Gebe kalamayanlar buraya.....

daha iyi olur elbette ama adet olmamakta rahim duvarını kalınlaştırır dedi bana doktor.Bekle bakalım o zaman ne zaman gelecek kırmızılar bekletmeden gelse bari sinir bozucu bebek yoksa beklemek
Evet çoook stresliyim zaten patlayan bomba gibi

Geldik günübirlik canım :) kent meydaninda bi hastane var dostan baktim baya ici nasıl bizim kızlar geliyor mu acaba kadın dogumu var mi :)
Adı ne bahar hastanesi var oraya yakın iyi bi hastane diyorlar, burdan gideni duymadın. Sen nerde ikamet ediyorsun ki

Aynen canim baslarda bu kadar gergin degildim ama su an olmuyo psikolojisi hakim ya onlar oyle konusurken tersleyecek kalp kiracak bi soz cikacak diye zor tutuyorum kendimi...yada olmadigini dusundurecek bisey soylicem diye tedirgin oluyorum...gaza getemeye de calisiyolar sende bunalmissindir artik bebek sozunden yap bi tane de agizlar kapansin o zaman diyolar...sanki ben keyfime duruyorum oyle...milletin derdi ben olmusum ya?icimizi bi biz biliyoruz bi de dertlestiklerimiz...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir sorum olacak cumartesi doktora gittim yumurtalıklarımda iltihap varmış bi kaç gündür midem bulanıyor kusuyorum adet günümde geçti hamile olabilir miyim birde hamilelikte çıkması gereken çizgi çıktı bende geçenlerde

canım olmazdı diyorsun belkide bu sefer diyorum bende ?

kaç gün geçti ?ne zaman yaptınız testi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…