- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.221
Valla esin gogus dekoltesi istemiyo surt istemiyo bacak da istemiyo eee nasil olcak senin tarzin hep bunlardan birini gerektiriyo insallah gonlune uygun bulursun tabi bu kiyafet yekinlikla ilgili de bisey?
Evet siradan
Ya Eşim böyle sade usturuplu şeyleri seviyo özellikle dikkat çekmicek şeyleri işte gördün o kırmızıyı o tarz. Yani diyoki kokoş olma e bende napayım kanımda var ruhum böyle bezenmiş benim :))
Ben daha çok detaylı şeyleri seviyorum işte o siyah ve pudra pembesi olan tarzları. Yani allah var nerde ne giyilmesi gerektigini bilir izin de verir ama onun tek dediği sade olması yoksa mini giydiğimde oluyo. Mesela o siyahı beğenmedi. Bende aksine bayıldım. Bide yok anacım yook hep dekolteli
Çok güzelmiiş nerde kaldın kız gözlerim yollarda kaldı :))
Canım eşim falan oturuyorduk bi de ben tabletin sarjini bozdugum için sürekli sarjda kalıyor o yüzden yazamadim
he anladım kuzum iyi yapmışsın tubiş de kayboldu burdaydı ama
Insallah bitanem insallah Rabbim nasip etmiştir, tutunmuştur yavrucagin sanaAğzından bal damlıyor canım inşallah öyleyimdir dua et benim için senin duan geçer..
Aaaaaaa ama nedeen
Ya aslında dantelli güzel abiyeler var da ama bunun etek kısmı falan tuhaf geldi bana
Hmm anladım canm işte o kısım biraz kamufle edilmiş aslında
yaren92 - Aslında ben ilk bunu dedim eşim usturup diye tutturunca :) hatta hemen konuştum ama malesef ki kalmamış
Eki Görüntüle 1550372
Dışarı çıkıp baktin mi bisiler görüp denersen daha iyi karar verirsin
Çıtı pıtı olduğun için yakışır sana aslında vücudun müsait güzel elbiseler bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?