- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.161
Yok kiizzz o da duzmece...bi insan kiz yanindayken bile bile bakarmi kizin gozune sokuyo bakip da...kizda yalandan sen nereye bakiyosun oyle diyo o da denizeee diyo diyaloglardan belli kuzum...ise yaramaz bi oyun iste...zaten bir kaç kere sorun cıktı gözü dişarda mı sanki cocuğun öyle anladım ben
E nasılsın canimcim anlat bakalım sayfa olarak durgunuz da sen daha da bi durgunsun gibi
Yok kiizzz o da duzmece...bi insan kiz yanindayken bile bile bakarmi kizin gozune sokuyo bakip da...kizda yalandan sen nereye bakiyosun oyle diyo o da denizeee diyo diyaloglardan belli kuzum...ise yaramaz bi oyun iste...
Yusuf kavakli mi bende ona ve saracogluna bakiyorum bi de kavakli hoca zahideye birak Allahini seversen diye atarlaniyo ya ona guluyorum en cokbizde oturmuş izliyoruz sonra sinir oluyoruz işteama pr dr ibrahim saraçoğlu var ya o bide başka bir hoca var dini konularla ilgili konuşuyorlar aklıma gelmedi ismi en ccok ben onlar için bakıyorum
Askinin nazari degmistir sana kuzum....Evet canm öyle sanırım
Var gene üstümde bişey bilmiyorum işte
Yusuf kavakli mi bende ona ve saracogluna bakiyorum bi de kavakli hoca zahideye birak Allahini seversen diye atarlaniyo ya ona guluyorum en cokdini anlamda da saptirma yok anlatrken biktirmiyo bende seviyorum...
Aynrn canimevet kuzumm onlarla birlikte bizdebari bilgi sahibi oluyoruz :)
Evet canm öyle sanırım
Var gene üstümde bişey bilmiyorum işte
Eşimin ailesinde de var o isim verme olayı hatta trajikomik bi olay var. Kp adı mustafa kayniminda mustafa. Eşimin amcasının adi halil onun oğlunun adı da halil. Halille mustafa elektirik direğine çıkmışlar halile elektrik carpinca hastanelik olmus. Polisler halilin annesine çocuğun adi ne demişler o da halil demiş babasının adı halil demiş , cocugun yaninda kim vardı demiş mustafa demiş mustafanin babası kim mustafa demiş polisler bu kadın şokta demişler
eşin geldi durgunlaştın tam tersi olması gerekiyordu sanki
Var işte içinden çıkılmaz şeyler kuzum napayım..
Benim eşim de öyle. Babası kendi ismini koymuş bizde evlendikten sonra nüfus cüzdanlarını değiştirmeye gittik orda komik olmuştu bu olay :) adam ikiledi babanın adı babanın diye
Aynen vardi dondurttu...simdi de diyorum kizlar orda o da cikkksss diyo forumdan yazosiyon iste diyo
Bir suru arkadas var...evlenen cocugu olan hicbirinden haberim yokAynı benimki işte. Bende sendenim kuzum kapattırdı
sezeryan olmuş. ben hastanede yaklaşık 120 kilo bi kadınla tanışmıştım hamileydi . olmaz diye bişi yok nasip işi
Askinin nazari degmistir sana kuzum....
Bir suru arkadas var...evlenen cocugu olan hicbirinden haberim yok
Yok yiyiyorum devamli ama sisiyom midem sisiyor :-/Yok mu yol kenarinda manav yada sehir icinde marketler vardir cikmadiysaniz bursadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?