Gebe kalamayanlar buraya.....

bu gün çok güzel bi gün Rabbim herkese güzel güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.... bi arkadaşımı görüm sandım ki 5-6 aylık hamile kocaman karnı var dedi ki 6 haftalık hamileyim kocaman göbişi var maaşallahh darısı bizee hamileliğin tadına erkenden göbişinden varmış :)

hiç aklımdan çıkmıyorki her defasında umutsuzluğa düşsem bu olay geliyor aklıma...
Benimde duyunca dualarimin eksik kaldigini anladim abla...sanirim gercekten istemenin israrin fazlasina ve devamina ulasmadigini dusunuyorum..az kaldigini dusunuyorum gercekten dualrimda yeterince fazlasiyla yalvarmiyorum Rabbime...

artık öyle bişeyler dicem yoksa napacak bu kız bunu diye aklına gelir ayyy 2 yıldır kaçamak yaşamak ağzından bişey kaçırmamaya çalışmak ne zormuş yaa devlet sırrı gibi saklıyoz
Ya nolabilir ki sonucta eksik evde...oyle yada boyle ihtiyac...ama sen bunu agizdan olcmuyo musun?o nasil kullaniyoki bunu?

Öncelikte cevaınız için teşekkür ederim. Cumartesi gittigim de tekrar E2 LH testi yapacak. Doktorum şuan müsait olmadığı için kanusamadım.Sizlere sormak istedim.Adetimin bugün 15. günü yumurtlama döneminemi giriyorum acaba

yani bebek istiyosan çalışın bugünlerin önemli

Tam olarak neler yapti ki sana canim

Vala yere yattım düz olan sert yere ayaklarımı kaldırdım diktim yukarıya sonra kasıklarıma bastırdı aşağıdan yukarıya doğru çok kötü ağrıdı ama
Sonra yüzüstü çevirdi belimi çekti ayaklarımı tersten kaldırdı falan öyle yani. Benden önce teyzeme yaptı iltihap var şuan hiçbişey yapamam ona dedi. Sütle maydanoz olayını söyledi onu yap öyle gel dedi. Işte teyzeme bana bide birine daha yaptı dedi ki senin yumurtalıkların onlara göre çok iyi dedi hiçbir sorun yok olur senin çocuğun dedi ama tık yok hâlâ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…