Gebe kalamayanlar buraya.....

He. Zahidenin bi derdi o mu kaldi anlamadim yani
Sorma tayfun once is istedi sonra es...sirada babami getirin dicek?hadi kucuklugunden beri istenmeyen cocuk oldu sknti cekti tamam hakli da kizla beraber sanki reyting cabasi yildizini parlatma dikkat cekme ugrasi var????

Sorma gece uyaniyorum hemen kendimi dinliyorum uyuyor mu o da uyanik mi diye :)

aynen canım aklım hep onunla ne zaman tekme atcak diye bekliyorum remen dün yatıyordum sırt üstü ayaklarımıda eşime doğru uzattım bacaklarında yani o anda vurmya başladı hemen elini koydum bak babası nasılda güçlü olcak mertimiz dedim o anda vurdu tekrar ilk defa hissettı bizimkide duygulandı hemen aa vurdu vurdu diyo

Sorma tayfun once is istedi sonra es...sirada babami getirin dicek?hadi kucuklugunden beri istenmeyen cocuk oldu sknti cekti tamam hakli da kizla beraber sanki reyting cabasi yildizini parlatma dikkat cekme ugrasi var????
Bence aynen oyle cok sacma figen dedigin kapali olan mi

aynen katılıyorum bide annesi börek yaptırtıyo daha bişey yok ortada ne hakkı var daha simdden bakalım gelini olcak mı bide

aynen katılıyorum bide annesi börek yaptırtıyo daha bişey yok ortada ne hakkı var daha simdden bakalım gelini olcak mı bide
Iste maksat ortada dikkat ceken olay olsun muhabbet olsun...tanistinmi tamam bunu ekranlarda devam ettrme...git gorys anlas gel evlenicez de...bu baska bisey ya hersey ortada...en sonunda biz anlasamadik ayriliyoz dicekler bitti...o kadin o kizi almaaaaaaaaz..almaz belli yani...

zaten bir kaç kere sorun cıktı gözü dişarda mı sanki cocuğun öyle anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…