- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.021
Et et deki yavrum sen de dua et teyzosa bi evlat gelsin saglikli hayirli...sonra buraya gelip o da bebisiyle dua etsinn...Giremedik icine bulursam orayi ederim insallah :)
Ama sogk deil hava demi.Burada da yani bursada da yagiyor ama islanmadik sukur :)
Sevin beni yaaa opun oksayin ilgi gosteriinnOy kiyamam onaaa
En iyisi ben yagmur yagiyoken balkonu yikayayim attiriiiim suyu asssaaga dogruAma sogk deil hava demi.
Kiz sal dolu buralar :) bi girersem icinden cikamam diye ellesmedim :) camide once sana sonra hepimize dua ettim :)Oyyy teyzesi anasini micirsin kendisini de isirsiiin...ulu caminin arka tarafindaki han diiimi o?bak orda cok guzel esarp sallar var hemde uygun bak kiiiz
Yok ya pistim hatta sicakAma sogk deil hava demi.
Ciciiii ciciiiiSevin beni yaaa opun oksayin ilgi gosteriinn
Allah razi olsun canim...dualarin kabul olsun hem bu mubarek gunde hemde mubarek mekanda...Kiz sal dolu buralar :) bi girersem icinden cikamam diye ellesmedim :) camide once sana sonra hepimize dua ettim :)
Dede ismiymis...kiz kardesine demis o vermemis o ismi ikiz erkek evladi var bi de...ama kendi cocuguna vericekmis...abdullah da benim dedmin ismi...aaa dur bakim bu taktigi yapiim dursun olursa daha olmaz durur diyeyim...
Ayyyy agzin bal yisin insallah canooooo teleeee teee
Haha ay çok güldüm canım yaa.. Yaşanmış olay ama..Eşimin ailesinde de var o isim verme olayı hatta trajikomik bi olay var. Kp adı mustafa kayniminda mustafa. Eşimin amcasının adi halil onun oğlunun adı da halil. Halille mustafa elektirik direğine çıkmışlar halile elektrik carpinca hastanelik olmus. Polisler halilin annesine çocuğun adi ne demişler o da halil demiş babasının adı halil demiş , cocugun yaninda kim vardı demiş mustafa demiş mustafanin babası kim mustafa demiş polisler bu kadın şokta demişler
Hayir hep ben almayayim kirisalim yani :))))
Bursa ulu camiden selamlar
Sevin beni yaaa opun oksayin ilgi gosteriinn
Amiiiin :) firsat bulmusken kacirmadim :))Allah razi olsun canim...dualarin kabul olsun hem bu mubarek gunde hemde mubarek mekanda...
Aaa gercekten mi guzel olmus buralar ya bende gelmeyeli bayaa olduydu :)annemin memleketi bütün akrabalarımız orda özledim bursayı bu yaz gitmek istiyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?