- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.541
Hadi ya sen ne zaman gittin canım??Bana da öyle bişey yapmıştı bi teyze :)
Hadi ya sen ne zaman gittin canım??
umutlu, sabırsız bekleyişin...
banada diyen var çocuk çok yaramaz çok zor büyütmesi doğurma rahatsın işte diyo da boş konuşuyo işte...dünden beri bekliyorum ne akıntı ne bişey yok da bnm senede bi iki kere tarihim değişir geçmişe baktım kasım gibi değişmiz üstünden kaç ay geçti bu ayda öyle olabilir hemde mevsimsel flnInsallah olmazsin canim...bu ay yuzun gulerde cok istedigin gibi bayrami gebe olarak gecirirsin...sorma hatta bazilari hic dogurma amaaaan dettmi istiyosun basina diyo ayrilmos kocasindan bana verdigi nasihata bak!...sen mutsuzsan huzursuzsan ben napim?herkes krndine gore yargiliyo iste...
ahhh canoKirmizilar geldine kadar umutlanmistim...bu ay hem yildonumumuzdu hem de dogum gunum
bebeem yeni bat 10temmuz...denemeyi hatirlamuylrum 13 yada 14tu sanirim?
ahhh cano
Insallah gelmez bu ayki hamisimiz sen olursun canobanada diyen var çocuk çok yaramaz çok zor büyütmesi doğurma rahatsın işte diyo da boş konuşuyo işte...dünden beri bekliyorum ne akıntı ne bişey yok da bnm senede bi iki kere tarihim değişir geçmişe baktım kasım gibi değişmiz üstünden kaç ay geçti bu ayda öyle olabilir hemde mevsimsel fln
ftsch ve @zumrutanka?oldunuz mu?ftsch erken degilmi?11di galiba?benimde yarina gelir artik...yetisirim size!.
benimki geç seninki erken gelince kırkımız karıştı
hadi hayırlısı olsun inşaallahpardon icim.ınsallah kuzum kac gundur bal tarcın corekotuda yıyorum
Malesef ablacim benimde bu sabah itibariyle geldioldum canım 8 haziran akşam lekelendim 9 haziranda kırmızılar geldi.darısı başına diyemeyeceğim kusura bakma :)))
amin inşaallah rabbim dualarımızı kabul etsinListeee buyumuss.... Hamislerimizz ve bekleyenlerimizz.. Rabbim en kisa zamanda onlara nasip eylesinn duamiz ve gonlumuzz hep bu yonde...
İNŞAALLAH CANIM HAYIRLISI BAKALIMHayırlı akşamlar kızlar..
Dün 3. gündü ve kayınvalidemle bi yere gittik hani bahsetmiştim ya eli izinli kadın diye oraya..
Endişeliydim nasıl olacak ne yapacak diye belimi filan çekecek sanıyordum ama karnımı ve kasıklarıma dokundu ve herşeyin normal tüplerin açık yumurtalıklarında iyi ama rahmin ters biraz geriye dönük ama olur senin bebeğin ilk ay olmazsa 2. ay olur merak etme dedi..
Korktum önce, eliyle soldan sağ bastırdı bişeyler yaptı biraz acıma oldu ve o acıma yerine geldiğinin işaretiymiş..
Sonra bacaklarımı salladı.. ve 10. gün yine gel ilaç hazırlıycam uygulayacağım ve söylüyeceğim şeyler var dedi..
Bugün biraz ağrım oldu KV bu iyiye işaret dedi.. Bu kadının ninesi ebeymiş ondan öğrenmiş hep birazda yaşlıydı..
Bilmiyorum ama inanarak gittim tabi herşey Allah'a kalmış o daha iyi bilir..
Haftaya da gidince neler yaparsa anlatırım kızlar..
Hayırlısı inşallah faydası olur..
hayırlısı olsun tatlım Allah'tan ümit kesilmez biz istemeye ve beklemeye devam edeceğiz inşaallah hayırlısıylaKirmizilar geldine kadar umutlanmistim...bu ay hem yildonumumuzdu hem de dogum gunum
bebeem yeni bat 10temmuz...denemeyi hatirlamuylrum 13 yada 14tu sanirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?