- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.581
Gecmse gtcnmde yarm saat dinlndktn snra gecio bdada glmio smdi dha gecmdi egr gecmzse gtcm ya ama kesn yatirirlr en ufk bi agrda yatiriolrgidecekmisin doktora
Bnde ck gaz sorunu oluo canm yayatıp dinlen bide beslenmene dikkat et biraz yağlı ye olmazsa yemeğini yağ tuvaletini getirir belki
Insallah canim...ben meraktan duramaz tes yapardim kiiiizayyy İNŞALLAH cano keşke öyle olsa ve tek bu ayın hamişi olurdum yaa
Bende takip etmiyorum canim 3 ay boyunca hergun not ederdim ama artik bata 2 gun kala sabahlari bakiyorum...geçen haftadan beri takip etmiyom ateşimi komşu almıştı geride getirmedi bugün görürsem bi bahaneyle isteyeyim bari
Ayni canim insallah cok fazla beklemeyiz biz de...çok güzel aynı bizler
bnm de aklımdan geçmiyor değilde tecrübeyle sabit yılda iki kere oluyo değişim belki o zmndır diyorum cumaya kadar beklicemInsallah canim...ben meraktan duramaz tes yapardim kiiiiz
aralıktan beri takip ediyodum geçen hafta verdim kaldı öyle artıkBende takip etmiyorum canim 3 ay boyunca hergun not ederdim ama artik bata 2 gun kala sabahlari bakiyorum...
yürüyüş yapsan belki iyi gelirBnde ck gaz sorunu oluo canm yaonceki hamileligmdede oyleydi devmli gaz yuZnden sancilanrdm
Benimde duyunca dualarimin eksik kaldigini anladim abla...sanirim gercekten istemenin israrin fazlasina ve devamina ulasmadigini dusunuyorum..az kaldigini dusunuyorum gercekten dualrimda yeterince fazlasiyla yalvarmiyorum Rabbime...hiç aklımdan çıkmıyorki her defasında umutsuzluğa düşsem bu olay geliyor aklıma...
Hastayim galiba ver ates olcerimi de kuzum:)))aralıktan beri takip ediyodum geçen hafta verdim kaldı öyle artık
artık öyle bişeyler dicem yoksa napacak bu kız bunu diye aklına gelir ayyy 2 yıldır kaçamak yaşamak ağzından bişey kaçırmamaya çalışmak ne zormuş yaa devlet sırrı gibi saklıyozHastayim galiba ver ates olcerimi de kuzum:)))
Ya nolabilir ki sonucta eksik evde...oyle yada boyle ihtiyac...ama sen bunu agizdan olcmuyo musun?o nasil kullaniyoki bunu?artık öyle bişeyler dicem yoksa napacak bu kız bunu diye aklına gelir ayyy 2 yıldır kaçamak yaşamak ağzından bişey kaçırmamaya çalışmak ne zormuş yaa devlet sırrı gibi saklıyoz
Öncelikte cevaınız için teşekkür ederim. Cumartesi gittigim de tekrar E2 LH testi yapacak. Doktorum şuan müsait olmadığı için kanusamadım.Sizlere sormak istedim.Adetimin bugün 15. günü yumurtlama döneminemi giriyorum acabae2 homonu 30 altında olmamalı 50-60 civarı olmalı yumurta gelişimi demek bi sorun görünmüyor sanırım doktorunuz ne dedi bide adetin 3.günü gidin bütün hormonlarınıza bakılsın sadece bunlar yeterli değil
Cok sukr gecti smdi canm harekt ettm brz rahtladm yayürüyüş yapsan belki iyi gelir
Tam olarak neler yapti ki sana canimAğustos ayında 1 yıl olcak
yani bebek istiyosan çalışın bugünlerin önemliÖncelikte cevaınız için teşekkür ederim. Cumartesi gittigim de tekrar E2 LH testi yapacak. Doktorum şuan müsait olmadığı için kanusamadım.Sizlere sormak istedim.Adetimin bugün 15. günü yumurtlama döneminemi giriyorum acaba
ona bebek misafiri gelmişti öyle istedi kaldı evet ağızdan ölçüyodum aylardır yatağın başucundaydıYa nolabilir ki sonucta eksik evde...oyle yada boyle ihtiyac...ama sen bunu agizdan olcmuyo musun?o nasil kullaniyoki bunu?
Tam olarak neler yapti ki sana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?