- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #86.641
yok cano en son ki gecikmem baya oldu hani senede bi iki kere takvimin değişir ya belki ondandır diyorum heveslenmemek için.normalde kadınlar göğsüm ağrıyo hasta olucam derlerdi bnd hiç olmazdı 2 haftadır uçları hassas ama çokta ağrı yapmıyo dokununca anlıyosun işte sanırım yaş ilerledikçe vucüdun tepkisi değişiyo diyorum buna bağlıyorum olmamayı ...sırayla yazıyorum günleri bak 13 mayıs..16 nisan..19 mart..19 şubat..22 ocak..28 aralık..28 kasım...1 kasım...6 ekim..10 eylül ....te 2014 e kadar yazdım
Ben demiyorum ttlm senle yaşıt arkadaşlarm var onlara isimleriyle hitab ediyorum. Ama istersen ben de diyebilirim
canım her zaman adet öncesi ya ağırır kımılerınde göğüsler kımılerınde ağrımaz hiç bu benim mesela hep ağrırdı hamileliğimdede ağrıdı değişen bısey olmadı sendede farklı olabılır bak hiç ağrımaz demışşın bu sefer ucları hassas dıyorsun ınsallah oyle belirti vermiştir ya biraz daha bekle o zaman sonra test yap :)
Yok fır dönüyorum evde ama yorulup uykuya dalamiyorum :-/ enerjiler icime patlıyor ya ondan galibaben tenizlik bile yapsam hemen yoruluyorum yel giriyor direk :)
Unutmam şekerimayyyy maşallah yahuuu snde bızı unutma_Verda_
Merhaba :)) ben varım..kımse yokmuuuuuuuuuu
Merhaba :)) ben varım..[/QUOTME]
MERHABA
ILK DEGIL AMA ILK SAYILIR GEBE KALMAK ISTIORUM HEMDE COOOK
TEST YAPMAKTAN KORKAR OLDUM YINE DEGILIM DIYEMESELA YUMURTLADIGIMI ANLIOM COK AGRIM OLUO AKINTIM GELDI O UZAYAN AKINTI YALNIZ GUNUNU HATIRLAMIORUM
benexolb12..folbiol folik asit..ınofolic combi bunlar vitamin rahmi beslemek için.fakat sana birden fazla vermiş.b vitamin eksikliğin vardır belki ondan vermistir.bu ilaçlardan anladığım kadarıyla sana kan testi yapılmış ve sonuçlara gore ilaç vermiş.glifor 1000 şeker hapı.şekerin yüksek çıkmış olabilir.choriomon 5000 çatlama iğnesi ve bu iğneyi kayınvalidenin vurmuş olması bir sıkıntı ya da etkisinde azlık yaratmazuzun zamandır giremiyorum . kısaca bilgilendireyim sonra soracağım cevaplarsanız sevinirim .özel bi doktora gittim .doktor 4 ilaç verdi bunları kullandım hala kullanıyorum.benexol b12..folbiol folik asit..ınofolic combi...glifor 1000..bu ayın 3ünde gittim.ayın 7 sinde ilişki sonrası gün gel dedi 8inde gittim bktı iğne verdi choriomon 5000.. 2 tane ikisini bir şırıngda karıştırıp 9.unda yni dün saat gündüz 4 de vuruldum klçadan sonraki 3 gün peşpeşe ilişki yp dedi ...bu iğne yumurta çatlması içinmiş galiba bilmiyorum ama .bana bi bilgi verirseniz sevinirim nedir işe yararmı birde iğneyi bu hfta köyümüzde doktor olmdığı için kaynanam vurdu bi skntı olurmu etkisizliği falan gibi yardım ederseniz sevinirım tam olarak bu7 ilaçları ve iğneyi neden kulanıyorum ilaçlar neye yrıyor iğnede ne için bilgi istiyorum .....
...bu arada 9 yıllık evliyim 8 yaşında bi oğlumn var 10 aydır korunmuyoruz .7 ay önce 2 haftalık bi düşüğüm gerçekleşti ondan bri olmuyordu bebek bu yüzden bşka bir doktor denedim bu yöntemleri uygulattı ..
Ayyy cok sevindim nurtatlım buyumus yumurtalarım :)
İnşallah nasip olur tedaviye başladın mı??ILK DEGIL AMA ILK SAYILIR GEBE KALMAK ISTIORUM HEMDE COOOK
Ayyy cok sevindim nurne dedi doktor??
TEDAVIYE BASLAMADIM 1 YILI GECTIİnşallah nasip olur tedaviye başladın mı??
BU NE IGNEMI BAHSETTIGINIZeksık olma cnmmm.baktı ıste 150 wurundum ıkı gun buyumusler.15mm olmuslar.bugun 150 atılma 100 atıl dedı ole yaptım.sanırım yarın weya cuma asılama olacak nasıpse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?