- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.041
Facesi yok garibimin :)kuzum hayırdır geçmişi okuyamadım bi durum yoktur ınsallah moralın mı bozuk ?
Aaa gercekten mi guzel olmus buralar ya bende gelmeyeli bayaa olduydu :)
Facesi yok garibimin :)
Amaaaan bizimkinin babasinin degil dedesinin ismi de...onun babasinin ismi benim esimin ismiymis:)))bilmiyom napcaz saban oglu saban mevzusu oldu tam!...Eşimin ailesinde de var o isim verme olayı hatta trajikomik bi olay var. Kp adı mustafa kayniminda mustafa. Eşimin amcasının adi halil onun oğlunun adı da halil. Halille mustafa elektirik direğine çıkmışlar halile elektrik carpinca hastanelik olmus. Polisler halilin annesine çocuğun adi ne demişler o da halil demiş babasının adı halil demiş , cocugun yaninda kim vardı demiş mustafa demiş mustafanin babası kim mustafa demiş polisler bu kadın şokta demişler
Aynen vardi dondurttu...simdi de diyorum kizlar orda o da cikkksss diyo forumdan yazosiyon iste diyoeşimi izin vermiyor
Sabah oyleddi de simdi iyiyim ...onlarin facei var goruyolar birbirini ben goremiyorum onlarda bana sefkat gosteriyolar:)))kuzum hayırdır geçmişi okuyamadım bi durum yoktur ınsallah moralın mı bozuk ?
Tam zamanlama yaniiiAmin aminsen temizliğe gitmeseydin şuan yağmurda ıslanmış olacaktim
Sabah oyleddi de simdi iyiyim ...onlarin facei var goruyolar birbirini ben goremiyorum onlarda bana sefkat gosteriyolar:)))
Ben de mesajları temizleyince bakamadım canım, iyi olmana sevindim..İyiyim canım gormemisimdir
Tam zamanlama yaniiibende temizlik bitmedi hala kahvaltidan beri biaey yemiyorum aciktim beee daha toz alinacak...banyo temizlencekkk
O ne kiz tekerleme gibiEşimin ailesinde de var o isim verme olayı hatta trajikomik bi olay var. Kp adı mustafa kayniminda mustafa. Eşimin amcasının adi halil onun oğlunun adı da halil. Halille mustafa elektirik direğine çıkmışlar halile elektrik carpinca hastanelik olmus. Polisler halilin annesine çocuğun adi ne demişler o da halil demiş babasının adı halil demiş , cocugun yaninda kim vardı demiş mustafa demiş mustafanin babası kim mustafa demiş polisler bu kadın şokta demişler
Eşimin ailesinde de var o isim verme olayı hatta trajikomik bi olay var. Kp adı mustafa kayniminda mustafa. Eşimin amcasının adi halil onun oğlunun adı da halil. Halille mustafa elektirik direğine çıkmışlar halile elektrik carpinca hastanelik olmus. Polisler halilin annesine çocuğun adi ne demişler o da halil demiş babasının adı halil demiş , cocugun yaninda kim vardı demiş mustafa demiş mustafanin babası kim mustafa demiş polisler bu kadın şokta demişler
Simdi oturdum da durmak yok tekrar baslicam...arada geliyorum bakiyorum oyleOoo kolay gelsin bende oturuyorum öle
Oralari anlatsana bana kuzum napiyosunuz neler yasiyosunuzfacede de fazla bişey paylaşılmıyor burarı gibi orasıda sessiz :)
Oralari anlatsana bana kuzum napiyosunuz neler yasiyosunuz
Benim en az 12 :-/benimde oldu ya 2 sene olmuştur
Ooooo kop kop cuppa cuppaOralari anlatsana bana kuzum napiyosunuz neler yasiyosunuz
Tamam arada sen bana haberlerini veraynı burası gibi canım giren cıkıyor niye böyle oldu bilmem arada @zumrutanka ablacım paylaşımlar yapıyor ılknur suan bursada gezıyor oranın fotolarını atmış öyle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?