Gebe kalamayanlar buraya.....

zaten bir kaç kere sorun cıktı gözü dişarda mı sanki cocuğun öyle anladım ben
Yok kiizzz o da duzmece...bi insan kiz yanindayken bile bile bakarmi kizin gozune sokuyo bakip da...kizda yalandan sen nereye bakiyosun oyle diyo o da denizeee diyo diyaloglardan belli kuzum...ise yaramaz bi oyun iste...

Yok kiizzz o da duzmece...bi insan kiz yanindayken bile bile bakarmi kizin gozune sokuyo bakip da...kizda yalandan sen nereye bakiyosun oyle diyo o da denizeee diyo diyaloglardan belli kuzum...ise yaramaz bi oyun iste...

bizde oturmuş izliyoruz sonra sinir oluyoruz işte ama pr dr ibrahim saraçoğlu var ya o bide başka bir hoca var dini konularla ilgili konuşuyorlar aklıma gelmedi ismi en ccok ben onlar için bakıyorum

bizde oturmuş izliyoruz sonra sinir oluyoruz işte ama pr dr ibrahim saraçoğlu var ya o bide başka bir hoca var dini konularla ilgili konuşuyorlar aklıma gelmedi ismi en ccok ben onlar için bakıyorum
Yusuf kavakli mi bende ona ve saracogluna bakiyorum bi de kavakli hoca zahideye birak Allahini seversen diye atarlaniyo ya ona guluyorum en cokdini anlamda da saptirma yok anlatrken biktirmiyo bende seviyorum...

Benim eşim de öyle. Babası kendi ismini koymuş bizde evlendikten sonra nüfus cüzdanlarını değiştirmeye gittik orda komik olmuştu bu olay :) adam ikiledi babanın adı babanın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…