- 9 Haziran 2015
- 299
- 372
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.481
çizgi göbekten aşağı çıktı 4 gün oldu çıkalı
bende öyle biliyorum ama bende çıktı artık hamilelik ile ilgisi var mı yok mu bilmiyorumbenim kafa gitti idrar testineyanlız o çizgi bizde bile cıkmadı daha yeni yeni 6.aydan sonra cıkıyor diye biliyorum
bende öyle biliyorum ama bende çıktı artık hamilelik ile ilgisi var mı yok mu bilmiyorum
Devlete gdiorm bn canm buranin ozel hastanelri hc iyi deil dogm ble yaptrmiolr cknu yerleri yk. Hastalansn yatrck yerleri yk devlete mecuburn ozele kontrle gtsm ble dogumumu devlette yapmk zorndaym o yuzdn hc gerk yk bnm doktrm soluo ya onceknde 4aylkkn gormstu ama emn deilm emn olmadn solemk istemiorm demsti 5aylk olnca kiz hmde ck net demsti bde bnm doktrm onceknden de tanio bni o yuzdn baska doktra gtmkde istemedm17. Hafta da belli olur ama Devlet hastaneleri 7. Aya kadar söylemiyor .
Devlete gdiorm bn canm buranin ozel hastanelri hc iyi deil dogm ble yaptrmiolr cknu yerleri yk. Hastalansn yatrck yerleri yk devlete mecuburn ozele kontrle gtsm ble dogumumu devlette yapmk zorndaym o yuzdn hc gerk yk bnm doktrm soluo ya onceknde 4aylkkn gormstu ama emn deilm emn olmadn solemk istemiorm demsti 5aylk olnca kiz hmde ck net demsti bde bnm doktrm onceknden de tanio bni o yuzdn baska doktra gtmkde istemedm
bnm hala gelen giden yok bazen oldumu diye bakıyom yok ama genelde sabah ilk tuvaletimde olurdu çok nadir de akşam üstü olur beklemeye devam ....bide 1 çocuğu olup bi daha yapmam diyenler o an kendimi zor tutuyorum bnm bi olsa arka arkaya yapıcam en az 3-4 tane diyede içimize ata ata bu yaşta dert sahibi oldukAynen canim baslarda bu kadar gergin degildim ama su an olmuyo psikolojisi hakim ya onlar oyle konusurken tersleyecek kalp kiracak bi soz cikacak diye zor tutuyorum kendimi...yada olmadigini dusundurecek bisey soylicem diye tedirgin oluyorum...gaza getemeye de calisiyolar sende bunalmissindir artik bebek sozunden yap bi tane de agizlar kapansin o zaman diyolar...sanki ben keyfime duruyorum oyle...milletin derdi ben olmusum ya?icimizi bi biz biliyoruz bi de dertlestiklerimiz...
ahhh keşke cano normalde sabah ilk damla gelirdi bu saat oldu yok çok nadir de akşam üstü olur şimdi akşam üztünü bekliyorum keşke olmasa o kadar çok bu habere ihtiyacımız varki artık temmuzda 3 yılı geçiyo evlenelicanım olmazdı diyorsun belkide bu sefer diyorum bende ?
ahhh keşke cano normalde sabah ilk damla gelirdi bu saat oldu yok çok nadir de akşam üstü olur şimdi akşam üztünü bekliyorum keşke olmasa o kadar çok bu habere ihtiyacımız varki artık temmuzda 3 yılı geçiyo evleneli
ayy saol canom sizde olmasanız kimseye dert anlatamıyorum ya bi burası var keşke gelmese perşembe yada cuma kan verirdim bnd o kadar çok istiyorum ki bayramda hamiş olmak hani derler ya dünya bzm olurdu zaten RABBİMDEN başka bişey istemiyoruz ki kimseye muhtaç olmadan geçinelim çok şükür ev var araba var yeter fazlasında gözümüz yok tek eksiğimiz bebeğimiz o kadar iyi gelirki bize anlatmayoruz bile kelimeler yetmiyoah canım inşallahhhh hamilesindir de artık hüzünlerin son bulur şu an o kadar çok istiyorum ki senden bu haberi beklemek 2 3 güne gelmeyip kan verip hamileyim demeni
ayy saol canom sizde olmasanız kimseye dert anlatamıyorum ya bi burası var keşke gelmese perşembe yada cuma kan verirdim bnd o kadar çok istiyorum ki bayramda hamiş olmak hani derler ya dünya bzm olurdu zaten RABBİMDEN başka bişey istemiyoruz ki kimseye muhtaç olmadan geçinelim çok şükür ev var araba var yeter fazlasında gözümüz yok tek eksiğimiz bebeğimiz o kadar iyi gelirki bize anlatmayoruz bile kelimeler yetmiyo
İlgi olarak ozel hastanelr tbi dha iyi canm anlatmlari fln ck detayli ama dedigm gbi cogu testlerde sekr yuklemsnde fln hrseyde devlete gonderylr snclri ozele gostryon bi ultrasona grmk icnde ozele gtmk istemedm ya hastane deilde doktr ck onmli dojtrn anlaysli olmasi yaniAnladım canım memnunsan sorun yok. Bazı devlet hastaneleri ozelden daha iyi benim büyüdüğüm cevrede özele giden yoktu devlet hastanesi iyi olduğu için. Bende burada ilk devlete sonra araştırmaya gittim ama maalesef kotu tecrübe oldu.. Aslında benim araştırma hastanesinde takip görmem gerekli fakat bastan savmalar
İlgi olarak ozel hastanelr tbi dha iyi canm anlatmlari fln ck detayli ama dedigm gbi cogu testlerde sekr yuklemsnde fln hrseyde devlete gonderylr snclri ozele gostryon bi ultrasona grmk icnde ozele gtmk istemedm ya hastane deilde doktr ck onmli dojtrn anlaysli olmasi yani
teeee ilk evlendiğimiz zaman boydan elbise almıştım yazlık ama karın bölgesi genişti daha bi kere bile giymedim hamile olunca giyerim dedim öyle bekliyo ..herkes sıra snd olacak hissediyorum diyo arkadaşım burdakiler fln ahh keşke olsa yeni gelin gibi süzülsem bayramda :)doğru diyorsun canım herşeyimiz var cok şükür allahım herşeyide bahsetti bide minnak eksik hadi bizlerede verdi sonsuz teşekkürler sıra sizlere geldi ınsallah rabbim su berat gecesinde yazılırmış ya 1 senelik ömrümüz onuda size tazmıştır bayrama herkese hamılelığını dillendirirsin
teeee ilk evlendiğimiz zaman boydan elbise almıştım yazlık ama karın bölgesi genişti daha bi kere bile giymedim hamile olunca giyerim dedim öyle bekliyo ..herkes sıra snd olacak hissediyorum diyo arkadaşım burdakiler fln ahh keşke olsa yeni gelin gibi süzülsem bayramda :)
Kiz sen nerde yasiyosun kiDevlete gdiorm bn canm buranin ozel hastanelri hc iyi deil dogm ble yaptrmiolr cknu yerleri yk. Hastalansn yatrck yerleri yk devlete mecuburn ozele kontrle gtsm ble dogumumu devlette yapmk zorndaym o yuzdn hc gerk yk bnm doktrm soluo ya onceknde 4aylkkn gormstu ama emn deilm emn olmadn solemk istemiorm demsti 5aylk olnca kiz hmde ck net demsti bde bnm doktrm onceknden de tanio bni o yuzdn baska doktra gtmkde istemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?