Gebe kalamayanlar buraya.....

içgüveysinden hallice :) sen nasılsın canım
Bn brz rahtszm abla ya dun bi agri basmsti rahmime dgru brz yatnca gecmsti.. Bfnde basladi yne karnmn alt kismi rahmimn ustu iste oturamiorm ble acio bde gaz ckariorm arada ck afedrsnde byk tuvaletmi yapamiorm bkc gndr kabz olmsm artk gaz sancismdr blmem

Hz Musa zamaninda bi evli cift vardi...Bu ciftin yillardir cocuklari olmuyordu...ve hz.Musa ya gidip "Ya Musa sen kelamullahsin(Allahla konusan) bizim icin Rabbinle konus bizim evladimiz ne zaman olacak?"dediler
Hz Musa"siz evinize donun bi kac gun sonra gelin"buyurdu...Hz musa Rabbiyle konustu ilticada bulundu...Allah(cc):Ya musa onlara soyle hic bir zaman evlada kavusamayacaklar..."
Bi sure gectikten sonra cift Hz.Musaya geldi...ve umutla cevabi sordular Hz Musa size evlad nasip olmayacak buyurdu...evli cift uzgun sekilde yanindan ayrildilar...ardindan bi kac yil gecince cift bebekleriyle beraberken Hz Musayla karsilastilar...Hz. Musa bu duruma sasirdi ve Rabbine donerek:
Ya Rabbi sana bu ciftin ahvalini sordugumda hic bir zaman cocuklari olmayacak buyurdun fakat evlada sahip olmuslar dedi...Allah(cc):
Ya musa ben onlarin evladi olmayacak dedim fakat onlar dua israr ve niyazdan vazgecmediler surekli bana ilticada istekte bulunmaya devam ettiler bu yuzden onlara evlad nasip etmemek olmazdi buyurdu...Hz.musa:
Ya Rabbi hikmetinden sual olunmaz buyurdu...

çok güzel aynı bizler

hiç aklımdan çıkmıyorki her defasında umutsuzluğa düşsem bu olay geliyor aklıma...

geçen haftadan beri takip etmiyom ateşimi komşu almıştı geride getirmedi bugün görürsem bi bahaneyle isteyeyim bari
Merhaba,
1 yıllık evliliyim.Bebek düşünmeye başladık.3 aydır denememize ragmen bir sonuç alamayınca bir doktora gidip doktor kontrolü altında ilerlemek istedi. İlk randevume gittiğimde adetimin ilk gününden itibaren 12. günümdü. Kan verdim. Estradiol E2 değerim 60 çıktı ve yumurta 11 mm olduğunu söyledi. İkinci randevumda ise 14. günümdü.Kan verdim. Estradiol E2 değerim 124 cıktı ve yumurta 11.5 mm olduğunu söyledi. Bu tetkikler ve sonuçlar ne anlama geliyor, yardımcı olur musunuz.....

yatıp dinlen bide beslenmene dikkat et biraz yağlı ye olmazsa yemeğini yağ tuvaletini getirir belki

Merhaba,
1 yıllık evliliyim.Bebek düşünmeye başladık.3 aydır denememize ragmen bir sonuç alamayınca bir doktora gidip doktor kontrolü altında ilerlemek istedi. İlk randevume gittiğimde adetimin ilk gününden itibaren 12. günümdü. Kan verdim. Estradiol E2 değerim 60 çıktı ve yumurta 11 mm olduğunu söyledi. İkinci randevumda ise 14. günümdü.Kan verdim. Estradiol E2 değerim 124 cıktı ve yumurta 11.5 mm olduğunu söyledi. Bu tetkikler ve sonuçlar ne anlama geliyor, yardımcı olur musunuz.....

e2 homonu 30 altında olmamalı 50-60 civarı olmalı yumurta gelişimi demek bi sorun görünmüyor sanırım doktorunuz ne dedi bide adetin 3.günü gidin bütün hormonlarınıza bakılsın sadece bunlar yeterli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…