi canim kendini toparla. opuyorumnanaktanlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…