Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar 3 gün gecikme sonrası bugün umutlar suya düştü maalesef
Eşimle çok umutlanmıştık ilk kez bu kadar gecikme oldu çünkü ama bu ayda olmadı..
Babalar günü hediyem olur dedim olmadı, umudum temmuzda doğum günüm var inşallah o zaman mutlu haberi veririm

meraba bende dün incir kürü yaptım bu sabah ovulasyon testinde pozitif çıktı küre devam edeyimmi yoksa bırakayımmı bu arada kasıklarımda ara ara agrı oluyor
Incir kuru 21 gundu sanirim adetin bittikten ne kadar zaman sonra baslaniyo bilmiyorum ben yapmadim da hic...

Hih hic sevmedigim programlar acitasyon istersem saniyede 4 doğumu izlerim
Iste huzun tebessum kisiden kisiye degisiyo ya o yuzden bunun karsisina gecip yorum yapan kizan aglayan teyzelerimiz var adeta tv ile konusiyolar...ayyy ne dedi goruyomusun ciks ciks ciks da tepki belirtisi...

Olmasa da olan gunlerden biri yani hih...

Evet yaa öf içlerim daraldı bide benim akıllı kocam kaç gündür diş ağrısı çekiyo gram uyku uyumuyo aksi gibi bide gece tutuyo gündüz bişey yok sen bugün tut 2 tane kuvvetli ilacı aynı anda iç istifra ettirdik bi fena oldu ayran falan içirdik gitmiyoda hastaneye zaten bi halt ettikleri yok serum takıp yolluyolar bu sefer de sinirleniyo öyle yani korkuttu beni

Ayyy gecmis olsun kuzum dis agrisi cok fenaaa...Allahime sisligi inince cektrisin kuzum?dayanilmaz yaaa....
Bende bugun banyoyu temizlerken dustum biliyomusun Allahtan dusakabine dayandimda...tam sert bi dusus olmadi...kuyruk sokumum agriyo bacaklarimin agrisina dayanamiyorum resmen gozlerim kapaniyo ama yorgunluktan uyuyamiyorum

Benimde yaa henüz bişey yok sanki çok nadir arada gıdıklıyo kasığım bana da batıyo anlatamam ve bunu kendim de farkediyorum gergin olduğumu falan
Canim ovi gununse olur...hatta kasigin aci aci agrir...yumurtan buyudugunde oyle olur...bi de sertlik hissedersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…