- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.561
günaydın canımGunaydn kizlar
günaydın kızzzzzz :)günaydınnnnnnnnnnnn
napıyorsun cancannnn:)günaydın kızzzzzz :)
he he ne yapayım aynı tas aynı hamam bu ayki hamilelik hayalleri suya düştü dün evden işe işten eve devam :) canımız sağolsun :)napıyorsun cancannnn:)
Allah sağlık versin olur zamanı gelince ben inanıyorum canım :)he he ne yapayım aynı tas aynı hamam bu ayki hamilelik hayalleri suya düştü dün evden işe işten eve devam :) canımız sağolsun :)
Naslsn ablagünaydın canım
içgüveysinden hallice :) sen nasılsın canımNaslsn abla
Bn brz rahtszm abla ya dun bi agri basmsti rahmime dgru brz yatnca gecmsti.. Bfnde basladi yne karnmn alt kismi rahmimn ustu iste oturamiorm ble acio bde gaz ckariorm arada ck afedrsnde byk tuvaletmi yapamiorm bkc gndr kabz olmsmiçgüveysinden hallice :) sen nasılsın canım
gidecekmisin doktoraBn brz rahtszm abla ya dun bi agri basmsti rahmime dgru brz yatnca gecmsti.. Bfnde basladi yne karnmn alt kismi rahmimn ustu iste oturamiorm ble acio bde gaz ckariorm arada ck afedrsnde byk tuvaletmi yapamiorm bkc gndr kabz olmsmartk gaz sancismdr blmem
ayyy İNŞALLAH cano keşke öyle olsa ve tek bu ayın hamişi olurdum yaaInsallah gelmez bu ayki hamisimiz sen olursun cano
geçen haftadan beri takip etmiyom ateşimi komşu almıştı geride getirmedi bugün görürsem bi bahaneyle isteyeyim barisokulemedim hala...agrim var ..ayesim dusuk 36.4olmus
Hz Musa zamaninda bi evli cift vardi...Bu ciftin yillardir cocuklari olmuyordu...ve hz.Musa ya gidip "Ya Musa sen kelamullahsin(Allahla konusan) bizim icin Rabbinle konus bizim evladimiz ne zaman olacak?"dediler
Hz Musa"siz evinize donun bi kac gun sonra gelin"buyurdu...Hz musa Rabbiyle konustu ilticada bulundu...Allah(cc):Ya musa onlara soyle hic bir zaman evlada kavusamayacaklar..."
Bi sure gectikten sonra cift Hz.Musaya geldi...ve umutla cevabi sordular Hz Musa size evlad nasip olmayacak buyurdu...evli cift uzgun sekilde yanindan ayrildilar...ardindan bi kac yil gecince cift bebekleriyle beraberken Hz Musayla karsilastilar...Hz. Musa bu duruma sasirdi ve Rabbine donerek:
Ya Rabbi sana bu ciftin ahvalini sordugumda hic bir zaman cocuklari olmayacak buyurdun fakat evlada sahip olmuslar dedi...Allah(cc):
Ya musa ben onlarin evladi olmayacak dedim fakat onlar dua israr ve niyazdan vazgecmediler surekli bana ilticada istekte bulunmaya devam ettiler bu yuzden onlara evlad nasip etmemek olmazdi buyurdu...Hz.musa:
Ya Rabbi hikmetinden sual olunmaz buyurdu...
hiç aklımdan çıkmıyorki her defasında umutsuzluğa düşsem bu olay geliyor aklıma...Hz Musa zamaninda bi evli cift vardi...Bu ciftin yillardir cocuklari olmuyordu...ve hz.Musa ya gidip "Ya Musa sen kelamullahsin(Allahla konusan) bizim icin Rabbinle konus bizim evladimiz ne zaman olacak?"dediler
Hz Musa"siz evinize donun bi kac gun sonra gelin"buyurdu...Hz musa Rabbiyle konustu ilticada bulundu...Allah(cc):Ya musa onlara soyle hic bir zaman evlada kavusamayacaklar..."
Bi sure gectikten sonra cift Hz.Musaya geldi...ve umutla cevabi sordular Hz Musa size evlad nasip olmayacak buyurdu...evli cift uzgun sekilde yanindan ayrildilar...ardindan bi kac yil gecince cift bebekleriyle beraberken Hz Musayla karsilastilar...Hz. Musa bu duruma sasirdi ve Rabbine donerek:
Ya Rabbi sana bu ciftin ahvalini sordugumda hic bir zaman cocuklari olmayacak buyurdun fakat evlada sahip olmuslar dedi...Allah(cc):
Ya musa ben onlarin evladi olmayacak dedim fakat onlar dua israr ve niyazdan vazgecmediler surekli bana ilticada istekte bulunmaya devam ettiler bu yuzden onlara evlad nasip etmemek olmazdi buyurdu...Hz.musa:
Ya Rabbi hikmetinden sual olunmaz buyurdu...
Merhaba,geçen haftadan beri takip etmiyom ateşimi komşu almıştı geride getirmedi bugün görürsem bi bahaneyle isteyeyim bari
yatıp dinlen bide beslenmene dikkat et biraz yağlı ye olmazsa yemeğini yağ tuvaletini getirir belkiBn brz rahtszm abla ya dun bi agri basmsti rahmime dgru brz yatnca gecmsti.. Bfnde basladi yne karnmn alt kismi rahmimn ustu iste oturamiorm ble acio bde gaz ckariorm arada ck afedrsnde byk tuvaletmi yapamiorm bkc gndr kabz olmsmartk gaz sancismdr blmem
e2 homonu 30 altında olmamalı 50-60 civarı olmalı yumurta gelişimi demek bi sorun görünmüyor sanırım doktorunuz ne dedi bide adetin 3.günü gidin bütün hormonlarınıza bakılsın sadece bunlar yeterli değilMerhaba,
1 yıllık evliliyim.Bebek düşünmeye başladık.3 aydır denememize ragmen bir sonuç alamayınca bir doktora gidip doktor kontrolü altında ilerlemek istedi. İlk randevume gittiğimde adetimin ilk gününden itibaren 12. günümdü. Kan verdim. Estradiol E2 değerim 60 çıktı ve yumurta 11 mm olduğunu söyledi. İkinci randevumda ise 14. günümdü.Kan verdim. Estradiol E2 değerim 124 cıktı ve yumurta 11.5 mm olduğunu söyledi. Bu tetkikler ve sonuçlar ne anlama geliyor, yardımcı olur musunuz.....
bnmde 10 yıl 15 yıl sonra çocuğu olanlar aklıma geliyor ama insan dayanma gücü olmalı nasıl dayanmışlar diyorumhiç aklımdan çıkmıyorki her defasında umutsuzluğa düşsem bu olay geliyor aklıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?