- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.601
Merhaba,
1 yıllık evliliyim.Bebek düşünmeye başladık.3 aydır denememize ragmen bir sonuç alamayınca bir doktora gidip doktor kontrolü altında ilerlemek istedi. İlk randevume gittiğimde adetimin ilk gününden itibaren 12. günümdü. Kan verdim. Estradiol E2 değerim 60 çıktı ve yumurta 11 mm olduğunu söyledi. İkinci randevumda ise 14. günümdü.Kan verdim. Estradiol E2 değerim 124 cıktı ve yumurta 11.5 mm olduğunu söyledi. Bu tetkikler ve sonuçlar ne anlama geliyor, yardımcı olur musunuz.....
Öncelikle Teşekkür ederim, Adetlerim cok düzenlidir.29 günde bir adet oluyorum.MAYIS ayında 4 gün erken oldum.Dün doktor baktıgında 11,5 cm olunca normal dedi.Cumartesi tekrar kontrole gideceğim.Cumartesiye daha 4 gün var bu süre içerisinde ya yumurtlama gerçekleşip bizde kaçırırsakmerhaba,
henüz bu sonuçları doktoruna göstermedinmi? e2 değerinden anlamıyorum ama 14.gün yumurtanın 11,5 mm. olması 28 günde bir adet olan kadına göre küçük.gebelik oluşabilmesi için yumurtanın çatlamadan önce en az 17-18 mm. olması gerekiyor diye biliyorum.ama adet döngülerin daga geç oluyorsa belkide geç yumurtlama oluyordur.
Hm eli izinli degilmiydi acaba canim sormus muydunuz benim belimi oynamadi ama pazartesi bi daha gittigimde ne yapcak bilmiyorumVala yere yattım düz olan sert yere ayaklarımı kaldırdım diktim yukarıya sonra kasıklarıma bastırdı aşağıdan yukarıya doğru çok kötü ağrıdı ama
Sonra yüzüstü çevirdi belimi çekti ayaklarımı tersten kaldırdı falan öyle yani. Benden önce teyzeme yaptı iltihap var şuan hiçbişey yapamam ona dedi. Sütle maydanoz olayını söyledi onu yap öyle gel dedi. Işte teyzeme bana bide birine daha yaptı dedi ki senin yumurtalıkların onlara göre çok iyi dedi hiçbir sorun yok olur senin çocuğun dedi ama tık yok hâlâ..
bugün adetinin kaçıncı günü canımÖncelikle Teşekkür ederim, Adetlerim cok düzenlidir.29 günde bir adet oluyorum.MAYIS ayında 4 gün erken oldum.Dün doktor baktıgında 11,5 cm olunca normal dedi.Cumartesi tekrar kontrole gideceğim.Cumartesiye daha 4 gün var bu süre içerisinde ya yumurtlama gerçekleşip bizde kaçırırsakDoktor dün ben size ne zaman ilişkiye gireceğinizi söylecem dedi...
Afiyet olsun şekerimkızlar ben bi yemeğe gidip geliyorum :)
15. günü en son adet tarihim 27 Mayısbugün adetinin kaçıncı günü canım
Ay vardi evet de doktor ameliyat olmuş :-/ cumaya kaldi
Iste uyandigimda da uykuya dalmam zor oluyor yine benim
kızlar ben bi yemeğe gidip geliyorum :)
Eki Görüntüle 1553924
Canlarım hepinize sevgilerimi yolluyorum..
Böyle bir melek istiyorum Rabbim'den..
Duanızda beni unutmayın..
ayyy İNŞALLAH cano keşke öyle olsa ve tek bu ayın hamişi olurdum yaa
sağolasın :)Afiyet olsun şekerim
istanbulda plastik firmasında müşteri temsilcisiyimafıyet olsun nerde calısıyon cnm sen ?
istanbulda plastik firmasında müşteri temsilcisiyim
Erken kalktim bu sabah ki geceye uykusuz olayim uyanmam belki diye bir saate yakin uyumuşum yine cikip yuruyecegim simdi gerci yolulsam da fayda etmiyorkötü oluyor işte oda bazen benimde öyle olur bazende hemen uyurum yine ama en kötüsü uykundan uyanıyorsn tamda böyle mışıl mışıl uyuyorsun bebeğinde etkileniyor ondan
41,5 :)yaş kaç cnm?
41,5 :)[/QUOTE
ooo abla diim ben sana ozaman cnm:)bnım yaş 25:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?