- 19 Ocak 2015
- 422
- 213
- 133
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.441
bi de bi çocuğa rastgele bakarken bile yanındakilerin acırmış gibi bakması beni mahvediyor.sanki aralarında fıs fıs konuşuolarmış gibi.amin cnm kafadan atmak mümkün değil ki bnm karşıma nerde olursa olsun minimum 3 ,maxsimum 5 tane günlük hamile kadın çıkıyo haaa minik bebeklerin sayısı yok zaten hergün bebek lafları sormalar nereye gitsen tek sohbet konusu bebekleri sende boş boş susuyosun ağzından bişey kaçırmamak için nasıl konuşucanı şaşırıyosun toparlamaya çalışıyosun ve bunların başımıza gelicenden habersiz yaşadık ...öğrendik en acısını yaşayarak her gün korkular rüyalar mutsuzluk üzülmek ağlamak can yanmak ne ararsan yaşıyoruz kimse bilmeden
sanada günaydın.demek ki artık doktora gitme zamanı gelmiş canım.Kızlar günaydın.bugün regl geçeli 18 gün oldu. Herşey negatif. Hiç belirtti yok. Regl belirtisi bilem yok
Yagmur yuzunden bi bursaya gittik tatilimizi sel aldısen ne tribi atıyosun afedersin hem izin yapıp gezip tozuyon hem trip atıyon :) hiç diyon mu abla ne oldu senin durumlar diye he
Yagmur yuzunden bi bursaya gittik tatilimizi sel aldıhem ben hepicinizi takip ediyorum ki ya ablam uykuya dalma problemim var delirecem
birinin çocuğu olmuyomuş lafları sanki alttan alta bizemi deniliyor hissi bi çocuk sevsen hemen bakmalar ne olacak böyle bilmiyorumBide b
bi de bi çocuğa rastgele bakarken bile yanındakilerin acırmış gibi bakması beni mahvediyor.sanki aralarında fıs fıs konuşuolarmış gibi.
Söktürücü yazacak Die önemsemiyorum ya kendiliğinden gelsin daha iyi olmazmısanada günaydın.demek ki artık doktora gitme zamanı gelmiş canım.
Yagmur yuzunden bi bursaya gittik tatilimizi sel aldıhem ben hepicinizi takip ediyorum ki ya ablam uykuya dalma problemim var delirecem
Ahh ahh bilemiyoruz napıcaz Rabbim yardımcımız olsunbirinin çocuğu olmuyomuş lafları sanki alttan alta bizemi deniliyor hissi bi çocuk sevsen hemen bakmalar ne olacak böyle bilmiyorum
Naslan canm :)Günaydın topram
GÜNAYDIN CANIMGunaydin kizlar
hamilelik yavaş yavaş bütün etkilerini göstermeye başlamış desene :)Yagmur yuzunden bi bursaya gittik tatilimizi sel aldıhem ben hepicinizi takip ediyorum ki ya ablam uykuya dalma problemim var delirecem
Nasilsn ablamGÜNAYDIN CANIM
daha iyi olur elbette ama adet olmamakta rahim duvarını kalınlaştırır dedi bana doktor.Bekle bakalım o zaman ne zaman gelecek kırmızılar bekletmeden gelse bari sinir bozucu bebek yoksa beklemekSöktürücü yazacak Die önemsemiyorum ya kendiliğinden gelsin daha iyi olmazmı
idare ediyorum bugün adetin ilk günü hiç keyfim yok her açıdan.sen nasılsın iyimisinNasilsn ablam
Blirm insan adet gnlern derecesne gore degisio brnci gun ck ktu olysn 2.gun onceki gunden bi parca 3.gun brz burk ama alsms 4.gun adet azalio ztn 5gun btti die yeni umtlr doguo insanin icine. Uzulme canim ya.. Hep dua ediorm sze hep.. Aklmdn ckmiosnz bn iyiym ablm sadece gece brz sknti yasiorm ck donuorm uyrkn her dondugmdede uyaniorm ya bi tarafma sabt yatsm uzn sure agrm oluoidare ediyorum bugün adetin ilk günü hiç keyfim yok her açıdan.sen nasılsın iyimisin
Hadi yaAhhh kuzum benim uyku yüzünden agladigim oluyor evlenip istanbula geldigim sen beri boyleyim
Geldik günübirlik canım :) kent meydaninda bi hastane var dostan baktim baya ici nasıl bizim kızlar geliyor mu acaba kadın dogumu var mi :)Bursaya mı geldin bebeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?