- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.261
Anladim da bunun bi orta yolu biraz zor canim ya bayagi bi internetten bakip arastrman lazim heralde...cunku onu kapali secsen sirtina bacagina yapiyolar dekolteyi
Bebis isyan etmistir anne nolur bir daha disari cikma nolurSen bni gorsen kaln bi tunk ustne hirka salimda kalndi brz resmn kasm ayi gbi gynmsm :)))
Bak ben seyi seviyorum siyah kalin askili gogus kismi cok acik degil tam diz hizasinda hem guzel sade hemde kapali ama nasil bulunurki simdi bi bakim...oda hakli tabi...
https://www.google.com.tr/search?q=siyah+askili+abiye&client=ms-android-samsung&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4JByVaSXGsGssgHjtIDABw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=360&bih=592#imgrc=BQk7H_3LY_GhLM%3A;c1_VIPRZLSR-AM;http%3A%2F%2Fmodafan.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F07%2Fask%25C4%25B1l%25C4%25B1-uzun-adil-%25C4%25B1%25C5%259F%25C4%25B1k-abiye.jpg;http%3A%2F%2Fmodafan.org%2Fadil-isik-abiye.html%2Faskili-uzun-adil-isik-abiye%2F;749;1648
bak canim bunun bacak dekoltesi olmadigi ve dize kadar geldigini dusun kalem seklinde iyi yani A amorevole
İnomm yazktr yavrmaBebis isyan etmistir anne nolur bir daha disari cikma nolur
Kızlar hala bekliyorum ama kasık ve bel ağrılarım çoğaldı.. Hamiş arkadaşlar sizlerde de çok olmuş muydu??
Benimkinin de totosu donmuştur bugün fark etmeden üşümüşüm benimki de bugün isyanlarda :))İnomm yazktr yavrmane sknti gecrmstr kmblr
Yazk meleklermze ya :) bebsler dertli dogacklr bilselr onlr icn delrdgmzi :) gecn anneme diorm ki bn dognca onun ayk parmklrni yanklrni isirirm ya dayanamam tutamam kndmi diorm kizm delrdn mi sen dio :) sna ole gelr smdi cani yansa canindan can gdr dio. Agladgni dusnsene cani yandgi icn dio anamm kiyamam kz dedm :)Benimkinin de totosu donmuştur bugün fark etmeden üşümüşüm benimki de bugün isyanlarda :))
meraba bende dün incir kürü yaptım bu sabah ovulasyon testinde pozitif çıktı küre devam edeyimmi yoksa bırakayımmı bu arada kasıklarımda ara ara agrı oluyorAyni canim sabah agrim oldu kasklarimdan bacaklarima vurdu...ama simdi iyiyim akintim var...baska bisey yok her aksam yaptigim ovi testini yaptim biraz silik ama belli oluyo...sen napiyosun canim
Kiz o aglasa bende ağlarım kiYazk meleklermze ya :) bebsler dertli dogacklr bilselr onlr icn delrdgmzi :) gecn anneme diorm ki bn dognca onun ayk parmklrni yanklrni isirirm ya dayanamam tutamam kndmi diorm kizm delrdn mi sen dio :) sna ole gelr smdi cani yansa canindan can gdr dio. Agladgni dusnsene cani yandgi icn dio anamm kiyamam kz dedm :)
Show must go on ciciiiiimFormata aykiri sonucta. Zaten gecen deli oldum cafelerde haber acilacakmis tvde muzik kanali yasakmis ceza varmis zaten millet haber izlemeye gidiyor cafelere sacmalik bunlari gormeyin onlara takin
Hih hic sevmedigim programlarShow must go on ciciiiiim)daha dur ne yasaklar cikacak?
Dogru tahmin kuzum serilmisim yataga nasil yorulmusum bi gor...hee bugun tartilmayi unutma kiiiizzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?