Gebe kalamayanlar buraya.....

Oyyy teyzesi anasini micirsin kendisini de isirsiiin...ulu caminin arka tarafindaki han diiimi o?bak orda cok guzel esarp sallar var hemde uygun bak kiiiz
Kiz sal dolu buralar :) bi girersem icinden cikamam diye ellesmedim :) camide once sana sonra hepimize dua ettim :)

S.a.. Hanımlar İstanbul'dan sesleniyorum, yağmur gök gürültüsü can sıkıntısı
ne ararsan var!

Dede ismiymis...kiz kardesine demis o vermemis o ismi ikiz erkek evladi var bi de...ama kendi cocuguna vericekmis...abdullah da benim dedmin ismi...aaa dur bakim bu taktigi yapiim dursun olursa daha olmaz durur diyeyim...

Eşimin ailesinde de var o isim verme olayı hatta trajikomik bi olay var. Kp adı mustafa kayniminda mustafa. Eşimin amcasının adi halil onun oğlunun adı da halil. Halille mustafa elektirik direğine çıkmışlar halile elektrik carpinca hastanelik olmus. Polisler halilin annesine çocuğun adi ne demişler o da halil demiş babasının adı halil demiş , cocugun yaninda kim vardı demiş mustafa demiş mustafanin babası kim mustafa demiş polisler bu kadın şokta demişler

Haha ay çok güldüm canım yaa.. Yaşanmış olay ama..
Benim kayınvalide de kendi ismini vermek istiyo
kızınız olursa benim adımı koyun diye baskıları var şimdiden..
Ben istemiyorum ama eşimi ikna etti gibi..

yaren92 özel mesajla sormuştum sanki bir kaç gün önce..
ama sanırım görmedin,
iyisindir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…