Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben ilk gebelik kaybından sonra girmiyodum mağazalara ama simdi bakıyoruz seciyoruz. Mevlut şekerleri kapı süslerine falan. İnşallah nasip olurda yaparız canım. Devlete gidersen dogurmuyorum de tut boşa gitmesin hazırlıklar

Valla o aciya naparim bilmiyorum bi de gider de gelmezse hoppaaa al sezeryana...onun icinde kilo vermem lazim bakk herseyin yolunda gitmesi lazim...eheyyy oldu da 9 ay gecti dogum kaldi geriye napsakki?

Aynen canım sağlıkla gelsinler hayirlisiyla

Haa bi de isim tartismasi erkek olursa abdullah dursun...yaz bakalim kapiya hosgeldin abdullah dursun diyee cekeceegim var baciiiimmm

Valla o aciya naparim bilmiyorum bi de gider de gelmezse hoppaaa al sezeryana...onun icinde kilo vermem lazim bakk herseyin yolunda gitmesi lazim...eheyyy oldu da 9 ay gecti dogum kaldi geriye napsakki?

O günlerde gelecek inşallah bugün ki gibi ben temizliğe gidiyorum değil ben doğuma gidiyorum diceksin

Evet oyle olur herhalde ama arkadaslar bana deyip duruyorlar oncesi niye bir gitmiyorsun diye hepsi hamileligi dusunur dusunmez gitmisler

Evet oyle olur herhalde ama arkadaslar bana deyip duruyorlar oncesi niye bir gitmiyorsun diye hepsi hamileligi dusunur dusunmez gitmisler

Aslında gitmen iyi olur hamilelik öncesi folik asit verir . bazı doktorlar hormonlara 6 aydan önce bakmiyorlar gidecegin doktora da bağlı ya da 6 7 aydır deniyoruz da diyebilirsin . 6 ay bekleyip sonrasında hormonlarda sorun olanlar olabiliyor düşününce gitmek iyi ama iste doktorlar bekletiyor

Dursun koymayin durmasin devamı gelsin
Dede ismiymis...kiz kardesine demis o vermemis o ismi ikiz erkek evladi var bi de...ama kendi cocuguna vericekmis...abdullah da benim dedmin ismi...aaa dur bakim bu taktigi yapiim dursun olursa daha olmaz durur diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…