Gebe kalamayanlar buraya.....

Oyyy kuzum benm sağol. Ya buluyorum bitanem zaten ama dediğim gibi muhakkak tadilat olcak ben beden olarak 36 bile değilim abiye elbiselerde ( of yaaa zayıf olmak iyi hoş da işte al sana dezavantaj..

Elbet bulursun bedenine içine sinen bisi , zamanında benim aldiklarimda önce terziye giderdi ama simdi sadece boydan kesim için gidiyor

Elbet bulursun bedenine içine sinen bisi , zamanında benim aldiklarimda önce terziye giderdi ama simdi sadece boydan kesim için gidiyor

Bak bunu hiç tadilat yaptırmadım sanki üzerime dikilmişti adil ışık tan almıştım dayımın kızının düğünü için kendimi acayip mutlu hissediyorum içinde

Anladim da bunun bi orta yolu biraz zor canim ya bayagi bi internetten bakip arastrman lazim heralde...cunku onu kapali secsen sirtina bacagina yapiyolar dekolteyi

Bak ben seyi seviyorum siyah kalin askili gogus kismi cok acik degil tam diz hizasinda hem guzel sade hemde kapali ama nasil bulunurki simdi bi bakim...oda hakli tabi...

Formata aykiri sonucta. Zaten gecen deli oldum cafelerde haber acilacakmis tvde muzik kanali yasakmis ceza varmis zaten millet haber izlemeye gidiyor cafelere sacmalik bunlari gormeyin onlara takin
Vardi...bi kz grldi begenmedi galiba o is kaldi oyle...rtuk napsin kuzum sonucta programa cocuk basvurmus es bulmak icin kanalda programda reytinge bakiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…