- 18 Mart 2013
- 59
- 52
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.001
Daha yeni cocuk yapmaya karar verdik bu ay ucuncu ayimiz olacak o yuzden daha doktora bile gitmedimMerhaba Cnm h.g peki bi sorun tedavi falan oldun mu
Ayyy kiz bi gorsen ne guzel seyler var isme ozel battaniye hastane cikisi kapi susu hosgeldin hediyeleri...mevlutu saymiyorum bile...ama ahdim vaar ilk bebegimde bunlari fazlasiyla yapicam insallah...bi de sanci tutup devlet hastanesine atiyomusum kendimi yazik hayallerime
Valla o aciya naparim bilmiyorum bi de gider de gelmezse hoppaaa al sezeryana...onun icinde kilo vermem lazim bakk herseyin yolunda gitmesi lazim...eheyyy oldu da 9 ay gecti dogum kaldi geriye napsakki?Ben ilk gebelik kaybından sonra girmiyodum mağazalara ama simdi bakıyoruz seciyoruz. Mevlut şekerleri kapı süslerine falan. İnşallah nasip olurda yaparız canım. Devlete gidersen dogurmuyorum de tut boşa gitmesin hazırlıklar
Ne biliiim benim icimden kiz geciyo saglikli olsunlar yeterki ama bekleyis sehzade gibime geliyo!...yengesi diyoki simdi neler neler cikmis bizim dogumda boyle cicili bicili seyler yoktu bende dedim yenge sen icinde kaldiklarini yaz ben dogumda tek tek gerceklestiririm
Haa bi de isim tartismasi erkek olursa abdullah dursun...yaz bakalim kapiya hosgeldin abdullah dursun diyee cekeceegim var baciiiimmmBen ilk gebelik kaybından sonra girmiyodum mağazalara ama simdi bakıyoruz seciyoruz. Mevlut şekerleri kapı süslerine falan. İnşallah nasip olurda yaparız canım. Devlete gidersen dogurmuyorum de tut boşa gitmesin hazırlıklar
Neyse canim ben temizlige devam gorusuruz yine optumAynen canım sağlıkla gelsinler hayirlisiyla
Daha yeni cocuk yapmaya karar verdik bu ay ucuncu ayimiz olacak o yuzden daha doktora bile gitmedim
Neyse canim ben temizlige devam gorusuruz yine optum
Haa bi de isim tartismasi erkek olursa abdullah dursun...yaz bakalim kapiya hosgeldin abdullah dursun diyee cekeceegim var baciiiimmm
Valla o aciya naparim bilmiyorum bi de gider de gelmezse hoppaaa al sezeryana...onun icinde kilo vermem lazim bakk herseyin yolunda gitmesi lazim...eheyyy oldu da 9 ay gecti dogum kaldi geriye napsakki?
Giremedik icine bulursam orayi ederim insallah :)Vav in altinda bana da dua et canimmmm
Sorma bagira bagira diyo hemdeA.s canımfotoğrafı da gördüm senin oğlan ben burdayim diyor
Oy kiyamam onaaaFacesi olmayan trip can
Evet oyle olur herhalde ama arkadaslar bana deyip duruyorlar oncesi niye bir gitmiyorsun diye hepsi hamileligi dusunur dusunmez gitmisler
Burada da yani bursada da yagiyor ama islanmadik sukur :)Napiosz canlarim.. Bn saglk ocagndan gldm smdi yorldm be yagmrda yagio baya uzndm gelr gelmz
Dede ismiymis...kiz kardesine demis o vermemis o ismi ikiz erkek evladi var bi de...ama kendi cocuguna vericekmis...abdullah da benim dedmin ismi...aaa dur bakim bu taktigi yapiim dursun olursa daha olmaz durur diyeyim...Dursun koymayin durmasin devamı gelsin
Ayyyy agzin bal yisin insallah canooooo teleeee teeeO günlerde gelecek inşallah bugün ki gibi ben temizliğe gidiyorum değil ben doğuma gidiyorum diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?