Gebe kalamayanlar buraya.....

canım her zaman adet öncesi ya ağırır kımılerınde göğüsler kımılerınde ağrımaz hiç bu benim mesela hep ağrırdı hamileliğimdede ağrıdı değişen bısey olmadı sendede farklı olabılır bak hiç ağrımaz demışşın bu sefer ucları hassas dıyorsun ınsallah oyle belirti vermiştir ya biraz daha bekle o zaman sonra test yap :)

uzun zamandır giremiyorum . kısaca bilgilendireyim sonra soracağım cevaplarsanız sevinirim .özel bi doktora gittim .doktor 4 ilaç verdi bunları kullandım hala kullanıyorum.benexol b12..folbiol folik asit..ınofolic combi...glifor 1000..bu ayın 3ünde gittim.ayın 7 sinde ilişki sonrası gün gel dedi 8inde gittim bktı iğne verdi choriomon 5000.. 2 tane ikisini bir şırıngda karıştırıp 9.unda yni dün saat gündüz 4 de vuruldum klçadan sonraki 3 gün peşpeşe ilişki yp dedi ...bu iğne yumurta çatlması içinmiş galiba bilmiyorum ama .bana bi bilgi verirseniz sevinirim nedir işe yararmı birde iğneyi bu hfta köyümüzde doktor olmdığı için kaynanam vurdu bi skntı olurmu etkisizliği falan gibi yardım ederseniz sevinirım tam olarak bu7 ilaçları ve iğneyi neden kulanıyorum ilaçlar neye yrıyor iğnede ne için bilgi istiyorum .....
...bu arada 9 yıllık evliyim 8 yaşında bi oğlumn var 10 aydır korunmuyoruz .7 ay önce 2 haftalık bi düşüğüm gerçekleşti ondan bri olmuyordu bebek bu yüzden bşka bir doktor denedim bu yöntemleri uygulattı ..

benexolb12..folbiol folik asit..ınofolic combi bunlar vitamin rahmi beslemek için.fakat sana birden fazla vermiş.b vitamin eksikliğin vardır belki ondan vermistir.bu ilaçlardan anladığım kadarıyla sana kan testi yapılmış ve sonuçlara gore ilaç vermiş.glifor 1000 şeker hapı.şekerin yüksek çıkmış olabilir.choriomon 5000 çatlama iğnesi ve bu iğneyi kayınvalidenin vurmuş olması bir sıkıntı ya da etkisinde azlık yaratmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…