Gebe kalamayanlar buraya.....

Bak ben seyi seviyorum siyah kalin askili gogus kismi cok acik degil tam diz hizasinda hem guzel sade hemde kapali ama nasil bulunurki simdi bi bakim...oda hakli tabi...

Kare yaka mı onları bende beğeniyorum dur bak bitane vardı bulayım lacivert gördüm etek kısmı volanlı çok hoş

Kızlar çok kasık ağrım var ve biraz lekelenme gibi bişey gelmiş acaba olmadı mı yine ya off

Benimkinin de totosu donmuştur bugün fark etmeden üşümüşüm benimki de bugün isyanlarda :))
Yazk meleklermze ya :) bebsler dertli dogacklr bilselr onlr icn delrdgmzi :) gecn anneme diorm ki bn dognca onun ayk parmklrni yanklrni isirirm ya dayanamam tutamam kndmi diorm kizm delrdn mi sen dio :) sna ole gelr smdi cani yansa canindan can gdr dio. Agladgni dusnsene cani yandgi icn dio anamm kiyamam kz dedm :)

Ayni canim sabah agrim oldu kasklarimdan bacaklarima vurdu...ama simdi iyiyim akintim var...baska bisey yok her aksam yaptigim ovi testini yaptim biraz silik ama belli oluyo...sen napiyosun canim
meraba bende dün incir kürü yaptım bu sabah ovulasyon testinde pozitif çıktı küre devam edeyimmi yoksa bırakayımmı bu arada kasıklarımda ara ara agrı oluyor

Kiz o aglasa bende ağlarım ki

Formata aykiri sonucta. Zaten gecen deli oldum cafelerde haber acilacakmis tvde muzik kanali yasakmis ceza varmis zaten millet haber izlemeye gidiyor cafelere sacmalik bunlari gormeyin onlara takin
Show must go on ciciiiiim)daha dur ne yasaklar cikacak?

Hayirli akşamlar kızlar Nasılsıniz ben o kadar simirliym ki delircem artik ayagımı alçıya aldılar demiştim hala yürüyemiom basamıom üzerine o kadar sıkıldm eşimde beni tek bırakıp evde gezmeye gidio

melegggm, post: 41289080, member: 657534"]Hayirli akşamlar kızlar Nasılsıniz ben o kadar simirliym ki delircem artik ayagımı alçıya aldılar demiştim hala yürüyemiom basamıom üzerine o kadar sıkıldm eşimde beni tek bırakıp evde gezmeye gidio[/QUOTE]

Kahveye gidiyor ben napim allah aşkına biri akıl versin ya 3 haftadır 1 kere dışarı çıkamadım hep yatıyorum

gggm, post: 41289103, member: 657534"]melegggm, post: 41289080, member: 657534"]Hayirli akşamlar kızlar Nasılsıniz ben o kadar simirliym ki delircem artik ayagımı alçıya aldılar demiştim hala yürüyemiom basamıom üzerine o kadar sıkıldm eşimde beni tek bırakıp evde gezmeye gidio[/QUOTE]

Kahveye gidiyor ben napim allah aşkına biri akıl versin ya 3 haftadır 1 kere dışarı çıkamadım hep yatıyorum[/QUOTE]

Şimdi geldi balım bn geldm dedi bende hiç gelmeseydin nasılsa saatlerdr yalnızm dedim o da iyi dedi geçti içeri tv izlıyo napim bi akıl verin bana noluur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…