- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.181
Oncede mi vardi bu ne ya rtuk uyuyor muEvet o...onceki olan gitmis istememis demekki!...
Ay ilk defa mi hissetti ya :) bizimki gecen tekme atsin diye beklerken eli karnimda uyudu :)aynen canım aklım hep onunla ne zaman tekme atcak diye bekliyorum remen dün yatıyordum sırt üstü ayaklarımıda eşime doğru uzattım bacaklarında yani o anda vurmya başladı hemen elini koydum bak babası nasılda güçlü olcak mertimiz dedim o anda vurdu tekrar ilk defa hissettı bizimkide duygulandı hemen aa vurdu vurdu diyo
Ay ilk defa mi hissetti ya :) bizimki gecen tekme atsin diye beklerken eli karnimda uyudu :)
Valla ben bile ozluyorum ki cogu hareketini hissediyorum ona ragmen :) esim gelince an kolluyorum hareket etse de cagirsam ozlemistir diye :)vuruyormu diye soruyordu hep ama bu sefer ben sormakla olmaz hisset bakalım dedim elini koydum şok geçirdi :)))
Valla ben bile ozluyorum ki cogu hareketini hissediyorum ona ragmen :) esim gelince an kolluyorum hareket etse de cagirsam ozlemistir diye :)
Canim bence sen hamilesin demedi deme bak :))Kızlar hala bekliyorum ama kasık ve bel ağrılarım çoğaldı.. Hamiş arkadaşlar sizlerde de çok olmuş muydu??
Ağzından bal damlıyor canım inşallah öyleyimdir dua et benim için senin duan geçer..Canim bence sen hamilesin demedi deme bak :))
Ağzından bal damlıyor canım inşallah öyleyimdir dua et benim için senin duan geçer..
Hayır canım eşim izin vermiyo pazartesiye kadar beklemeye ve o güne kadar gelmezse kan tahlili yaptırmaya karar verdik.E test yapmadın mı canm?
Hayır canım eşim izin vermiyo pazartesiye kadar beklemeye ve o güne kadar gelmezse kan tahlili yaptırmaya karar verdik.
Umutlanıp sonra üzülmemden korkuyo ki haklı da
Allah'tan hayırlısını istiyorum inşallah bu gecikme bebiştir..
Vardi...bi kz grldi begenmedi galiba o is kaldi oyle...rtuk napsin kuzum sonucta programa cocuk basvurmus es bulmak icin kanalda programda reytinge bakiyo?Oncede mi vardi bu ne ya rtuk uyuyor mu
Amin aynen canım nasıl geçiricem bilmiyorumAnladım canm inşaallah öyledir allah gönlünüze göre versin. Gelmez şimdi pazartesi de offff :))
Benimde kaldi 5 6 gun ama hiiic belirti yok ne kask agrisi ne bel?sadece bazi sabahlari bazi anlarda midem bulaniyo bazen de aksam?nolcak bilmem???Kızlar hala bekliyorum ama kasık ve bel ağrılarım çoğaldı.. Hamiş arkadaşlar sizlerde de çok olmuş muydu??
Vardi...bi kz grldi begenmedi galiba o is kaldi oyle...rtuk napsin kuzum sonucta programa cocuk basvurmus es bulmak icin kanalda programda reytinge bakiyo?
EfendiiimTubiiiiiiiş
Allah'tan hayırlısını dileyelim canım bekleyip görücez..Benimde kaldi 5 6 gun ama hiiic belirti yok ne kask agrisi ne bel?sadece bazi sabahlari bazi anlarda midem bulaniyo bazen de aksam?nolcak bilmem???
Amin aynen canım nasıl geçiricem bilmiyorum
Efendiiim
Amiin canim...insallah hayirlisiyla bekliyoruz bakalim...Allah'tan hayırlısını dileyelim canım bekleyip görücez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?