- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.141
Yasak ya tatli geliyo tatli demisken supangle mi yapsamkız zayıflıcaz diyoruz ama ağzımızdan yemekten başka birşey çıkmıyor
Desin desin dursunlar bi gun bastiracam cussemle agirligimi:)))))Yne bastrdi bak demslerdr
Kz senin cussendn nlck sanki ck sismansn :))Desin desin dursunlar bi gun bastiracam cussemle agirligimi:)))))
Yasak ya tatli geliyo tatli demisken supangle mi yapsam
He. Zahidenin bi derdi o mu kaldi anlamadim yaniEmrahin oglu figen diye bi kizi buldu ya o laz boregi yapti onu diyoruz kuzum...
Gorduk onu yol kenarindaydi da bilemedim kiHmmm sen yerinde yememissin kuzum kendi restorani var iskender soyismini hatirlmiyorum iskenderi omu ne yapmis cooook eskiden...iyiydi orasi...bende 2010da gittim en son...
Bu ara akil hep onda olunca :)))
Bende ince giyindim diye hayiflaniyodum tirledimAynen bnde terledm bde kar yagioms gbi kaln gynmsm
Su an ezdim ezdim bi kac ay sonra ustunluk saglayamam kuzum:))Kz senin cussendn nlck sanki ck sismansn :))
Neyse kuzum afiyet bal seker olsun kuzuna et olsuuuuun:))Gorduk onu yol kenarindaydi da bilemedim ki
Sorma gece uyaniyorum hemen kendimi dinliyorum uyuyor mu o da uyanik mi diye :)yatıyoz onla kalkıyoz onla :))
Sagol tatlim :) ama ben meyve istiyorum yaNeyse kuzum afiyet bal seker olsun kuzuna et olsuuuuun:))
Sorma tayfun once is istedi sonra es...sirada babami getirin dicek?hadi kucuklugunden beri istenmeyen cocuk oldu sknti cekti tamam hakli da kizla beraber sanki reyting cabasi yildizini parlatma dikkat cekme ugrasi var????He. Zahidenin bi derdi o mu kaldi anlamadim yani
Yok mu yol kenarinda manav yada sehir icinde marketler vardir cikmadiysaniz bursadan?Sagol tatlim :) ama ben meyve istiyorum yadoymuyorum meyveye
Sorma gece uyaniyorum hemen kendimi dinliyorum uyuyor mu o da uyanik mi diye :)
Bence aynen oyle cok sacma figen dedigin kapali olan miSorma tayfun once is istedi sonra es...sirada babami getirin dicek?hadi kucuklugunden beri istenmeyen cocuk oldu sknti cekti tamam hakli da kizla beraber sanki reyting cabasi yildizini parlatma dikkat cekme ugrasi var????
Sorma tayfun once is istedi sonra es...sirada babami getirin dicek?hadi kucuklugunden beri istenmeyen cocuk oldu sknti cekti tamam hakli da kizla beraber sanki reyting cabasi yildizini parlatma dikkat cekme ugrasi var????
Evet o...onceki olan gitmis istememis demekki!...Bence aynen oyle cok sacma figen dedigin kapali olan mi
Iste maksat ortada dikkat ceken olay olsun muhabbet olsun...tanistinmi tamam bunu ekranlarda devam ettrme...git gorys anlas gel evlenicez de...bu baska bisey ya hersey ortada...en sonunda biz anlasamadik ayriliyoz dicekler bitti...o kadin o kizi almaaaaaaaaz..almaz belli yani...aynen katılıyorum bide annesi börek yaptırtıyo daha bişey yok ortada ne hakkı var daha simdden bakalım gelini olcak mı bide
Iste maksat ortada dikkat ceken olay olsun muhabbet olsun...tanistinmi tamam bunu ekranlarda devam ettrme...git gorys anlas gel evlenicez de...bu baska bisey ya hersey ortada...en sonunda biz anlasamadik ayriliyoz dicekler bitti...o kadin o kizi almaaaaaaaaz..almaz belli yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?