- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.281
Olmasa da olan gunlerden biri yani hih...Offf aynen yaa bende
Darisi basiniza kuzumAyyy ne güzelll
Noldu canim?aynen bugun bende oyleyim...kim gelse catacam yani:))) adet yaklasiyo ya ondan...Ez kiz :) valla kmseye kndni ezdrme bu sabh ck sinrlym
Insallah ikinizin de begendigini bulursunn cano:)))İşte o siyah gibi :) göğüs olmasın didim o da sırt dekolteli allahım çıldırıciiiiim
Insallah ikinizin de begendigini bulursunn cano:)))
Aaa bu daha guzelmis ben olsam bunu secerdim rengi de cok guzel:)bu bu bu olur bence!...
Incir kuru 21 gundu sanirim adetin bittikten ne kadar zaman sonra baslaniyo bilmiyorum ben yapmadim da hic...meraba bende dün incir kürü yaptım bu sabah ovulasyon testinde pozitif çıktı küre devam edeyimmi yoksa bırakayımmı bu arada kasıklarımda ara ara agrı oluyor
Noldu canim?aynen bugun bende oyleyim...kim gelse catacam yani:))) adet yaklasiyo ya ondan...
Aaa bu daha guzelmis ben olsam bunu secerdim rengi de cok guzel:)bu bu bu olur bence!...
Iste huzun tebessum kisiden kisiye degisiyo ya o yuzden bunun karsisina gecip yorum yapan kizan aglayan teyzelerimiz var adeta tv ile konusiyolar...ayyy ne dedi goruyomusun ciks ciks ciks da tepki belirtisi...Hih hic sevmedigim programlaracitasyon istersem saniyede 4 doğumu izlerim
Haftaya kadar bisey yeme kiizzz:))))haftaya eczaneye gidince tartılırım
Gogus hassasiyeti bende de var...ama kasklarda tik yok yaaOff bende yaa çok gerginim. Göğüs ağrım ve şişliğim yumurtlama günümde başladı düşün
Olmasa da olan gunlerden biri yani hih...
Gogus hassasiyeti bende de var...ama kasklarda tik yok yaaoyle sinirliyim ki esimin her hareketi batiyo bana...
Ayyy gecmis olsun kuzum dis agrisi cok fenaaa...AllahimEvet yaa öf içlerim daraldı bide benim akıllı kocam kaç gündür diş ağrısı çekiyo gram uyku uyumuyo aksi gibi bide gece tutuyo gündüz bişey yoksen bugün tut 2 tane kuvvetli ilacı aynı anda iç istifra ettirdik bi fena oldu ayran falan içirdik gitmiyoda hastaneye zaten bi halt ettikleri yok serum takıp yolluyolar bu sefer de sinirleniyo öyle yani korkuttu beni
Eee tartida moralim bozulmasin diyosaaaaan???Ölem mi ben açlıktan
Canim ovi gununse olur...hatta kasigin aci aci agrir...yumurtan buyudugunde oyle olur...bi de sertlik hissedersin...Benimde yaa henüz bişey yok sanki çok nadir arada gıdıklıyo kasığımbana da batıyo anlatamam ve bunu kendim de farkediyorum gergin olduğumu falan
Eee tartida moralim bozulmasin diyosaaaaan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?