- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.501
Insallah olmazsin canim...bu ay yuzun gulerde cok istedigin gibi bayrami gebe olarak gecirirsin...sorma hatta bazilari hic dogurma amaaaan dettmi istiyosun basina diyo ayrilmos kocasindan bana verdigi nasihata bak!...sen mutsuzsan huzursuzsan ben napim?herkes krndine gore yargiliyo iste...bnm hala gelen giden yok bazen oldumu diye bakıyom yok ama genelde sabah ilk tuvaletimde olurdu çok nadir de akşam üstü olur beklemeye devam ....bide 1 çocuğu olup bi daha yapmam diyenler o an kendimi zor tutuyorum bnm bi olsa arka arkaya yapıcam en az 3-4 tane diyede içimize ata ata bu yaşta dert sahibi olduk
ftsch ve @zumrutanka?oldunuz mu?ftsch erken degilmi?11di galiba?benimde yarina gelir artik...yetisirim size!.
Ben de iyiyim canım gün aydın olsun
Insallah canim ama belli sonuc zaten iyice sistim...karnimdaki gerginlik hat safhada zaten...persembe cuma en gec bekliyorum...
önemli değil canım gelişmeleri bekliyorum, durumun nasıl?yenı gordum cnm msjını:)sanaa da ıyı aksamlar olsun
önemli değil canım gelişmeleri bekliyorum, durumun nasıl?
ne zaman gidiceksin doktora canım??ıyıyım sukur ıgnelere dewam
İnşallah gelmez gelirse puzzle a başlaInsallah canim ama belli sonuc zaten iyice sistim...karnimdaki gerginlik hat safhada zaten...persembe cuma en gec bekliyorum...
Yok ben ugrasimi buldum yuruyorum evde stepİnşallah gelmez gelirse puzzle a başlabaşladığm 3. Puzzle vardı bırakmştm. Bu gün geri başladm kırmızılar gelince
Alıntı yapmazsan ya da etiketlemezsen göremem yazdığını cicim,yarın cnm
Alıntı yapmazsan ya da etiketlemezsen göremem yazdığını cicim,
haber verirsin inşallah büyümüştür yumoşların..
İnşallah şifa olur canım benim.pardon icim.ınsallah kuzum kac gundur bal tarcın corekotuda yıyorum
Hayırlısı ttlmYok ben ugrasimi buldum yuruyorum evde stephaydeee....bugun saat 8 de atesimi olctum 36.5 ti...geliyorum geldim diyo
İnşallah şifa olur canım benim.
@ işareti yap kullanıcı adımı yaz etiket oluyo
bilgilendireyim dedim
Ben beklemedeyim canım günüm geçsin test yapıcaminşallah cnm sen nabtın bakalım?_Verda_
Amin canim cumlemiz icin...Hayırlısı ttlm
Ben beklemedeyim canım günüm geçsin test yapıcam
negatifse tekrar doktora başlıycam bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?