- 19 Ocak 2015
- 422
- 213
- 133
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.121
Ay demeeee...bi iskender olsa da yesek yaaa bizim yerimize ilknur yer artik
Saracoglunu gordum durdum gobek eriten kur diyo du da cikmadi ya?o sirada gordum kiz guzel ama geveze ..ben idare ederim liderim tarzinda ama peeeeh o oyle sansin onu idare ediyolar asil..ben haberler başlayana kadar bakıyorum o sıra da denk geliyorum ama kız hoşuma gidiyor bugün ki giyimi falan güzeldi. bana da çocuk samimi gelmiyor evlenecek olgunluk yok gibi
O niyeki kuzum?alisverise cikinca cikolatayi abartmasam bari?biri bizi durdursungidem keçiboynuzu pekmezi bari yiyem
Bende 2003 mezunuyum lise 2de gittim ayni sene gitmisiz :))Bende en son 2002 gittim :)
O ney ki kiz :-/Resmen rayting tuzagi...cocuga inanmiyorum ben samimi olarak o kizla evlenme derdinde degil anasiyla 2si bir olmus...yazik kiza dicem o da halinden memnun...amaaaan bosver...benim aklim aray doktugu muhallebide kaldi ohhh tatli istiyorum ama yaaaaa
Eeeee yidim :-/ ama pek de bi farkli degil bursadakiAy demeeee...bi iskender olsa da yesek yaaa bizim yerimize ilknur yer artik
O niyeki kuzum?alisverise cikinca cikolatayi abartmasam bari?
Emrahin oglu figen diye bi kizi buldu ya o laz boregi yapti onu diyoruz kuzum...O ney ki kiz :-/
Hmmm sen yerinde yememissin kuzum kendi restorani var iskender soyismini hatirlmiyorum iskenderi omu ne yapmis cooook eskiden...iyiydi orasi...bende 2010da gittim en son...Eeeee yidim :-/ ama pek de bi farkli degil bursadaki
Hayir tutamiiccciiimm...bi profiterol yeter banaaa...ee kahvaltiyi abartmadim ogle yemegi corbaydi ekmeksiz...aksam salata yerim...bi de profiterol ooohhhh missssfaydalı bişi yemiş olayım diyetut kendini aklına tartı gelsin .. bizde eşimle aynıyız bisküvi çikolata ne varsa alıyoruz gerçi ben pek sevmiyorum
Hayir tutamiiccciiimm...bi profiterol yeter banaaa...ee kahvaltiyi abartmadim ogle yemegi corbaydi ekmeksiz...aksam salata yerim...bi de profiterol ooohhhh missss
Hangisine profiterole mi inun icinde ekmek var kuzuuuumhakketmiş ye benden izin sanabenim içinde ye benim için yerken ekmek bandıra bandıra ye
Hangisine profiterole mi inun icinde ekmek var kuzuuuumsalatayi yiyemem...ama tonbalikli misir salata gece yatana kadar tutar beni...hayiiiirrr aciiiim beeeen...zalim kaloriiii
En iyisi sal gtsn yagmr mu sumu anlaslmz :)En iyisi ben yagmur yagiyoken balkonu yikayayim attiriiiim suyu asssaaga dogru
Ahahahaaha...o degil ben eksili yapiyorum nar eksisi limon bol bol en sonunda ona ekmek banasim geliyo tutuyorumben salatayla doyarım ama yanında 1 ekmek olsun yeter
Aynen oyle yaltim kuzum şakır şakır yikadim...ama yagmur bitmisti o zaman...yagiyo sanmislardirEn iyisi sal gtsn yagmr mu sumu anlaslmz :)
Aynen bnde terledm bde kar yagioms gbi kaln gynmsmYok ya pistim hatta sicak
Yne bastrdi bak demslerdrAynen oyle yaltim kuzum şakır şakır yikadim...ama yagmur bitmisti o zaman...yagiyo sanmislardir
Ahahahaaha...o degil ben eksili yapiyorum nar eksisi limon bol bol en sonunda ona ekmek banasim geliyo tutuyorumellerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?