Gebe kalamayanlar buraya.....

Valla esin gogus dekoltesi istemiyo surt istemiyo bacak da istemiyo eee nasil olcak senin tarzin hep bunlardan birini gerektiriyo insallah gonlune uygun bulursun tabi bu kiyafet yekinlikla ilgili de bisey?

Ya Eşim böyle sade usturuplu şeyleri seviyo özellikle dikkat çekmicek şeyleri işte gördün o kırmızıyı o tarz. Yani diyoki kokoş olma e bende napayım kanımda var ruhum böyle bezenmiş benim :))
Ben daha çok detaylı şeyleri seviyorum işte o siyah ve pudra pembesi olan tarzları. Yani allah var nerde ne giyilmesi gerektigini bilir izin de verir ama onun tek dediği sade olması yoksa mini giydiğimde oluyo. Mesela o siyahı beğenmedi. Bende aksine bayıldım. Bide yok anacım yook hep dekolteli

İşte bende öyle diyorum beğenmediğimden değil çok beğendim ama günlük elbise gibi bu konuda anlaşamıyoruz malesef. Bide diyo annen ablan ve genel olarak aileniz kapalı olduğu için daha usturuplu olmanı tercih ederim yani kimsenin senin arkandan bak bak mdk da bunu giymiş demesini istemem diyo aman da beni düşünürmüüüüüş :))) gel de ters bişey söyle şimdi buna..

Dışarı çıkıp baktin mi bisiler görüp denersen daha iyi karar verirsin

Bakıyorum canım evet bitane mağaza var sürekli alışveriş yaptığım orda gördüm bitane saks mavisi diz üstü bi elbise ama ne alırsam alayım tadilat olcak tıpkı kınalığımda olduğu gibi

Çıtı pıtı olduğun için yakışır sana aslında vücudun müsait güzel elbiseler bulabilirsin

Oyyy kuzum benm sağol. Ya buluyorum bitanem zaten ama dediğim gibi muhakkak tadilat olcak ben beden olarak 36 bile değilim abiye elbiselerde ( of yaaa zayıf olmak iyi hoş da işte al sana dezavantaj..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…