- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.461
Ondan değildir sanırım ya uykuya dalamiyorum dalamayinca kolum bacağım sinirden kasiniyor daha beter oluyor berbat bir sey yahamilelik yavaş yavaş bütün etkilerini göstermeye başlamış desene :)
Allah Allah böylesini de ilk defa duydum ya ne yapıcaksın uykuya dalamamakta stres yapıyordur şimdi yaaaOndan değildir sanırım ya uykuya dalamiyorum dalamayinca kolum bacağım sinirden kasiniyor daha beter oluyor berbat bir sey ya
Naslan canm :)
Hadi yaikiye geliyordu yattim 4.30da kalktim 5.30da tekrar yattim bir aydir falan var ama cok kötü birşey yi
İyiym bnde canim bu ayin 23unde kontrlm var bakalm o zmna 17+5oluo umarm soyler gicik doktr :)İyiyim canım temizlikti falandi derken ayni geçiyor zaman. Sen nasılsın ne zaman öğreneceğiz cinsiyeti
Yer yadirgamam normalde ama bilmiyorum ya hamilelik uykusuzlugu sicak basma sirt agrisindan olur diyolarSenin ki hamisliktendir benimki mekan değişikliği
Valla dön dön adami bogasim geliyo :) uyuyor misil misil ben dört dönüyorum evdeAllah Allah böylesini de ilk defa duydum ya ne yapıcaksın uykuya dalamamakta stres yapıyordur şimdi yaaa
İyiym bnde canim bu ayin 23unde kontrlm var bakalm o zmna 17+5oluo umarm soyler gicik doktr :)
Yer yadirgamam normalde ama bilmiyorum ya hamilelik uykusuzlugu sicak basma sirt agrisindan olur diyolar
boğma sakın lazım olacak adam sana bebişi büyütürkenValla dön dön adami bogasim geliyo :) uyuyor misil misil ben dört dönüyorum evde
Evet çoook stresliyim zaten patlayan bomba gibidaha iyi olur elbette ama adet olmamakta rahim duvarını kalınlaştırır dedi bana doktor.Bekle bakalım o zaman ne zaman gelecek kırmızılar bekletmeden gelse bari sinir bozucu bebek yoksa beklemek
Adı ne bahar hastanesi var oraya yakın iyi bi hastane diyorlar, burdan gideni duymadın. Sen nerde ikamet ediyorsun kiGeldik günübirlik canım :) kent meydaninda bi hastane var dostan baktim baya ici nasıl bizim kızlar geliyor mu acaba kadın dogumu var mi :)
Aynen canim baslarda bu kadar gergin degildim ama su an olmuyo psikolojisi hakim ya onlar oyle konusurken tersleyecek kalp kiracak bi soz cikacak diye zor tutuyorum kendimi...yada olmadigini dusundurecek bisey soylicem diye tedirgin oluyorum...gaza getemeye de calisiyolar sende bunalmissindir artik bebek sozunden yap bi tane de agizlar kapansin o zaman diyolar...sanki ben keyfime duruyorum oyle...milletin derdi ben olmusum ya?icimizi bi biz biliyoruz bi de dertlestiklerimiz...amin cnm kafadan atmak mümkün değil ki bnm karşıma nerde olursa olsun minimum 3 ,maxsimum 5 tane günlük hamile kadın çıkıyo haaa minik bebeklerin sayısı yok zaten hergün bebek lafları sormalar nereye gitsen tek sohbet konusu bebekleri sende boş boş susuyosun ağzından bişey kaçırmamak için nasıl konuşucanı şaşırıyosun toparlamaya çalışıyosun ve bunların başımıza gelicenden habersiz yaşadık ...öğrendik en acısını yaşayarak her gün korkular rüyalar mutsuzluk üzülmek ağlamak can yanmak ne ararsan yaşıyoruz kimse bilmeden
bi seçim yorgunluğu üstüne yine iş başı ...yarında büyük gün kaç gündür ince ince kasık ağrısı gibi şeyler var bi hareketlenmeler ama hiç olmazdı çünkü bn ilk damla kırmızıyı görürüm ondan sonra bel ağrım olur öncesinde yık olmaz ...bide göğüs ucumda ağrı ama çok hafif belli belirsiz dokununca oluyo normalde olmazdı yaş ilerledikçe tepkilerde değişiyo heralde canolar...benden bu kadar sizde ne var ne yok..
Yagmur yuzunden bi bursaya gittik tatilimizi sel aldıhem ben hepicinizi takip ediyorum ki ya ablam uykuya dalma problemim var delirecem
Yer yadirgamam normalde ama bilmiyorum ya hamilelik uykusuzlugu sicak basma sirt agrisindan olur diyolar
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir sorum olacak cumartesi doktora gittim yumurtalıklarımda iltihap varmış bi kaç gündür midem bulanıyor kusuyorum adet günümde geçti hamile olabilir miyim birde hamilelikte çıkması gereken çizgi çıktı bende geçenlerde
4 gün geçti test yapmadım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?