Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba,
henüz bu sonuçları doktoruna göstermedinmi? e2 değerinden anlamıyorum ama 14.gün yumurtanın 11,5 mm. olması 28 günde bir adet olan kadına göre küçük.gebelik oluşabilmesi için yumurtanın çatlamadan önce en az 17-18 mm. olması gerekiyor diye biliyorum.ama adet döngülerin daga geç oluyorsa belkide geç yumurtlama oluyordur.

Öncelikle Teşekkür ederim, Adetlerim cok düzenlidir.29 günde bir adet oluyorum.MAYIS ayında 4 gün erken oldum.Dün doktor baktıgında 11,5 cm olunca normal dedi.Cumartesi tekrar kontrole gideceğim.Cumartesiye daha 4 gün var bu süre içerisinde ya yumurtlama gerçekleşip bizde kaçırırsak Doktor dün ben size ne zaman ilişkiye gireceğinizi söylecem dedi...

Hm eli izinli degilmiydi acaba canim sormus muydunuz benim belimi oynamadi ama pazartesi bi daha gittigimde ne yapcak bilmiyorum

bugün adetinin kaçıncı günü canım

kötü oluyor işte oda bazen benimde öyle olur bazende hemen uyurum yine ama en kötüsü uykundan uyanıyorsn tamda böyle mışıl mışıl uyuyorsun bebeğinde etkileniyor ondan
Erken kalktim bu sabah ki geceye uykusuz olayim uyanmam belki diye bir saate yakin uyumuşum yine cikip yuruyecegim simdi gerci yolulsam da fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…