Gebe kalamayanlar buraya.....

ben haberler başlayana kadar bakıyorum o sıra da denk geliyorum ama kız hoşuma gidiyor bugün ki giyimi falan güzeldi. bana da çocuk samimi gelmiyor evlenecek olgunluk yok gibi
Saracoglunu gordum durdum gobek eriten kur diyo du da cikmadi ya?o sirada gordum kiz guzel ama geveze ..ben idare ederim liderim tarzinda ama peeeeh o oyle sansin onu idare ediyolar asil..

Resmen rayting tuzagi...cocuga inanmiyorum ben samimi olarak o kizla evlenme derdinde degil anasiyla 2si bir olmus...yazik kiza dicem o da halinden memnun...amaaaan bosver...benim aklim aray doktugu muhallebide kaldi ohhh tatli istiyorum ama yaaaaa
O ney ki kiz :-/

faydalı bişi yemiş olayım diye tut kendini aklına tartı gelsin .. bizde eşimle aynıyız bisküvi çikolata ne varsa alıyoruz gerçi ben pek sevmiyorum
Hayir tutamiiccciiimm...bi profiterol yeter banaaa...ee kahvaltiyi abartmadim ogle yemegi corbaydi ekmeksiz...aksam salata yerim...bi de profiterol ooohhhh missss

Hayir tutamiiccciiimm...bi profiterol yeter banaaa...ee kahvaltiyi abartmadim ogle yemegi corbaydi ekmeksiz...aksam salata yerim...bi de profiterol ooohhhh missss

hakketmiş ye benden izin sana benim içinde ye benim için yerken ekmek bandıra bandıra ye

hakketmiş ye benden izin sana benim içinde ye benim için yerken ekmek bandıra bandıra ye
Hangisine profiterole mi inun icinde ekmek var kuzuuuumsalatayi yiyemem...ama tonbalikli misir salata gece yatana kadar tutar beni...hayiiiirrr aciiiim beeeen...zalim kaloriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…